Napi horoszkóp, 2022. július 25. – Erre figyelj ma nagyon!

intelligenciája - Napi horoszkóp, 2022. július 25. - Erre figyelj ma nagyon!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp, 2022. július 25. - Erre figyelj ma nagyon!
Facebook
0

Napi horoszkóp, 2022. július 25. – Erre figyelj ma nagyon!

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Kristóf, Jakab névnapjára. A nap kel: 5:13, nyugszik: 20,26.

Kos 03.21 – 04.20. – Zord

Ha úgy érzi, hogy minden elveszett, állás, kereset nélkül maradt és kilátása sincs arra, hogy folytassa szakmáját, akkor se adja fel! Ne omoljon össze! Voltak ennél rosszabb korszakai és még lesznek is. Inkább arra gondoljon, hogy mivel foglalja el magát addig is, amíg zilált helyzete rendeződik. A megoldás talán közelebb van, mint gondolná.

Bika 04.21. – 05.20. – Értetlen

Manapság nemigen lehet beszélgetni, társasági életet élni, vagy csak úgy beülni egy sörre a presszóba. Mindenütt ugyanaz fogadja: pénz, vállalkozás, letéti jegy, kft. Efféle foszlányokat vesz ki a hangzavarból: “Svájcból kell hozni, öregem “; “az unokatesóm saját magának lízingelte, ezt kapd ki”! Amikor a rendelést felvevő pincérnő megszólítja, zavarában kávé helyett egy brókert rendel. A hölgy csak néz, mint borjú az új kapura.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Kellemes

Az ikreknek általában veleszületett érzékük van a művészetekhez, s az is gyakran fordul elő, hogy csak későn, java felnőtt korukban döbbennek rá erre. Ne legyen rest, próbálja ki önmagát. Írjon, rajzoljon, fessen, szerezzen zenét, faragjon, hátha sikerül előcsalogatnia szunnyadó tehetségét.

Rák 06.22. – 07.22. – Jelentős

Régi szerelme ismét felbukkan. Ki tudja, hogy a véletlen hozta-e így, vagy megrendezett találkozás volt, Önnek sorsszerűnek tetszik. Mennyivel rózsásabbnak látja így a múltat és a jövőt is! Csak ne lépjen túl hamar. A másikat az bántaná a legjobban, ha egy újrakezdésnek induló éjszaka után mégis visszakozna. Ne alázza így meg őt, hiszen valamikor szerette.

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Lemondó

Lelkesedése alábbhagy, amint kitartónak kellene lennie. Könnyedén néz új célpont után, pedig sokszor karnyújtásnyira van Öntől az, amire vágyott. De ne adja fel, még akkor sem, ha mód van a csendes visszavonulásra. Mostanában amúgy is mindennek a könnyebb végét igyekszik megfogni, úgy tetszik, mintha megcsappant volna a becsvágya.

 

Szűz 08.24. – 09.23. – Sérülékeny

Ma annyira érzékeny, hogy minden apróság komoly sebet ejthet lelkében. Amíg ezt csak szerettei tapasztalják, nincs baj, de ha ellenségei is észreveszik kiszolgáltatott helyzetét, készüljön fel a legrosszabbra. És minél sebezhetőbb, annál többen kihasználják ezt a kedvezőtlen állapotát. Keressen mielőbb védőszárnyakat. Az édes otthon és a szerető simogatás alighanem a legjobb orvosság sebei gyógyításához.

 

Mérleg 09.24 – 10.23. – Merész

Főnökével egy tárgyaláson vesz részt, ahol fontos kérdések dőlhetnek el. Szerencsére tárgyalópartnerei nem is sejtik, hogy végig blöfföl, csak főnöke tenyere izzad meg alaposan. Ne várjon tőle dicséretet még akkor sem, ha megnyerik a csatát. Úgy látszik, ma ilyen napja van: kockáztat az élet minden területén. A szerelemben is merész: belevág egy kapcsolatba és nyer. Ez igazán az Ön napja!

Skorpió 10.24 – 11.22. – Rossz

Közeleg a hónap vége, már megint kiürült a családi persely, nincs tartalék a költségvetésben. Ez nagyon elkeserítő, hiszen újra kölcsön kell kérjen, újabb megszégyenítő tortúrákat kell kiállnia. Nem halogatható tovább a váltás, nem hozhatja a családját rendszeresen abba a helyzetbe, hogy nélkülöznek.

Nyilas 11.23 – 12.21. – Rágódó

Ma nem kell tartania semmilyen zavaró, vagy kellemetlen momentumtól. Munkájában, magánéletében egyaránt szélcsend áll be. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem csinál magának álproblémákat és nem emészti magát teljesen jelentéktelen apróságok miatt. Ahelyett, hogy nemlétező gondokon rágódna, gondoljon inkább családi kötelességeire. Most nagyon számítanak Önre.

 

Bak 12.22 – 01.20. – Nyugtalanító

Kompromittáló álhírek terjednek Önről. Talán nincs is tudomás róluk, csak az emberek különös viselkedéséből sejt valamit. Ha konkrétan nem szembesítik a feltételezéssel és nincs módja nyilvános cáfolatra, ne foglalkozzon velük. Ha rákap a csalira, fenn is akad a horgon. A bajkeverők nem azért kuszálják a szálakat, hogy azután segítségére rohanjanak.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Nyomasztó

Meglehet, hogy kedvese, partnere ma ultimátumot hirdet. Ha nem voltak még nyaralni, sőt, úgy néz ki, hogy idén erre semmiképpen nem lesz módjuk, legalább arról gondoskodjon, hogy a hétvégét kettesben, lehetőleg otthontó távol töltsék. Mintha kissé kevesebbet törődne mostanában élete párjával….

Halak 02.21. – 03.20. – Ilyen-olyan

A februári Halak egén a napsütést egyetlen felhő sem zavarja meg, így jó hangulatban, kitűnő testi-lelki állapotban tölthetik a napot. A harmadik dekád szülöttei azonban már kora reggel maszkírozzák magukat kardhalnak és igyekezzenek minél rémisztőbbnek látszani. Ma minden elrettentő erejükre szükségük lesz, ha nem akarnak alulmaradni.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL