Napi horoszkóp június 24. – Bika, Rák, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Szűz, Vízöntő, Nyilas, Mérleg

zodi - Napi horoszkóp június 24. – Bika, Rák, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Szűz, Vízöntő, Nyilas, Mérleg
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp június 24. – Bika, Rák, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Szűz, Vízöntő, Nyilas, Mérleg
Facebook
0

Napi horoszkóp június 24. – Bika, Rák, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Szűz, Vízöntő, Nyilas, Mérleg

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben úgy érzed, mintha egy varázspálca lenne a kezedben, amivel még annál is többet vagy képes elérni, mint amire alapból vágysz. Ez különösen szeptember után lesz érezhető. Egy új útra fogsz rálépni és nyitott maradsz minden dinamikus interakcióra. Hosszú távú céljaidat gyakran felülírod.

Ha egyedülálló vagy, mágnesként vonzod majd a hódolókat. Találkozhatsz valakivel a nyáron, aki nagyon boldoggá tehet téged, ha te is hagyod.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ideje észrevenned, hogy többet törődsz magaddal, mint a kedveseddel, ami nem fogja meghálálni magát.

Kos

A család és az otthon első helyre fog kerülni a prioritások listáján. Úgy érzed, hogy ideje néhány változtatást megtenni ennek érdekében. A pénzügyeid is felülvizsgálatra szorulnak. Nagyon aktív leszel ma.

Bika

Az, hogy hogyan mondasz valamit, legalább olyan fontos, mint az, hogy mit közölsz. Vedd figyelembe a szavaid hatását és a hangszínedet is. Kérdezd meg magadtól, hogy véletlenül vagy szándékosan küldesz bizonyos jeleket.

Ikrek

Tudd meg, hogy mennyire szeretnéd megérteni az összetevőit egy fontos kérdésnek. Talán nem vagy olyan készséges, mert önmagadban is bizonytalan vagy. Vállalj kockázatot, különben képtelen leszel jó kapcsolatot kialakítani.

Rák

A lelkesedésed fontos lesz egy interakció szempontjából. Próbálj meg pozitívan megközelíteni egy otthoni problémát. Lehetőséged lesz az új kezdethez, de ehhez szükséged van arra, hogy eltávolodj egy személytől, aki kontroll alatt akar téged tartani.

Oroszlán

Amolyan rejtőzködő hangulatodban vagy. Egyesek közületek olyan terveket szövögetnek, amit szeretnének titokban tartani, míg mások egyszerűen nincsenek oroszlános hangulatukban.  Új lehetőségek merülnek fel egy délutáni beszélgetés során.

Szűz

Jöjj össze barátokkal. Engedd el azokat az elvárásokat, amikről úgy gondolod, hogy veled szemben támasztanak. Az, amit eddig lehetetlennek véltél, valósággá válhat. Egy szeretett személy fel fogja pezsdíteni a hangulatot.

Mérleg

Belső feszültséget érzel amiatt, hogy különbség áll fenn aközött, amit tenni szeretnél, és amit elvárnak tőled. A megfelelni vágyó személyiséged nem enged lázadni, de ha mégis úgy döntesz, hogy vállalod a kockázatot, ne szabotáld magad.

Skorpió

Keress fel egy távoli barátot vagy rokont. Talán nem vagy elég magabiztos, hogy kifejezd az érzéseidet, ennek eredményeképpen pedig hidegnek és távolinak tűnhetsz. Egy beszélgetés a szeretett személlyel enyhíthet ezen a helyzeten.

Nyilas

Egy szeretett személy a szokásosnál sokkal érzékenyebb formáját mutatja. Úgy tűnik, hogy keményen bírálja az életét. Támogasd ezt a személyt, mert nyilvánvalóan nagy problémával küzd.

Bak

Úgy döntesz, hogy új ötletet dobsz be és egy másfajta megközelítést fogsz alkalmazni. Mások is alkalmazkodnak hozzád és bár te hoztad meg a döntést, ennek eredményeképpen a környezeted is sokkal boldogabbá fog válni.

Vízöntő

Szeretnél reagálni egy helyzetre, ami nagyon zavar téged. A probléma megoldásához szükséges lesz, hogy minden fontos információt összegyűjts, mielőtt cselekednél. A sok bejövő hívás zavarni fog, viszont örömmel értesülsz azokról a dolgokról, amelyeket majd megosztanak veled.

Halak

A kreativitásod segítségedre lesz egy nap közben felbukkanó feladat megoldásában. Ugyanez a pozitív energia segít majd abban, hogy a kapcsolatodban felbukkanó egyhangúságot megváltoztasd. Ne feledd, hogy ez az életerő belőled származik. Használd ki minél gyakrabban.

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL