Napi horoszkóp 2022. augusztus 10. – Nyugalom minden csillagjegy számára

zodi - Napi horoszkóp 2022. augusztus 10. – Nyugalom minden csillagjegy számára
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. augusztus 10. – Nyugalom minden csillagjegy számára
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. augusztus 10. – Nyugalom minden csillagjegy számára

Kos – napi horoszkóp

Ma átmeneti problémák adódhatnak egy közösségben, melynek tagja vagy. Emiatt rád hárulhatnak bizonyos kárelhárítási feladatok és valakik tanácsért, segítségért fordulhatnak hozzád. Nem jön túl jókor a dolog, hiszen a saját dolgaid sem tűrnek már halasztást. Stratégia: túlélni ezt a napot és várni a holnapot.

Bika – napi horoszkóp

Ma egy váratlan családi fejlemény kissé átrendezheti a napodat. Lehet, hogy az otthonodban kell beavatkozni a folyamatokba, esetleg gondoskodni valaminek a javításáról. Próbáld meg gyorsan elvégezni, elintézni, amit kell, hogy vissza tudj térni a saját feladataidhoz. Stratégia: mély levegő, nyugalom, koncentráció.

Ikrek – napi horoszkóp

A mai napodat ideges, talán még goromba emberek igyekeznek tönkretenni, persze csak ha hagyod. A legjobb, ha elegánsan figyelmen kívül hagyod az ilyen emberek viselkedését és a legnagyobb nyugalommal reagálsz, bármit mondanak. Ma ráadásul még a közlekedésben is akadályokra számíthatsz, szóval a stratégia: Nyugalom, higgadtság, mosoly.

Rák – napi horoszkóp

Ma be kell vetned a benned rejlő pszichológust, ha kezelni akarsz egy félreértést és az abból fakadó indulatokat. Használd a megérzéseidet a feszültség csökkentésére és maradj higgadt. Ma ráadásul egy pénzügyi helyzetet is leleményesen kell megoldanod. Stratégia: koncentráció, megfontoltság és este egy kis kikapcsolódás.

Oroszlán – napi horoszkóp

Valaki mostanában egyre többször próbál kapcsolatba kerülni veled, közeledni hozzád és neked sem közömbös az illető. A nagy kérdés, hogy meddig mész el. Ha kapcsolatban élsz, akkor talán már fel is keltette a dolog a partnered figyelmét, ha pedig egyedül élsz, akkor bizonytalan vagy, vajon helyes döntés belemenni egy kalandba. A stratégia: elemezni a kockázatokat és racionálisan dönteni.

Szűz – napi horoszkóp

Ma váratlanul beleláthatsz valakinek a magánügyeibe, ráadásul úgy, hogy te magad nem tettél semmit ennek érdekében. Talán egy eltévedt levél okozza mindent, de az is lehet, hogy az illető egyszerűen bizalmat szavaz neked és olyat is elmond magáról, amire valójában nem voltál kíváncsi. A stratégia: diszkréció.

Mérleg – napi horoszkóp

Ma egy rajtad kívülálló dolog miatt meghiúsulhat egy programod és ez nem csak neked, hanem a környezetednek is csalódást okoz. A legjobb, ha megpróbáltok valamilyen helyettesítő dolgot keresni, de ehhez át kell szervezni szinte mindent és talán a költsége sem lesz kevés. A stratégia: ne vállalj mindent magadra!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma együttérzésre szorulhatsz, mivel csalódás ért. Talán egy hűséges barát segít enyhíteni a dolgot, de ha a probléma komolyabb, akkor érdemes felkeresned egy szakembert is. Egy trauma feldolgozása mindig időbe telik és az első időszak a legnehezebb. A stratégia: kitartás.

Nyilas – napi horoszkóp

Terveid megvalósítását most olyan körülmények blokkolják, melyre nincs ráhatásod, így tehetetlennek és dühösnek érzed magadat. Arra kell ügyelned, nehogy elragadjon az indulat és olyat mondj, vagy tegyél, amit később meg kell bánnod. A stratégia: új utak, új megoldások keresése.

Bak – napi horoszkóp

Ma egy levél, értesítés érkezhet, melyben kiderül, hogy pénzügyileg rosszabb a helyzeted, mint azt eredetileg gondoltad. Az első reakció általában ilyenkor, hogy magunkat, vagy másokat hibáztatunk az esetért, de hidd el, hogy ez nem vezet sehová. Stratégia: nem felelőst, hanem megoldást kell keresned.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ha a féltékenység démona beköltözik egy kapcsolatba, az néha visszafordíthatatlan károkat tud okozni, éppen ezért kerüld el, hogy esélyt adj neki. Ne adj okot arra, hogy elveszítse a bizalmát benned és te is szavazz neki bizalmat. Hiszen ahol féltékenység van, ott a szeretet is megvan. Stratégia: bizalom a másik iránt.

Halak – napi horoszkóp

Van, amikor te magad sem tudod megmagyarázni, miért, de idegesen telik az egész napod. A legkisebb dolgokon is fel tudod húzni magadat és gyakori, hogy türelmetlen vagy a környezeteddel. Ma éppen ilyen napod lesz, úgyhogy jaj annak, aki kihúzza a gyufát nálad. Stratégia: ülj le meditálni és keresd meg magadban a feszültség forrását.


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL