Napi horoszkóp július 23. – Zűrzavaros lesz a mai nap, jobb, ha felkészülsz mindenre!

horoszkóp 1 - Napi horoszkóp július 23. – Zűrzavaros lesz a mai nap, jobb, ha felkészülsz mindenre!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp július 23. – Zűrzavaros lesz a mai nap, jobb, ha felkészülsz mindenre!
Facebook
0

Napi horoszkóp július 23. – Zűrzavaros lesz a mai nap, jobb, ha felkészülsz mindenre!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ha hajlamos lennél a mai napon arra hagyatkozni, amit mások mondanak rólad, akkor jusson eszedbe, hogy te nem trendkövető vagy, hanem trend alkotó. Egy bevételi lehetőség érkezik az utadba. Győződj meg róla, hogy olyan a pénz, amilyet elképzelsz.

Bika

Ideje, hogy kihívás elé állítsd, amit eddig tanultál és a saját utadra lépj rá. Ne feledkezz meg a legbensőségesebb kapcsolataidról, találkozz velük sokkal gyakrabban, hadd követhessék nyomon a haladásodat.

Ikrek

A mai nap egy olyan nap lesz, amikor szembe kell nézned a félelmeiddel. Talán lesz egy ‘aha!’ élményed is egy szituációval kapcsolatban, amin már régóta stresszelsz. A fontos, hogy azokra a dolgokra fókuszálj, amit képes vagy irányítani és legyen hited abban, hogy a szükségleteid teljesülnek.

Rák

Ideje, hogy kilépj a komfort zónádból, ha egy régóta vágyott dolog teljesítéséről van szó. Ha lelkesítő beszédre van szükséged, akkor keress egy olyan személyt, aki közel áll hozzád, és akinek adsz a szavára. Szerelmi életed felpezsdülni látszik.

Oroszlán

Olyan érzésed van, mintha leráznál magadról egy régi életformát és újba vágnál bele. Ideje, hogy új magasságoknak vágj neki. Habár ahhoz, hogy oda eljuss, némi háttérmunkát is el kell még végezned. Az sem utolsó szempont, hogyan bánsz magaddal.

Szűz

Olyan álmaid és gondolataid vannak, amelyek szinte látnoki erővel bírnak. Ha szeretnéd, hogy valami valóra váljon, akkor arra a dologra most erősebben koncentrálj. Tudd, hogy az aggódás nem produktív cselekvés.

Mérleg

Ideje, hogy az anyagiakon és a hosszú távú terveiden elmélkedj egy kicsit. A mai nap remek alkalom lehet arra, hogy kutass, hogyan tudnál pénzt spórolni vagy éppen több bevételre szert tenni. Lehet, hogy új helyre kellene költöznöd?

Skorpió

Ideje, hogy véget vess egy kapcsolatnak, ami lehet romantikus és üzleti is. Talán papíron jól mutat a kettőtök közti viszony, de a nap végére mindig azt érzed, hogy egy szemernyit sem adott hozzá a boldogságodhoz, elégedettségedhez. Azokra a dolgokra figyelj mostantól, amiben igazán hiszel.

Nyilas

Kissé lobbanékonynak érezheted magad a mai napon, ám ahelyett, hogy valami olyasmit csinálnál, amit később megbánhatsz, a legjobb lesz, ha az energiádat egy változtatásnak szenteled, amire már régóta szükséged van. Talán egy rossz szokással kellene felhagyni vagy megragadni egy remek lehetőséget?

Bak

Némi megrendülés és ámulás várható a szerelmi életedet illetően. Egy érzelmi hullámvasút lehet, hogy csábító számodra, ám ideje volna észrevenned, hogy a kapcsolat rád eső részében mintha téli álomba zuhantál volna. Kerülj újra összhangba önmagaddal.

Vízöntő

Egy családtag, valaki, akit nagyon szeretsz, egy ember, aki közel áll hozzád az agyadra mehet a mai napon. Mielőtt reagálnál, tudd, hogy van választásod, hogyan nyilvánulj meg. Nem kell, hogy ugyanúgy viselkedj, mint a másik. Higgadtan is lehet kezelni a dolgokat.

Halak

Az ötletek a mai napon gyorsan áramlanak feléd, ami azt jelenti, hogy ez egy remek alkalom lesz meglovagolni az kreativitásod hullámait. Ugyanakkor válogasd meg jól, hogy mit vállalsz el, nehogy túlterheld magad. Egy befolyásos barát nagy lehetőséggel állhat eléd.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL