Napi horoszkóp július 16. – Az Ikrek sok pénzt költ, a Rák találkozik valakivel, a Szűzre nagy teher kerül…. Rád mi vár a mai napon?

zodi - Napi horoszkóp július 16. – Az Ikrek sok pénzt költ, a Rák találkozik valakivel, a Szűzre nagy teher kerül…. Rád mi vár a mai napon?
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp július 16. – Az Ikrek sok pénzt költ, a Rák találkozik valakivel, a Szűzre nagy teher kerül…. Rád mi vár a mai napon?
Facebook
0

Napi horoszkóp július 16. – Az Ikrek sok pénzt költ, a Rák találkozik valakivel, a Szűzre nagy teher kerül…. Rád mi vár a mai napon?

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Sokkal egyszerűbbnek fogod találni a mai napon, hogy elérd, amit akarsz. Mindazonáltal figyelj arra, hogy mit beszélsz, mert a szavaidat könnyen félreérthetik, és ezzel súrlódást kelthetsz. Már így is elég kritika ért eddig.

Bika

Elég gondtalan most a kedved, de továbbra sem ignorálhatsz egy ügyet, amivel az elmúlt időszakban nem sok kedved volt foglalkozni. Ha ez a dolog pénzzel kapcsolatos, akkor ideje volna újraértékelni azt, ahogyan az anyagiakra tekintesz.

Ikrek

Igen, túl sok pénzt költöttél az elmúlt időszakban és ideje lenne egyenesbe hozni a mérleg nyelvét. A tény, hogy ennyire szórtad a pénzt, azt jelezheti, hogy nem vagy teljesen boldog. Légy őszinte magaddal, és inkább befelé tekints.

Rák

Tudasd azzal a különleges személlyel, hogy hogyan érzed magad. A romantikus beszélgetés nem jön mindig könnyen, de semmi gond. Így legalább valóban súlya lesz annak, amit végre képes leszel kimondani.

Oroszlán

Talán nem volt túl egyszerű az életed az elmúlt időszakban, de minden alaposan meg fog változni, amint a Nap végre a te jegyedbe kerül majd. Készülj fel az igazi mókára.

Szűz

Minden olyan pörgősnek tűnik és az élet még hektikusabb lesz az elkövetkező napokban, de semmi baj, képes leszel kezelni a helyzetet. Azon képességed, hogy a komoly teher alatt is tudsz teljesíteni, személyes és szakmai szinten is jutalmat ígér.

Mérleg

Igen, egyesek rettentően lassúak tudnak lenni fizikailag és mentálisan is, ám emiatt méregbe gurulni nem érdemes, hiszen az nem fog megoldást hozni. Talán neked sem ártana egy kicsit lassítani most, mert a bolygók szerint a hét második fele elég zűrös lesz.

Skorpió

Néha igazán gyanakvó tudsz lenni önmagad védelmére, ráadásul a mai napon egy kifejezetten negatív hatás érhet, amely miatt úgy érezheted, az egész világ felesküdött ellened. Ne feledd, hogy az univerzum mindig kiszolgál, bármit gondolj.

Nyilas

Dolgozz olyan keményen a mai napon, amennyire csak tudsz. A hét második felében a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás gondoskodni fog róla, hogy megkapd a jutalmadat és önfeledten kiélvezhesd azt.

Bak

Csak azért, mert valaki nem viselkedett veled tisztességesen, még nem kell visszavágnod cserébe. Éppen ellenkezőleg, emelkedj a dolgok fölé és mutasd meg, hogy a te értékrended sokkal magasabban áll, semhogy alantas bosszút forralj.

Vízöntő

Alapvetően egy kedves, higgadt természet vagy, de néha nagyon vadul tudsz reagálni. Ennek tudatában közelíts egy barát vagy családtag felé, aki az elmúlt időszakban került téged. Lehet, hogy te ijesztetted el őt.

Halak

Fő feladatod az, hogy tudasd egy szeretteddel, milyen fontos számodra. Ne aggódj, ha nehéznek találod szavakkal kifejezni az érzéseidet, hiszen máshogyan, sokkal mélyebb szinten is kommunikálhatsz vele.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL