Július 13. telihold: A belső gyermek üzenete

Július 13. telihold: A belső gyermek üzenete

A júliusi telihold erőteljes üzenetet hordoz, belső gyermekünk üzenetét.

Minden emberben él egy kisgyermek, akit egykoron magára hagytak. Mindőnkben ott van az az ártatlan, magányos kislány vagy kisfiú, aki elásta a félelmeit, múltbéli fájdalmait. Ott él bennünk egy pici gyermek, aki várja, hogy megtaláljuk, és kiszabadítsuk őt.

Ha elérzékenyültél az előző sorokat olvasva, biztosra veszem, hogy a te belső gyermeked is elfogadásra, szeretetre vágyik. Vedd elő egy gyermekkori képed, nézz a saját szemeidbe.

Bízom benne, hogy együttérzés ébred benned e csöppnyi lény iránt. Ez a kisgyermek biztonságra és szeretetre vágyik. Ugye, milyen sokszor érezted ennek a hiányát? Ha nem kaptad meg, lehet, hogy függőségekbe menekültél. A benned élő gyermek azt üzeni neked, hogy engedd el a régi sérelmeidet. Ami elmúlt, már nincs többé. Te akartad megtapasztalni, amit átéltél a múltban, a te választásod volt a családodba születni. Ezáltal fejlődtél, váltál nemesebbé. Itt az idő elengedni a régi fájdalmakat, mert megakadályozhatnak abban, hogy sikeres, harmonikus, boldog életet élj. Meddig akarod még cipelni, ami réges régen elmúlt? Öleld meg gondolatban belső gyermeked, mondj neki hálát a kitartásáért, szeretetéért, elfogadásáért. Biztosítsd arról, hogy te mindig szeretni fogod, rád mindig számíthat. Ha igazán hatékony szeretnél lenni, állj ki a telihold fényébe, hunyd be a szemed, vizualizáld, hogy fénye átjárja minden sejtedet. Mondd ki, kiabáld ki minden sérelmedet, és engedd, hogy a telihold fénye átalakítsa szeretet energiává. Töltődj fel, mondj köszönetet és hálát a lelki gyógyulásodért.

Ha úgy érzed, nehezen találod a békét, tölts minél több időt a szabadban, főleg vízparton, hegyekben vagy erdő mélyén. Vedd fel a kapcsolatot a természettel, így sokkal könnyebben találod meg a lelki nyugalmat.

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts

Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/

Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL