Napi horoszkóp július 30. – Különleges nap lesz a mai, jól figyelj!

zodi - Napi horoszkóp július 30. – Különleges nap lesz a mai, jól figyelj!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp július 30. – Különleges nap lesz a mai, jól figyelj!
Facebook
0

Napi horoszkóp július 30. – Különleges nap lesz a mai, jól figyelj!

Ha ma van a születésnapod: Kivételesen egyszerűen képes leszel meghatározni azt, amire most vágysz, ám megnevezni csupán az első lépés. Ezután jön a komoly feladat, mégpedig az elköteleződés az iránt, hogy valóra váltsd. Csak kemény munkával lehetséges és ezt tudatosítanod kell.

Ha egyedülálló vagy, sokkal vonzóbb leszel az ellenkező nem számára, mint azt gondolnád. Találkozni fogsz valakivel, akinek egyszerűen képtelen leszel ellenállni. Ha párkapcsolatban élsz, egyre jobban élvezed kedvesed társaságát és igazi szuper párost fogtok alkotni.

Kos

Kezdeményezz egy társasági eseményt a hétvégére és ennek köszönhetően mindenki, aki kissé leütődve érezte magát, újra életre fog kelni a társaságodban. Jó érzés tudni, hogy ilyen hatással lehetsz a világra.

Bika

Ne rejtsd véka alá a tehetségedet. A karriered szempontjából fontos emberek le lesznek nyűgözve az elképzeléseidtől, de ezekről először értesülniük kell. Légy magabiztos, ez alapvető szempont. Pihenj rá a következő hétre.

Ikrek

Ne csak magaddal törődj ezen a héten, hanem figyelj a szeretteid szükségleteire is. Válogasd meg a szavaidat, mert a megfelelő kommunikáció ajtókat nyithat meg előtted.

Rák

Vess egy hosszú és erős pillantást a tükörbe és vizsgáld meg azt a személyt, aki visszatekint rád. Lehet, hogy több ráncot figyelhetsz meg az arcodon, de ezek mind a bölcsesség vonalai. Használd fel mindazt, amit eddig megtanultál, hogy a körülményeidet fejleszthesd.

Oroszlán

Ne vállalj újabb elkötelezettségeket csak azért, mert úgy hiszed, hogy ezt várják el tőled. Ha hagyod, hogy mások diktálják a tempót, akkor biztos lehetsz benne, hogy azt a saját érdekükben fogják tenni.

Szűz

Tégy egy lépést hátra és őszintén valld be magadnak, valóban ez az, amivel most foglalkozni szeretnél? Ha a válaszod nem, akkor ideje egy komoly változtatáson törni a fejed, ha a válasz igen, akkor valószínűleg hazudsz magadnak.

Mérleg

Amit olyan nagyon szeretnél elérni sikerrel vagy bukással fog záródni? Nincs más módja, hogy megtudd, minthogy végre belevágsz. Bízz magadban. Aligha létezik olyan dolog, amit ne lennél képes megvalósítani, ha valóban akarod.

Skorpió

Van valaki, aki nagyon idegesít, mert egyszerűen nem tudja befogni a bagólesőjét. Mit fogsz tenni ezzel kapcsolatban? Tudod, hogy nem fog megváltozni, ezért el kell döntened, hogy ezentúl hogyan reagálsz majd rá.

Nyilas

Több barátod van, mint a környezetedben bárki másnak, de ezek valódi barátok vagy csak amolyan érdek ismerősök? Ismerd fel, hogy kik azok, akik valóban kiállnak melletted a nagy egészből. A többiekre nincs szükséged.

Bak

A hétvégén a bolygók a munka szektorodban fognak foglalatoskodni ezért a következő héten jelentős változásokra számíthatsz. Légy óvatos, mert bármilyen kötelezettséget is vegyél a nyakadba, ahhoz komolyan tartanod kell majd magad. Csak profin, ahogy szoktad.

Vízöntő

A magabiztosságod aligha volt nagyobb az elmúlt időszakban, mint most. Az életed minden területét pozitív rezgés lengi körbe. A riválisaidat könnyű szerrel képes vagy lekörözni. Mutasd meg, hogyan fest egy igazi győztes.

Halak

Ne ossz meg részleteket azzal kapcsolatban, hogy mit tervezel az elkövetkező napokra. Minél kevesebbet tudnak róla a riválisaid, annál jobb. A beszélgetéseid szóljanak inkább triviális dolgokról.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL