Napi horoszkóp július 19. – Csillagjegyek, jól figyeljetek!

zodi - Napi horoszkóp július 19. – Csillagjegyek, jól figyeljetek!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp július 19. – Csillagjegyek, jól figyeljetek!
Facebook
0

Napi horoszkóp július 19. – Csillagjegyek, jól figyeljetek!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben új utakat jelölsz ki magadnak többször is. Ha azt tapasztalod, hogy nem a megfelelő irányba mutatnak, akkor van bátorságod azt tudomásul venni és új lehetőséget keresni. Egyre megértőbb és tapintatosabb vagy másokkal.

Ha egyedülálló vagy, akkor a nyár végén találkozol valakivel, aki fontossá válik számodra. Ez a kapcsolat igazán nagy dolog lesz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor sokat harcoltok a kedveseddel, amíg végre túl tudtok jutni egy ügyön. Vártalan helyzettel kell szembenéznetek, amikor egy fontos döntést hoztok meg közösen.

Kos

Jó érzés tölt el, ami még inkább inspirál a döntéseid meghozatalában és pozitívabb visszacsatolást eredményez. Az érzelmeid a következőkben nagyon intenzívek lesznek, és úgy döntesz, hogy a frusztrációdat másképpen fogod kifejezni, mint általában.

Bika

Mások meglehetősen készségesek lesznek veled. Ha pénzügyi kérdésekkel foglalkozol, akkor kritikában lehet részed. Győződj meg róla, hogy az ötleted a büdzséd keretein belül van. Lépj egyet hátra és vizsgáld meg, hogy valójában mennyit szeretnél és mennyit szükséges költened.

Ikrek

Tudod, hogy mikor kell visszalépni és kivonulni egy helyzetből. Egy szituáció nagyon aggaszt és lelkesedsz azért, hogy foglalkozhass vele. Hajlandó vagy egy bizonyos projekt befejezésére. Ne légy kemény egy szeretett személlyel vagy egy kedves baráttal, aki úgy tűnik, hogy eléggé be van zárkózva.

Rák

Szánj időt egy döntés meghozatalára. Lehet, hogy nem érzed jól magad mindennel kapcsolatban, amiben részt kell venned. Úgy érzed, hogy változtatnod kell, de valóban meg is tudod tenni? Egy hosszú távú álom úgy tűnik, hogy kezd valósággá válni.

Oroszlán

Energikusnak érzed magad egész nap. Nagyon erős a rábeszélő erőd és könnyen vitába bocsátkozol, ha valami nem úgy történik, ahogyan azt szeretnéd, és nem kapod meg azt, amit akarsz. Engedj teret a kölcsönös engedményeknek.

Szűz

A következő néhány napban hajlamos leszel könnyen elveszteni a türelmedet. Az, ahogyan egy személyes ügyet látsz radikálisan és gyorsan képes megváltozni. Légy inkább őszinte, ahelyett, hogy negatív érzelmeket vinnél bele a dologba.

Mérleg

Lépj egyet hátra és vizsgáld meg, hogy mi történik körülötted. Ne sajnáld az idődet egy szeretett személytől. Egy négyszemközti beszélgetés jót fog tenni neked. Haragot fojtasz el magadban? Csak te tudod a megoldást és te tudsz cselekedni az érdekében.

Skorpió

Extra lépést teszel meg azért, hogy felkeltsd egy kedves barát figyelmét. Hajlamos vagy mélyen elérzékenyülni. Egy a személy kész arra, hogy másféle módon tekintsen az adott helyzetre. Mindketten egymás felé fogtok fordulni egy kéréssel.

Nyilas

Nem fogsz hezitálni, hogy függetlenítsd magad egy helyzettől, hogy világosabb képet kapj róla, ha szükséges. Észreveszed, hogy egy kolléga sokkal közlékenyebb a véleményével kapcsolatban. Lehet, hogy nem értesz egyet ezzel a személlyel, de tiszteletben kell tartanod, a nézeteit.

Bak

Lehet, hogy az elmúlt időben túlságosan sokat hajtottál. Sok dolgot szerettél volna elintézni, de a fáradtság megakadályoz benne. Egy hosszú hétvége vagy egy hosszas, pihentető alvás aranyat érhet. Talán jobb, ha mindkettőre benevezel. Vigyázz magadra.

Vízöntő

A játékosságod nagyon megnyerő lesz azok számára, akik ismernek téged, viszont azok, akik nem, zavarosnak találhatják a szeszélyes természetedet. Tudd, hogy hogyan kell visszafognod magad az utóbbi helyzetben.

Halak

Egy kis térre van szükséged és ezt a szükségletet ki is kell elégítened. Kivonod magad a forgalomból és egy napot csak magadra fogsz szánni. Talán mások szeretnék, hogy sokkal aktívabb légy, de neked először is magaddal kell most törődnöd.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL