Napi horoszkóp július 1. – A hónap első napja nagy dolgokat tartogat neked!

zodi - Napi horoszkóp július 1. – A hónap első napja nagy dolgokat tartogat neked!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp július 1. – A hónap első napja nagy dolgokat tartogat neked!
Facebook
0

Napi horoszkóp július 1. – A hónap első napja nagy dolgokat tartogat neked!

Ha ma van a születésnapod: Ez az év olyan változékony, mint az időjárás. Folyamatosan váratlan dolgokkal szembesülsz és te magad sem vagy túlzottan stabil. Sokan vannak, akik nem képesek lépést tartani a hangulatingadozásaiddal. Nem unalmas veled az élet mostanában.

Ha egyedülálló vagy, akkor úgy vonzod magadhoz a potenciális jelölteket, mint a mágnes. Ne kötelezd el magad mindaddig, amíg jobban meg nem ismered a másikat. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel sokat harcoltok, hogy közös nevezőre juthassatok.

Kos

Sokkal lobbanékonyabb lehetsz, mint általában. A dühödet olyasvalami generálja, amit rád akarnak kényszeríteni. Megpróbálod legalább egy kis időre felkavarni az állóvizet. A lármázásodnak sokan fültanúi lesznek.

Bika

Szerezd meg a lehető legtöbbet, amennyit csak tudsz. Dilemmázol azon, hogy mennyi időt és energiát adj ki magadból mások számára. Ki kell jelölnöd a határaidat önmagad védelmére. Túl könnyen mondasz igent.

Ikrek

A játékosságod előbújik, ahogy beköszönt a reggel. Mások örülnek az effajta megnyilvánulásodnak. Légy spontán az időbeosztásoddal kapcsolatban. Délután egy fontos feladatra kell összpontosítanod.

Rák

A délután folyamán előbújik belőled a játékos éned. A családod köréd gyűlik és együtt fogtok kitalálni valami szórakozató programot, játékot. Ösztönből fakad nálad a társaság egyben tartása.

Oroszlán

Intézz el néhány hívást reggel. Számos dologgal kapcsolatban agyalsz, amiket a közelmúltban hallottál. Tölts időt az egyik családtagoddal este. Ennek a személynek sokkal fontosabb a figyelmed, mint azt gondolnád.

Szűz

Figyelj oda, hogy milyen programokat szervezel a mai napra, hiszen lehetséges, hogy megfeledkeztél róla, de terveztél valamit egy barátoddal, akivel nem egyszerű egyezkedni. Egy szeretett személy kiszámíthatatlansága nem hagy nyugodni.

Mérleg

Felébredve alig várod, hogy belevethesd magad az előtted álló napba. Egy barát vagy egy szeretett személy több időt és figyelmet kíván tőled. Látogass meg valakit, még akkor is, ha nehezen tudod megoldani a találkozást. Figyelj oda a kiadásaidra.

Skorpió

Úgy érzed, hogy mogorvává válsz, amikor egy olyan emberrel kell együtt lenned, akit nem látsz gyakran. Egy barát vagy más szeretett személy kontrollt akar gyakorolni feletted. Lehetséges, hogy azzal áll elő, hogy vagy az lesz, amit ő mond vagy mehetsz, ahová akarsz. A döntés a te kezedben van.

Nyilas

Használd ki a nappali órákat arra, hogy egy barátot megkérj, legyen partnered egy programban. Egy váratlan helyzet életre hívja a benned rejlő kreativitást. Hallgasd meg a visszajelzéseket magadról és mérlegelj. Egyesek lehet, hogy helytállóak, míg másokat élből elvethetsz.

Bak

Talán egy kicsit belefáradtál abba, hogy olyannak mutasd magad, amilyen nem vagy. Olyasvalakivel fogsz beszélgetni, aki némileg bölcsebb, mint te és együtt megtaláljátok megoldást. Egy barát meglehetősen követelőző lehet. Gondold át az érzéseidet vele kapcsolatban.

Vízöntő

Továbbra is keresd a válaszokat, amikre szükséged van. Állj meg egy kis időre, hogy egy távoli baráttal eszmét tudj cserélni. Minél többet dolgozol a megoldáson, annál jobb terveid és döntésid lesznek. Tégy meg mindent, hogy elkerüld egy idős rokon felbosszantását.

Halak

Keress fel egy barátot, akivel kevés alkalmad van élőben találkozni. Le fogsz döbbenni attól, amit hallani fogsz ettől a személytől. Adj egy kis időt neki, hogy átgondolhassa a reakcióját. Délután utazz el valami kellemes helyre egyedül.

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL