Napi horoszkóp június 25. – Nyilas, Oroszlán, Rák, Kos, Bika, Halak, Vízöntő, Skorpió, Bak, Ikrek, Szűz

zodi - Napi horoszkóp június 25. – Nyilas, Oroszlán, Rák, Kos, Bika, Halak, Vízöntő, Skorpió, Bak, Ikrek, Szűz
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp június 25. – Nyilas, Oroszlán, Rák, Kos, Bika, Halak, Vízöntő, Skorpió, Bak, Ikrek, Szűz
Facebook
0

Napi horoszkóp június 25. – Nyilas, Oroszlán, Rák, Kos, Bika, Halak, Vízöntő, Skorpió, Bak, Ikrek, Szűz

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben látszólag teljesen új és az eddigiekkel ellentétes tulajdonságokat veszel fel magadra, ami mindenki számára megnyilvánul. Lehetséges, hogy időnként teljesen laza vagy, míg máskor követelőző és aggodalmaskodó.

Ha egyedülálló vagy, akkor sok hódoló fogja kimutatni az érdeklődését iránt, különösen nyáron és a kora őszi időszakban.

Légy nyitott és eldöntheted, hogy ki az, akivel szívesebben töltenél el hosszabb időt is.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedvesed talán jól elvan az időnként hóbortos viselkedéseddel, de tudnia kell, hogy megbízhat-e benned és 100%-ig mellette állsz-e.

Kos

Képes vagy elvarázsolni és levenni a lábáról reggel az embereket, így könnyedén eléred azt, amit célul tűztél ki. Délután a kemény munka és a szorgalom lesz az, ami számítani fog. Tudd, hogy talán meg kell birkóznod váratlan eseményekkel is. Dönthetsz úgy is, hogy az érzéseid irányítanak.

Bika

Maradj koncentrált reggel. Egyesek közületek úgy érezhetik, hogy otthon begubózni most a legjobb, legalábbis délutánig. Amikor valamilyen szórakoztató esemény közeledtét érzed, azonnal kimenekülsz a négy fal közül. Engedj be több mókát az életedbe és általa magadat is jobban meg tudod ismerni.

Ikrek

Maradj figyelmes. Magas energiaszinteddel nem mindenki tud azonosulni, legalábbis nehezen veszik fel a tempódat. Lassíts le egy kicsit egy számodra fontos ember kedvéért. Azt érezheted, hogy egy kollégád tol előre egy alapvető változtatás miatt.

Rák

Kísértést érzel arra, hogy kockáztass. Délután szeretnél felkeresni ismerősöket, barátokat. Nem vagy összhangban most az érzéseiddel, de ezt te egyáltalán nem így gondolod. Vedd észre az ellentmondást az érzéseid és a tetteid között.

Oroszlán

Ne csak adni tudj, hanem kapni is. Úgy tűnik, hogy reggel megállíthatatlan vagy és csak a cél lebeg a szemed előtt, bár estére a kétségek eluralkodhatnak feletted. Figyelj arra, amit valaki most kérni akar tőled. Lassíts egy kicsit a tempódon.

Szűz

Reggel egy kicsit lassabb és elnyúzottabb leszel, de délutánra összeszeded magad. Mások teljes mértékben kommunikatívak lesznek veled a nap folyamán és könnyen fog menni minden. Egy váratlan dolog fog hatással lenni a kapcsolatodra, ami anyagi következményeket von maga után. A nyomás próbára fogja tenni az állóképességedet.

Mérleg

Egy találkozó a reggel elsőszámú feladatává válik számodra. Ne hagyd, hogy egy kisebb vita a fejlődésed útjába álljon. Lehet, hogy nem jól választod meg egy fontos beszélgetés időpontját. Nem számíthatsz a partnered stabilitására.

Skorpió

Mások nagyon lelkesen fordulnak feléd, különösen a reggeli órákban. A délutáni meetingek inkább szociális események lesznek, semmint munka központú, feladatmegoldó találkozók. Az, hogy hogyan állsz hozzá bizonyos dolgokhoz és emberekhez, nagyban befolyásolja az eredményeket.

Nyilas

Egy kissé megszállottá válhatsz abban, amit most be szeretnél fejezni. Lehet, hogy ideje lesz máshogyan gondolkodnod ugyanarról a dologról és alaposan megvizsgálni, hogy mi folyik, hogy határozott döntést tudj hozni. Egy kolléga érzékenyebb lehet a kelleténél.

Bak

Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy kapcsolódni tudj egy szeretett személlyel. Meg fogsz lepődni azon, hogy mi minden zajlik most benne, amiről nem is tudtál. Arra való törekvésed, hogy egyszerre több feladatot is elvégezz a cél teljesítése érdekében talán nem lesz túl egyszerű, de ki fog fizetődni.

Vízöntő

Semmi problémád nem lesz azzal, hogy erőfeszítéseket tégy másokért, de azok nagyon is túlterhelnek, ha egyes személyek túlzottan nagy elvárásokat támasztanak feléd. A kreativitásodnak hála meg fogsz tudni birkózni a népszerűségeddel járó dolgokkal.

Halak

Jobb, ha még a nap elején belemerülsz abba, amit el kell intézned, mert a délutáni terveid kissé át fognak íródni. Egy szeretett személy cselekedete fel fogja kelteni a figyelmedet és nem tudsz majd másra koncentrálni. Jobban fogod érezni magad, ha minden mást leteszel a kezedből és csak rá fókuszálsz.

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL