Napi horoszkóp július 24. – Könnyen átverhetnek ma, légy résen!

zodi - Napi horoszkóp július 24. – Könnyen átverhetnek ma, légy résen!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp július 24. – Könnyen átverhetnek ma, légy résen!
Facebook
0

Napi horoszkóp július 24. – Könnyen átverhetnek ma, légy résen!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Azért teszel szívességet másoknak, mert így akarod vagy azért, mert ezzel szeretnéd megmutatni, hogy mennyire értékes ember vagy? Ha az utóbbi, akkor tegyél egy lépést hátra a mai napon és értékeld magad úgy, ahogy vagy.

Bika

Egy új romantikus kapcsolat felbátoríthat, hogy egy különleges személyért nagyobb dolgot kockáztass. Mielőtt túlzottan is izgalomba jönnél, válaszold meg magadnak ezt a kérdést: Valóban ez az az ember, akit az életed hátralévő részében magad mellett szeretnél tudni, vagy csak kivetíted rá az ideálodat?

Ikrek

Némi aggály kínoz a mai napon, hogy vajon az, amivel a kenyeredet keresed olyan foglalkozás-e, amit hosszabb távon is képes leszel művelni az életedben. Ha csak mások kedvéért vagy olyan, amilyen és teszed a dolgodat, akkor ez már nem sokáig fog működni.

Rák

Talán nem gondolkozol olyan tisztán, mint most kellene vagy túlidealizálsz egy helyzetet. Mielőtt nagyon elragadna a fantázia világa, segíthet, ha egy hozzád közel állóval megbeszéled a dolgot. Ez a személy rávilágíthat egy fontos részletre, ami elkerülte a figyelmedet.

Oroszlán

Úgy érezheted, mintha a pénz csak úgy kifolyna az ujjaid közül, ezért fontos volna több figyelmet fordítani rá, mégis hová áramlik. Ha kapsz egy jó munkaajánlatot, akkor győződj meg róla, hogy a fizetés egyezik-e az elképzeléseiddel.

Szűz

Egy fontos kapcsolatod, legyen az romantikus vagy szakmai, talán nem alakul olyan jól, mint kellene. Mielőtt megpróbálnád kierőltetni azt, amit te akarsz, tégy egy lépést hátra és vizsgáld meg, hogy a kérdéses személy valóban illik-e hozzád.

Mérleg

Ha lehet, még érzékenyebb és alázatosabb vagy, mint általában, ám nem szabad hagynod, hogy mások kihasználjanak emiatt. Lehet, hogy az érzékenységed oka az, hogy a te igényeid soha nem elégülnek ki, legalábbis nem olyan mértékben, mint kellene.

Skorpió

Túl sok mindent feláldoztál a saját boldogságodból mások kedvéért? Igen, egyeseknek szükségük van rád és igen, nagyon szép dolog segíteni másoknak fejlődni, de egy üres kútból nem lehet vizet kiemelni, ezért engedd meg magadnak, hogy újratöltődj időnként.

Nyilas

Az otthonod egy olyan környezetet nyújt számodra, amely hozzájárul a sikereidhez? Ha nem számít egyfajta menedékhelynek, akkor lehet, hogy ideje megfontolni a költözést, ahelyett, hogy egy meddő talajból továbbra is gyümölcsöt próbálj szüretelni.

Bak

Lehet, hogy vannak elképzeléseid arról, az életednek és a szerelmi kapcsolatodnak hogyan kellene működnie, de nem túl elszálltak ezek a gondolatok? Nem mintha lejjebb kellene tenned a mércét és kevesebbel beérni. Inkább arról van szó, hogy fogadd higgadtabban, ha valami nem úgy sül el, ahogyan képzelted.

Vízöntő

Ha egy anyagi lehetőségről van szó és túl szépnek hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor tudd, hogy valószínűleg úgy is van. Ha párkapcsolatban élsz, talán komolyabban el kellene beszélgetnetek az anyagiakról. Ha többet vállaltál anyagilag egyes kapcsolataidban, mint kellene, ideje új határvonalakat húzni.

Halak

Kissé bizonytalanná váltál egy kapcsolatodat illetően. Nem tudod, hogy egyáltalán benne akarsz-e lenni vagy sem. Tudd, hogy semmit nem kell erőltetni, ami nem esik jól. Nincs szükséged egy másik emberre ahhoz, hogy teljesnek érezhesd magad.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL