Napi horoszkóp 2022. július 7. – Vihar előtti csend

zodi - Napi horoszkóp 2022. július 7. – Vihar előtti csend
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. július 7. – Vihar előtti csend
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. július 7. – Vihar előtti csend

Kos – napi horoszkóp

Már egy ideje vihar előtti csend van körülötted és lehetséges, hogy a mai napod lesz, amikor kitörnek belőled az érzelmek. Lehet, hogy a felgyülemlő feszültség végül egy jelentéktelen dolog miatt kerül levezetésre, mindenesetre, nem lennénk a helyébe annak, aki akkor a közeledben van.

Bika – napi horoszkóp

Alapesetben te gondoskodó vagy és ezt a szeretteid, barátaid tudják rólad. Vannak esetek, amikor viszont ez a gondoskodás már csökkenti a te életerődet is, ilyenkor a legfontosabb, hogy egy kicsit visszavegyél és próbáld elengedni a dolgokat. Adj tanácsot, ha kell, de a döntéseket már hagyd másokra.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma begyűjthetsz egy eléggé fontos információt, de ügyelned kell arra, hogy ezt minél hamarabb fel kell használnod, mert később már elveszíti jelentőségét. Vagy azért, mert már mindenki tudni fog róla később, vagy pedig azért, mert kifutsz egy határidőből. Légy figyelmes és élelmes!

Rák – napi horoszkóp

Az élet néha olyan, mint egy hullámvasút. Egyszer fenn, egyszer lenn vagyunk és ez igaz az életünk bármely területére. Te most valamilyen tekintetben éppen egy hullámvölgybe kerültél, de ne feledd, hogy innen hamarosan már felfelé vezet majd az út. Beszélgess egy bizalmas baráttal a dolgaidról, meg fogod látni, hogy mennyit segít.

Oroszlán – napi horoszkóp

Az elmúlt időszakban rengeteg inger ért és sok információ futott be hozzád, talán több is, mint amennyit fel tudsz dolgozni. Szánj időt a mai nap arra, hogy rendszerezd a dolgaidat és feldolgozd az, ami történt veled mostanában. Ezzel új irányokat határozhatsz meg magad számára és módosíthatsz pár dolgodon, ha szükséges.

Szűz – napi horoszkóp

Ne gondold, hogy minden gondodat, problémádat egyedül is meg tudod oldani. Az életben vannak barátok, rokonok és társak, akik szívesen segítenek, ha szükségünk van rá. Ne legyél ennyire büszke, hanem kérj segítséget! Ráadásul egy közös problémamegoldás erősíti az összetartozás érzését is. Az ember pedig társas lény nem igaz?

Mérleg – napi horoszkóp

Ma nagyon aktívan ébredsz és tele leszel energiával. Használd ki a benned rejlő erőt és végezz el annyi mindent, amennyit csak tudsz a feladataidból. Egy ilyen napon nagyot lehet haladni és több időd jut később a kikapcsolódásra, pihenésre. Ráadásul mindezt sokkal elégedettebben teheted majd meg.

Skorpió – napi horoszkóp

Nyugodtan mondd el a véleményed akkor is, ha egy ügyben más álláspontot képviselsz, mint a többiek. Fontos, hogy megmutasd a közösségben, hogy neked is van egy álláspontod és az is fontos, hogy lássák, képviselni is tudod, ha kell.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy úgy érzed magad, mintha egy vihar vonulna át a fejed felett. Kezded elveszíteni az irányítást és mindenbe belekapsz, mert úgy érzed, nem haladsz semmivel. Ilyenkor kell venni egy nagy levegőt, tartani öt perc szünetet, aztán fontossági sorrendben dolgozni tovább. Különben is, mi lesz, ha pár dolgot későbbre halasztasz? Ugye, nem dől össze a világ?

Bak – napi horoszkóp

Ma úgy érzed majd, hogy mindenki egy kicsit magadra hagyott és mindent neked kell megoldanod. Ráadásul még kritikákat is kaphatsz a környezetedtől, ami nem teszi könnyebbé a napodat. Ha meg tudod állni, akkor ne reagálj veszekedéssel a dolgokra, mert azzal csak rontasz a helyzeten.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma ne tervezz túl sokat be magadnak, inkább az előtted álló legszükségesebb dolgokat oldd meg. Aztán, ha van időd és kedved, akkor csinálhatsz mást is. Ma hírt hallasz, vagy kapcsolatba kerülhetsz valakivel, akiről egy ideje nem tudtál semmit. És lehet, hogy ettől most leesik az állad.

Halak – napi horoszkóp

Ne hagyd, hogy olyan emberek belelássanak a dolgaidba, akiktől túl sok jót nem remélhetsz. Ha nem akarod, hogy megsérülj, védd a magánszférádat alaposan, mert vannak akik képesen a saját problémájukat rád vetíteni és piócaként az energiádat szívni. Ha kell, légy agresszív az ilyen emberekkel!


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL