Napi horoszkóp július 14. – Egy családtagoddal jól vigyázz ma!

zodi - Napi horoszkóp július 14. – Egy családtagoddal jól vigyázz ma!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp július 14. – Egy családtagoddal jól vigyázz ma!
Facebook
0

Napi horoszkóp július 14. – Egy családtagoddal jól vigyázz ma!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ez egy produktív vasárnap lehet, hiszen készen vagy némi erőfeszítést befektetni néhány fontos feladatba. Egy idősebb személynek akad néhány jótanácsa számodra.

Bika

A környezeted észreveszi, hogy mennyire jókedvű vagy és szinte lehetetlennek találod, hogy lelassíts. Talán egy kis pihenés neked sem ártana. Ne aggódj, egy szeretted semmiképpen nem fogja hagyni, hogy begubózz.

Ikrek

Egy idősebb családtaggal folytatott beszélgetés nagyon hasznos lesz. Hallgass erre a tapasztaltabb személyre, mert gyakorlati tanácsokkal gazdagozhatsz. A mai nap távolibb tervek szövögetésére is jó lesz.

Rák

Nagyon sok türelemmel leszel megáldva a mai napon, ami segítségedre lesz a megfelelő kommunikációban is. A rokonok nagyra fogják értékelni, hogy hajlandó leszel meghallgatni őket.

Oroszlán

Eléggé nagy költekező hírében állsz, ám a mai napon szépen be fogod osztani a betevődet. Ha vásárlásra adod a fejed, akkor is csupán hosszú távon is praktikus dolgokra fogsz pénzt szánni.

Szűz

A mai napon sokkal józanabb ítélőképességgel leszel megáldva, hiszen tisztábban fogsz látni, mint az utóbbi időben. Arra is képes leszel, hogy kilépj a komfortodból és valami új dolgon gondolkozz.

Mérleg

A mai napon számvetést tartasz az életeddel kapcsolatban. Milyen helyet foglalsz el a világban? Mivel veszed körbe magad? Hol látod magad az elkövetkező 5 évben? Biztos vagy abban, hogy jó úton haladsz az életedben?

Skorpió

Egy idősebb, jóval tapasztaltabb személlyel folytatott beszélgetés a mai napon fontos lesz számodra? Sok bölcs tanácsot kaphatsz ettől az embertől, ha tényleg figyelmesen hallgatod őt.

Nyilas

Ez a nap megfelelő lesz arra, hogy komoly beszélgetést folytass le a jövőddel kapcsolatban egy számodra fontos személlyel. Mindaddig, amíg van egy társ az oldaladon, addig a kettőtöket érintő kérdésekben nem dönthetsz egyes egyedül.

Bak

A mai napon komoly előrelépést érhetsz el egy jövőbeli utazással kapcsolatban. Bátran szőj terveket, akár azzal kapcsolatban is, hogy valami újat tanulj. Ne feledd, tanulni sosem késő, a megszerzett tudást pedig senki nem veheti el tőled.

Vízöntő

Fordíts időt a mai napon arra, hogy megvizsgáld a hivatalos ügyeidet. Dobj össze egy tennivaló listát és nézd meg, hogy milyen határidős feladatok közelednek a naptáradban.

Halak

A mai nap megfelelő arra, hogy gyakorlati kérdéseket vitass meg a pároddal, mint például az anyagiak vagy az otthoni feladatok megosztása. Ezzel egyszerűbbé tehetitek az életeteket.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL