Napi horoszkóp július 29. – Nem semmi, ami nap végéig történik majd veled!

zodi - Napi horoszkóp július 29. – Nem semmi, ami nap végéig történik majd veled!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp július 29. – Nem semmi, ami nap végéig történik majd veled!
Facebook
0

Napi horoszkóp július 29. – Nem semmi, ami nap végéig történik majd veled!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben sok izgalmat teremtesz az életedben. Ennek eredményeképpen érzelmileg képes leszel megnyílni és sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben. Intenzív és titokzatos oldalad gyakran felbukkan társasági eseményeken.

Ha egyedülálló vagy, sok olyan embert vonzhatsz, akik a személyiséged csak bizonyos aspektusait szeretik. Tudd, hogy olyasvalakire van szükséged, aki egészében elfogad téged. Csak ezután kötelezd el magad. Ha párkapcsoltban élsz, akkor gyakran ütközöl abba a problémába, hogy egy dolgot mondasz és egy másikat teszel. Légy tisztában ezzel.

Kos

Kerülj közvetlen kapcsolatba másokkal. Egy családtaggal való beszélgetés során nem fogod tudni kontrollálni az indulataidat. A belső megérzésed segítségedre lesz, hogy jó döntést hozhass azzal kapcsolatban, hogyan viselkedj ezzel a személlyel.

Bika

Hagyatkozz másokra. Tegyél fel kérdéseket, hogy közös nevezőre juthass másokkal és egyetértésben telhessen a nap. Lehet, hogy nem ugyanazok a megoldások szükségesek, mivel a probléma, még mindig ugyanaz. Fogadd el a különbözőségeidet.

Ikrek

Fáradt vagy. Töltsd a napot kikapcsolódással és feltöltődéssel. Tartsd tiszteletben az igényeidet, ha szeretnél teljes erőbedobással nekiállni a következő hétnek. Egy baráttal folytatott beszélgetés kihívás elé állít. Fogd vissza magad mielőtt vita kerekedne belőle.

Rák

A képzelőerőd szerepet játszik egy szeretett személlyel való kapcsolatban. Engedj el egy problémát, ne bocsátkozz harcba. Add át magad a pillanatnak. Egy távolból érkező hívás vagy üzenet mosolyt fog csalni az arcodra. Úgy érzed, hogy sokkal több történik, mint ami a felszínen látszik.

Oroszlán

Úgy érzed, hogy irányt szeretnél váltani. Maradj otthon és hívj át néhány barátot beszélgetni és úgy eltölteni az időt, ahogy a legjobban szeretitek. Lehet, hogy nem vagy olyan aktív, mint általában. A párod megérti ezt és nem is kell mondanod neki semmit.

Szűz

Mondd el, amit gondolsz, ugyanakkor hallgasd meg azt is, amit a párod akar mondani. Minél többet megosztotok egymással, annál jobban képesek lesztek megérteni egymást. Azt érzed, hogy a kedvesed tökéletes, de légy óvatos, mert könnyen leeshet arról a piedesztálról.

Mérleg

Légy tisztában vele, hogy mennyire birtokló tudsz lenni. Kérdezd meg magadtól, hogy mi az oka ennek a belső bizonytalanságnak. Másrészről ez a birtoklás azt is tükrözi, hogy mennyire fontos neked a másik. Indíts el egy beszélgetést ezzel kapcsolatban, hogy túl tudjatok jutni a problémán.

Skorpió

Értsd meg, hogy mi történik egy számodra fontos személlyel, akit nagyon tisztelsz. Hallgasd meg őt figyelmesen és segíts neki, hogy új perspektívát legyen képes elsajátítani. A leleményességed és a kreativitásod segít előre mozdítani a problémát és megoldást találni rá.

Nyilas

Eléggé magad alatt vagy és nem tudod, hogy mi tudna kirángatni ebből a hangulatból. Talán a nézeteid egyfajta belső bizonytalansággal keveredtek. Beszélj egy bizalmasoddal, aki már nagyon régóta ismer téged és kérj tőle visszajelzést.

Bak

Könnyedén igent mondasz egy eseményre, amelyet a barátaid szerveznek. Legyen szó sütögetésről vagy valamilyen játékról, nagyon jól fogod érezni magad és elengeded a hétköznapi stresszt. Próbáld megtartani ezt a hozzáállást ameddig csak lehet.

Vízöntő

Vedd a kezedbe a dolgokat és segíts másoknak is, hogy felszabadultabban érezzék magukat. Minél jobban el tudsz lazulni, annál könnyebben fogod végigvinni a következő hetet. Egyesek kötekedőek lesznek, de ne engedd, hogy belerántsanak a negativitásukba.

Halak

Keress fel valakit a távolból. Nagyon örülni fogsz azoknak az újságoknak, amiket ettől a személytől hallasz. Lehetséges, hogy nem is tudod, hogy kezeld az információkat. A frusztrációdat vezesd le egy kis fizikai aktivitással. Nem fog megártani, ha lenyírod a füvet vagy lemosod a kocsit.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL