Napi horoszkóp 2022. július 17. – Újrakezdés

csillagjegynek 1024x524 - Napi horoszkóp 2022. július 17. – Újrakezdés
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. július 17. – Újrakezdés
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. július 17. – Újrakezdés

Kos

A szabadság és a függetlenség számodra rendkívül fontos, ugyanakkor a magad választotta függőségeket örömmel éled meg. Gondolkodj el azon, hogy ebből a szempontból minden a helyén van-e az életedben és ha módosítani kell pár dolgon, tedd meg bátran! Hozz létre olyan környezetet magad körül, amely megfelel az igényeidnek!

Bika

Ma talán nem leszel annyira produktív, mint amelyet megszoktál és elvársz magadtól, emiatt kissé morgósan alakulhat ez a nap. De talán felesleges ennyire maximalistán hozzáállni a dolgokhoz. Végezz ma el kevesebbet és majd szépen utólag bepótolod! Van idő!

Ikrek

Talán most úgy érzed, hogy minden zökkenőmentesen halad körülötted, de ne bízd el magadat, mivel lehet, hogy valami elkerülte a figyelmedet. Légy óvatos, mert ma egy meglepetés várhat rád onnan, ahonnan nem számítasz rá.

Rák

Egy idilli és kerek világban élsz mostanában és úgy érzed, minden a megfelelő helyen van az életedben, de hamarosan megcsörren majd az ébresztőóra és fel kell ébredned. Nagy problémákra talán nem kell számítanod, de az biztos, hogy hamarosan jóval több elintézni valód lesz, mint amennyire most számítasz.

Oroszlán

Valaki körülötted ma megmutathatja az igazi arcát, amely nem biztos, hogy tetszeni fog neked. Szembesülhetsz azzal a régi igazsággal, mely szerint bajban ismerszik meg, ki az igazi barát. Le kell vonnod a tanulságokat ebből az esetből és megjegyezni, hogy az illetőtől mit lehet és mit nem elvárni. Hasznos lecke lesz a mai nap.

Szűz

Vannak napok, amikor remekül érezzük magunkat és majd kicsattanunk az örömtől és még az okát sem igazán tudjuk. Ma neked pont egy ilyen napod lesz. Ne is keresd az okokat, csak élvezd ezt a gyönyörű időszakot. A logika és az ész most nem segít neked!

Mérleg

Lehet, hogy hiába keresel valamilyen jelentést, vagy mögöttes tartalmat azok mögött az események mögött, melyek veled történtek mostanában. Van, hogy egyszerűen csak megesnek dolgok és nem jelentenek semmit. Vonj le olyan következtetést, amilyet csak akarsz, de megakadályozni, előre jelezni ilyesmit nem lehet.

Skorpió

Ma tökéletes összhangban leszel a környezeteddel és úgy érezheted magadat, mintha valamilyen különös nyugalom szállna meg. Légy figyelmes másokkal és hallgasd meg a problémákat, melyekkel közelednek hozzád, hiszen mindenki érzi rajtad, hogy megnyugtató és kellemes beszélgetőtárs vagy.

Nyilas

Nem biztos, hogy mindig meg kell értenünk mindent, amely körülöttünk történik. Néha nem tehetünk mást, mint tehetetlenül nézzük, ahogyan körülöttünk zajlanak az események és akkor értjük meg, milyen kis homokszemek vagyunk az univerzumban. Persze tanulhatunk is ebből és néha a magunk hasznára is fordíthatjuk.

Bak

Elég furcsa napod lesz ma, néha még magad sem tudod, hogy mit szeretnél és hogyan szeretnéd. A munkádat végeznéd, vagy inkább pihennél, kikapcsolódnál? Mindkettő fontos számodra és amíg eldől, mi lenne a jobb, inkább a munkádra koncentrálj.

Vízöntő

Hamarosan döntened kell egy a karrieredet illető kérdésben és ez a döntés érintheti azt is, hogy hol fogsz a továbbiakban élni, talán beleértve egy külföldi költözés lehetőségét is. Nehéz és súlyos döntés ez, a legjobb, ha írsz egy listát és felsorolod, mi szól ellene és mi szól mellette. És talán kikérhetnéd a hozzád közel állók véleményét is.

Halak

Nézz körül, mennyi frusztrált és szomorú ember van körülötted, akik megpróbálnak a világgal lépést tartani szinte minden fronton. Ha ennyi embernek van gondja az álmai megvalósításával, akkor nem lehet, hogy az álmok nem megfelelőek? Olyan célt kell kitűzni magunk elé, amelyek elérhetőek. Ez is a boldogság kulcsa.


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL