Napi horoszkóp július 15. – Na most figyeljen mindenki, olyan dolog történik ma veled, amire nem is gondolnál!

zodi - Napi horoszkóp július 15. – Na most figyeljen mindenki, olyan dolog történik ma veled, amire nem is gondolnál!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp július 15. – Na most figyeljen mindenki, olyan dolog történik ma veled, amire nem is gondolnál!
Facebook
0

Napi horoszkóp július 15. – Na most figyeljen mindenki, olyan dolog történik ma veled, amire nem is gondolnál!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben úgy döntesz, hogy a fizikai aktivitást használod fegyverként a stressz kezelésére és a feszültség minimalizására.

Sokkal jobban érzed maga, miután egy intenzív edzésprogramot alakítasz ki magadnak. Ideje sokkal nagyobb mértékben támogatnod önmagadat.

Ha egyedülálló vagy, találkozhatsz valakivel a munkahelyeden vagy az edzőteremben is. Ezzel a személlyel valószínűleg nyár vége után kezdődik el az igazi nagy románc. Ha párkapcsolatban élsz, akkor úgy döntötök a kedveseddel, hogy egy új közös tevékenységbe kezdtek, amelyben mindketten ki tudtok kapcsolódni.

Kos

Egy régi barát vagy egy rokon az őrületbe kerget. A nyomásfokozódás a határok meghúzásához vezet majd. Lehet, hogy ma nem leszel képes egy akadályon túllendülni, de hamarosan sikerülni fog.

Bika

Tudd, hogy nem a teljes sztorit fogod megkapni. Valaki, aki fontos számodra, el fog vonni egy szeretett személytől, aki emiatt mérges lesz. Próbáld elejét venni egy komolyabb összetűzésnek, amely hatással lehet mindkét kapcsolatodra.

Ikrek

Végre lazíthatsz és élvezheted a hétvégét. Frusztráció akkor jelentkezhet, ha meglátogatod egy barátodat, aki kissé mereven fog viselkedni. Okos dolog lesz átírni a terveidet, ha azt tapasztalod, hogy érzékeny hangulatodban vagy.

Rák

Fogadj el egy meghívást és csatlakozz a barátaidhoz egy vasárnapi reggelire az egyik kedvenc helyeteken. El sem fogod hinni, hogy milyen jól fogjátok magatokat érezni. Olyannyira, hogy szeretnéd rendszeresíteni ezt az eseményt.

Oroszlán

Megvan a képességed, hogy különféle szituációkhoz alkalmazkodj. Új és izgalmas kalandok felé fogsz nyitni, amelynek eredményeképpen az elméd nagyon egyedi ötleteket tud majd befogadni. Egy barát egy teljesen újfajta életstílust fog bemutatni neked.

Szűz

Hagyatkozz egy olyan személyre, aki mosta kezében akarja tartani az irányítást. Képes leszel alkalmazkodni és jól kezelni egy provokatív szituációt. Egy négyszemközti találkozó nagyon kielégítő lesz számodra, különösen, mert jól megérted a másik felet. Az a személy, akivel időt töltesz nagyon dinamikus lesz.

Mérleg

Figyelj arra, amit egy erős akaratú személy akar megosztani veled. Ismerd fel, hogy ez az ember a saját belső feszültségét mutatja meg számodra. Keress fel valakit a távolból, akinek ugyan ellentmondásos a viselkedése, de mindig képes megnevettetni téged.

Skorpió

A legkülönbözőbb szükségletek kiegyensúlyozásán munkálkodsz, beleértve a tiédet is. Maradj higgadt, ne veszítsd el a türelmedet, mert azzal csak a többieket riasztod el magadtól. Egy szeretett személy veled kapcsolatos pénzügyekkel foglalkozik.

Nyilas

Egy szokatlan bár nagyon is releváns megoldással állsz elő. Légy hajlandó kipróbálni. Az eredményt örömmel fogod megtapasztalni. A kockázatvállalás és nyitottság az, ami igazán számít. Végeredményben úgy tűnik, hogy ügyesen sikerül megoldani a dolgot.

Bak

Ne zárkózz be a merev gondolkodásod falai közé, hiszen hajlamos vagy rá. Légy hajlandó részt venni olyan tevékenységekben, amelyekben nincs különösebb tapasztalatod. Légy nyitott a kísérletezésre.

Vízöntő

Emeld fel a telefont és kérdezd meg a barátaidat, hogy mit csinálnak éppen. Lehet, hogy csatlakozol egy barátodhoz egy izgalmas programban vagy egy csoportos mókában veszel részt. Mind a kettő jó ötlet, szóval rosszul semmiképpen nem fogsz választani.

Halak

Eldöntöd, hogy egy különleges napot töltesz egy szeretett baráttal. Egyesek közületek nagy vásárlásba fognak, míg mások elmennek egy tópartra vagy egy vízi vidámparkban tombolják ki magukat. Nagyon jól fogod magad érezni, hiszen végre azt csinálhatod, amit szeretsz.

tudasfaja.com


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL