Napi horoszkóp július 31. – Július utolsó napja sok jót tartogat neked!

zodi - Napi horoszkóp július 31. – Július utolsó napja sok jót tartogat neked!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp július 31. – Július utolsó napja sok jót tartogat neked!
Facebook
0

Napi horoszkóp július 31. – Július utolsó napja sok jót tartogat neked!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ha azt veszed észre magadon, hogy másokhoz hasonlítgatod magad, akkor ne a versengés legyen a mozgatóerőd, hanem ébredj rá, hogy ennek semmi értelme. Más szóval, egy úttörő vagy, akinek nem kell követnie senkit, ezáltal hasonlítgatnia sem.

Bika

Lehet, hogy össze fogsz kapni a feletteseddel vagy valakivel a menedzsmentről, ami talán azon is elgondolkodtat, hogy ki kellene lépned. Ahelyett, hogy hatalmat adnál a kezükbe ebben a helyzetben, lépj egyet hátra és higgadtan elemezd ki a helyzetet. Ha még midig új munkát szeretnél ezután, akkor hajrá.

Ikrek

Erős vágyat érezhetsz magadban, hogy egy népszerűtlen véleményt megossz a többiekkel. Mielőtt ezt megteszed egy közös chatben, vagy éppen másutt, gondolkozz el rajta, hogy valóban szükséges-e és segít-e. Ha nem tudsz építő jellegű kritikával szolgálni, inkább tartsd meg magadnak.

Rák

Ha arról van szó, hogy szeretnél valamit, akkor ideje, hogy kilépj a komfortzónádból és tegyél érte. Ha azon aggódsz, hogy vajon mások mit gondolhatnak rólad, akkor ne feledd, hogy senki sem tökéletes, hanem mindenki egyedi. Mindazonáltal egy baráttal is szakítanod kellene.

Oroszlán

Eljött az ideje, hogy egy partnerkapcsolatban elváljanak útjaitok? Lehetséges. Bár az sem kizárt, hogy csak egy kicsit jobban kellene beosztanod az idődet, amelyet a projektjeidre szánsz. Más szóval ne várj mindig az utolsó pillanatig.

Szűz

Egy kissé túlterheltnek érzed magad, mintha mindenhonnan feléd futnának be a szálak és mindenki téged rohamozna meg. Mielőtt elveszítenéd a hidegvéredet, gondolj arra, hogy az univerzum így akarja felhívni a figyelmedet arra, hogy mire nincs szükséged.

Mérleg

Egy romantikus kapcsolat fellángolóban van, habár te eléggé bizonytalan vagy vele kapcsolatban. Néha odáig vagy az illetőért, néha a hátad közepére kívánnád, mert úgy gondolod, nem éri meg az egész. Gondold át tiszta fejjel, hogy mit szeretnél valójában.

Skorpió

A szerelmeddel, a kollégáddal vagy valakivel, akivel együtt élsz, egymás nyakának eshettek a mai napon. Ha úgy tapasztaljátok, hogy te vagy a másik személy túlzottan nagy felelősséget cipel a vállán ebben a kapcsolatban, akkor ideje leülni és megbeszélni a dolgokat. Továbbra is egymás mellett akartok maradni?

Nyilas

Úgy érezheted, hogy egy helyben toporogsz, különösen, ha az elintézendő feladatokról van szó a munkahelyeden. Ugyanakkor nagyon játékos kedvedben is vagy, ám a feladataid nem fogják engedni, hogy ebbéli vágyadat kielégítsd.

Bak

Régi érzések és sebek találnak meg téged, amitől bizonytalanná és gyengévé válhatsz. Ahelyett, hogy azon őrlődnél, hogy értékes vagy-e vagy sem, egyszerűen csak jelentsd ki, hogy igen és haladj tovább a dolgoddal. Ha az segít, csinálj valamit, amitől mindig jobban érzed magad.

Vízöntő

A mai napon szorongóvá és mérgessé válhatsz. Habár nem vagy az a típus, aki szereti megtapasztalni és megélni az érzéseit, keress valamilyen egészséges, alternatív módot, hogy ezektől a negatív rezgésektől megszabadulhass. Ha szükséges, keress valakit, akiben megbízol, és akivel bármiről beszélhetsz.

Halak

A félelmeid levadászhatnak, ha nem vagy felkészült, különösen az önértékelésed terén. A kulcs, hogy elkerüld a régi emlékeket, tapasztalásokat, amelyek miatt a legkisebb problémát is hatalmasra vagy képes duzzasztani. Ha kétséged támad, keress egy támogató barátot.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL