Napi horoszkóp 2022. július 9. – Találkozás

zodi - Napi horoszkóp 2022. július 9. – Találkozás
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. július 9. – Találkozás
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. július 9. – Találkozás

A Rák ma minden eshetőségre készen áll, a Vízöntőbe mintha az ördög bújt volna. Napi horoszkóp.

Kos

Ma romantikus hangulatban leszel és a szokásosnál is könnyebben ismerkedsz majd idegenekkel. Ma talán közelebbi ismeretségbe kerülhetsz azzal az illetővel is, akivel már egy ideje kerülgetitek egymást. Ha kell, legyél te ma a kezdeményező!

Bika

Ma magad is meglepődhetsz, mennyire forró pillanatokat élsz át, miközben egy ismeretlennel találkozol. Ma sokkal fogékonyabb vagy a romantikára és ezt megérzik rajtad mások is. Mielőtt kilépsz az ajtón, győződj meg arról, hogy remekül nézel ki!

Ikrek

Ma pénzügyeket kell intézned, ami nem túl romantikus dolog, pedig te most inkább arra vagy fogékony. Lehet, hogy a napi ilyen prózai dolgokkal telik számodra, de az este már tartogat valami érdekeset is. Élvezd ki!

Rák

Te amúgy is szenvedélyes természettel bírsz, de a mai nap még számodra is meglepő lehet. Próbálj minél több időt eltölteni a partnereddel, mert ez az időszak mindkettőtöknek élvezetes. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor légy készen minden eshetőségre. Ki tudja, mivé fajulnak a dolgok ma?

Oroszlán

A mai estét egy különleges emberrel töltöd, aki talán a partnered, vagy ha még nem az, majd mostantól az lesz. A romantika fogja átjárni a lelkedet és ehhez minden bizonnyal a külsőd is alkalmazkodni fog. Nap közben nem ártana beszerezni valami szexi ruhadarabot estére.

Szűz

Egy telefonhívástól ma izgalom lesz rajtad úrrá. Az illető egy találkozóra hív majd és minden jel arra mutat, hogy az estének a kimenetele valami romantikus dologba torkollik. Valami kellemes ruhadarabbal is érdemes lenne készülnöd az estére.

Mérleg

Ma meglepetés érhet, mert olyasvalakitől kapsz váratlan bókot, vagy közeledést, akitől nem is számítottál erre. Ha szimpatikus számodra is az illető, nyugodtan bevállalhatsz vele egy vacsorát, aztán majd kiderül, merre veszi az irányt a kapcsolat.

Skorpió

Te általában romantikus természetű vagy, de ma az ösztöneid diktálnak és a fizikai szenvedély az, ami dominál a gondolataidban. Szervezz mára partnereddel egy laza estét, aminek a végén mindenki megkapja a másiktól, amire vágyik!

Nyilas

Ma még akkor is minden gondolatod a romantika körül forog, ha amúgy nem vagy romantikus típus. Egy meghitt estére vágysz valakivel, bámulni a naplementét, andalogni kézen fogva. Légy türelmes, mert hamarosan teljesül a vágyad. Persze ahhoz az elő lépés, hogy elfogadj egy vacsora meghívást!

Bak

Ne lepődj meg, ha ma még olyanokat is szexinek találsz, akiket amúgy észre sem szoktál venni. Valami van a levegőben, ami olyanná tesz téged, mint egy ragadozó. Ha pedig el is szeretnél ejteni egy zsákmányt, akkor jobban teszed, ha kinézel magadnak valami feltűnő ruhát!

Vízöntő

Azon kapod magad, hogy ahelyett, hogy a munkáddal foglalkoznál, rajta felejted a szemed azon a kollégán, akit eddig észre sem vettél. Az ördög bújt beléd ma, alig bírsz magaddal és még ha egy olyan ruhát is veszel magadnak estére, amiben vonzónak érzed magad, annak biztosan nem marad majd el a hatása.

Halak

Ma különösen szenvedélyesnek érzed magad, ami a munkádban is megnyilvánulhat, de sokkal valószínűbb, hogy az esti programodat pezsdíti fel majd. Nagyon kellemesnek ígérkezik az este és ha te is úgy akarod, akkor sokáig emlékezetes marad.


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL