Napi horoszkóp június 28. – Jó hírünk van több csillagjegynek!

zodi - Napi horoszkóp június 28. – Jó hírünk van több csillagjegynek!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp június 28. – Jó hírünk van több csillagjegynek!
Facebook
0

Napi horoszkóp június 28. – Jó hírünk van több csillagjegynek!

Ha ma van a születésnapod: Idén azt tapasztalod, hogy általában megkapod azt, amire vágysz, természetesen okkal. Mások nagyon készségesek veled. Használd ki jól az energiádat, hiszen gyakran lesz ilyen magas szintű.

Ha egyedülálló vagy, akkor mások szokatlanul vonzónak fognak találni, különösen az ősz közeledtével. Mostantól a következő születésnapodig találkozhatsz valakivel, aki nagyon fontossá fog válni az életedben. Ha párkapcsolatban vagy, akkor ketten némi változtatást fogtok végrehajtani az otthonotokon. Ősszel egy romantikus időszak veszi kezdetét.

Kos

Nagyon nagy figyelmet fordítasz a részleteknek és ha azt veszed észre, hogy valaki nem törődöm, akkor szokatlanul kritikussá válsz. Ha úgy döntesz, hogy keveset mondasz, a szarkazmus fogja meghatározni a szavaidat. Kételkedsz az intuíciódban. Tégy egy rövid sétát lazításképpen.

Bika

Az képzeleted nem is mer határokat. Egy helyzetet nehéznek fogsz megítélni, hiszen azonnali választ vár tőled. Gyakran megvizsgálod a lehetőségeidet és mérlegelsz pro és kontra, de erre most nem lesz lehetőséged. Bízz az ítélőképességedben.

Ikrek

Tele lehetsz információkkal. Értsd meg, hogy mi történik körülötted. Légy a jelen pillanatban és használd fel ezt az állapotot a javadra. Tiszteld azt, amit más akar megosztani veled és ne kérdőjelezd meg. Tudd, hogy nem csak egy helyes válasz létezik.

Rák

Egy beszélgetés, ami a fejedben motoszkál nagy nyomás alatt tart téged, de nem most van a legjobb alkalom rá, hogy kezdeményezz. Mások jó szándékkal reagálnak rád, de ez különbözik attól, ami te elvársz tőlük.

Oroszlán

Légy tisztában azzal, mibe kerül anyagilag az, hogy előretörj. Talán azt hiszed, hogy tisztán látod az utat magad előtt, de ez nem biztos, hogy így van. Légy magabiztos és egyenes. Hajlandó lehetsz magadra venni valaki szavait.

Szűz

Megvan hozzá a hatalmad, hogy elérd, amit akarsz. Egyenes és határozott vagy, bár mások félreértenek és ezt az őszinteséget inkább szarkazmusnak veszik tőled. Egyszerűen és gyorsan rágod magad végig a feladataidon.

Mérleg

Sokkal többet mutatsz meg magadból, mint gondolnád. Ne lepődj meg egy személy reakcióján, ami erősebb lehet, mint amire számítottál. Ez az intenzív válasz a nyitottságod miatt történik.

Skorpió

Nem kell hatalmas tervet készítened ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél, egyszerűen fejezd ki magad jobban. Az első lépés az, hogy tudasd másokkal, különösen azokkal, akik a célodhoz tartoznak. Bár a válasz nem fog azonnal az öledbe pottyanni, hamarosan meglesz az eredmény.

Nyilas

Légy határozott, tudd, hogy mit akarsz. Adj másoknak helyet a cselekvésre és arra, hogy kifejezhessék magukat. Egy kis bonyodalom ütheti fel a fejét az otthonodban. Próbáld meg függetleníteni magad és megérteni, hogy mi zajlik a többiekben.

Bak

Keress fel valakit a távolból, aki felé erős érzelmeket táplálsz. Nagyon jól fog esni találkozni és eszmét cserélni ezzel az emberrel. Légy óvatos, mert egy szeretett személy féltékeny lehet, hogy nem ő van a figyelmed középpontjában.

Vízöntő

Kapcsolódj jobban egy fontos személlyel, akinek nagy szerepe van a személyes vagy szakmai életedben. Ahogy egyre jobban megérted ennek az embernek az egyedülálló nézeteit, annál erősebb kölcsönhatást fogsz tapasztalni kettőtök között. Légy óvatos pénzügyi dolgokkal kapcsolatban.

Halak

Megfontolod, hogy egy másik személyre támaszkodj egy bizonyos helyzetben, mert úgy érzed, hogy túl sok ez neked egyedül. Gyakran veszel túlzott felelősséget a nyakadba. Tanulj meg segítséget kérni.

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL