Napi horoszkóp július 21. – Bika, Kos, Rák, Ikrek, Halak, Mérleg, Szűz, Nyilas, Skorpió, Vízöntő!

zodi - Napi horoszkóp július 21. – Bika, Kos, Rák, Ikrek, Halak, Mérleg, Szűz, Nyilas, Skorpió, Vízöntő!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp július 21. – Bika, Kos, Rák, Ikrek, Halak, Mérleg, Szűz, Nyilas, Skorpió, Vízöntő!
Facebook
0

Napi horoszkóp július 21. – Bika, Kos, Rák, Ikrek, Halak, Mérleg, Szűz, Nyilas, Skorpió, Vízöntő!

Ha ma van a születésnapod: Ez az év más lesz, mint a többi, mivel rászánod az időt, hogy felismerd, mi zajlik a dolgok hátterében, amit mások nem tesznek meg. Ennek következtében szokatlanul sikeres ötleteket találsz ki.

Ha egyedülálló vagy akkor az ősz nagyon izgalmas lehetőségeket fog hozni számodra, a fontos, hogy tudd, milyen kapcsolatra vágysz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor minden rendben lesz kettőtökkel, persze, ha eleget figyeltek a másik igényeire.

Kos

A kreativitásod csak úgy szárnyal. Kiváló megoldásokkal állsz elő a különféle problémákra annak köszönhetően, hogy különféle emberekkel töltöd az idődet. Mindazonáltal egy családi ügy nagyon foglalkoztat, de ezen hamarosan sikerül túllendülnötök.

Bika

Egy barát képzelőereje felvillanyoz. Ez a személy képes mindig valamilyen csodás programot kitalálni. Lehet, hogy úgy döntötök, elmentek együtt egy koncertre vagy egy vígjátékra. Keress fel valakit, akivel már nagyon régen nem beszéltél.

Ikrek

Tele vagy elképzelésekkel, de lehet, hogy a költségek miatt elmegy a kedved a megvalósításuktól. Bár a kereteiden belül szeretnél maradni, valamilyen szórakoztató programot akkor is ki fogsz találni. használd az önfegyelmedet, hogy kezelni tudj egy helyzetet.

Rák

Aktívan tervezed a programokat, de a túl drágákat alapból elveted. Néha tehetsz kivételt és kényeztetheted magad. Légy rugalmasabb és nézd meg, hogy a költekezéseidből hol tudnál lecsípni, hogy az izgalmasabb dolgokra is fusson.

Oroszlán

Tele leszel energiával. Bár úgy viselkedsz, mintha a világon semmi nem érdekelne, ez nem így van. Gondolatban egy érzelmi kérdésen szeretnél túljutni. Szükséged lesz néhány napra, hogy kitisztuljon az elméd.

Szűz

Olyan hangulatodban leszel, hogy komoly változtatásokon fogod törni a fejed. Mielőtt végleges döntést hoznál valamivel kapcsolatban, adj magadnak egy kis időt és vedd számba a lehetséges következményeket. Rágd át magad a hosszú távú céljaidon.

Mérleg

A feszültség fokozódik, különösen akkor, amikor tervezni akarsz valamit. Egy közeli barát vagy rokon több időt szeretne veled tölteni. Van egy problémád, ami megoldásra szorul, de előbb egy olyan dolgot kell rendbe hoznod, ami már régóta stressz forrás az életedben.

Skorpió

Egy olyan helyzetben találod magad, amelyben nagy változtatásra lesz lehetőséged. Hallgasd meg mások visszajelzéseit. Szívesen elszabadulnál egy napra valahová, otthon hagyva minden gondot. Bár sok tennivalód akad, de ne aggódj, mindent időben meg fogsz oldani.

Nyilas

Értsd meg, hogy mi történik körülötted. Úgy érzed, mintha pozitív helyzetbe kerültél volna. Jelentős visszajelzéseket kapsz, amelyek hatására kiváló döntéseket tudsz majd meghozni. Figyelmedet összpontosítsd a hosszú távú céljaidra.

Bak

Négyszemközti beszélgetések és pénzügyi kérdésekkel kapcsolatos gondolatok jellemzik a napodat. Szerencsére tudod, hogy mit akarsz és ezért valószínű, hogy sikerülni is fog az, amit eltervezel. Ütemezz be egy utazást a közeljövőre.

Vízöntő

Figyelj oda arra, hogy mások mit várnak el tőled és vedd számba a negatív visszajelzéseket is. Fogadd el, hogy nem értesz mindig egyet egy számodra fontos emberrel. Tanuld meg elfogadni a különbségeket kettőtök között. Meg fogsz lepődni, hogy egy új szemléletmód mennyire meg tud változtatni egy helyzetet.

Halak

Ne taszítsd el az embereket magadtól, hacsak nem vagy felkészülve igazán furcsa reakciókra. Egy kis intimitást csempészve a kapcsolataidba, sokkal másabban fogod megélni az interakciókat. Menj el a barátaiddal szórakozni és tervezzetek programokat a jövőre vonatkozóan.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL