Napi horoszkóp augusztus 1. – Felszakadhat egy mély seb a múltból!

zodi - Napi horoszkóp augusztus 1. – Felszakadhat egy mély seb a múltból!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp augusztus 1. – Felszakadhat egy mély seb a múltból!
Facebook
0

Napi horoszkóp augusztus 1. – Felszakadhat egy mély seb a múltból!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Nyomást gyakorol rád a mai nap egy feletessed, vagy egy hatalmi helyzetben lévő személy, amely olyan érzést kelt benned, mintha nem lenne elég, amit teszel. A mai nap kulcsa az, hogy felfedezd, bőven elég vagy, sőt több időt kellene fordítanod magadra.

Bika

A mai nap arra való, hogy hátradőlj és ellazulj. Ne erőltess semmit, ami még nem érett meg arra, hogy megtörténjen. Igen, az nem kétséges, hogy sok az elhatározás benned, de vannak dolgok, amelyeket hagyni kell a maguk természetes ütemében kibontakozni.

Ikrek

Kérhet egy barát többet tőled, mint amit jelenleg adni tudsz neki? Ahelyett, hogy tettetni próbálnád, hogy a dolog nem is létezik vagy szenvednél amiatt, hogy kielégítsd a vágyait, beszélj vele őszintén, szemtől szemben arról, ami a szívedben van.

Rák

Ideje, hogy újratárgyalj egy szakmai kapcsolatot, különösen akkor, ha a másik személy valamilyen módon megpróbál kihasználni. Ha pénz is van a dologban, kérd el, amit megérdemelsz. Ne add kevesebbért magad.

Oroszlán

Legszívesebben elszöknél valahová most azonnal, de még mielőtt belelendülnél a kalandodba, ellenőrizd, hogy egészségügyileg minden rendben van-e veled. Ha meg akarod hódítani a világot, ahhoz kirobbanó formában kell, hogy légy.

Szűz

Találkozhatsz a mai napon egy olyan fondorlatos személlyel, aki tudni fogja, hogyan piszkáljon fel téged, de nem a jó értelemben. Mielőtt elkapna a hév és a düh, hallgasd meg, hogy mit mond a bensőd. Ne siesd el a dolgokat és ne gabalyodj bele olyasmibe, amibe nem kellene.

Mérleg

A pároddal, egy családtaggal vagy valakivel, akivel együtt élsz, a mai napon egymás agyára fogtok menni. Mielőtt bármelyikőtök is túlzottan a szívére venné a dolgokat, érdemes tennetek egy lépést hátra és hagyni, hadd dolgozzon egy kicsit az idő, addig is lenyugszanak a kedélyek és tisztább fejjel állhattok hozzá.

Skorpió

Úgy érezheted, hogy túlfeszített tempóban, ráadásul nagyon keményen dolgozol, ám ne bánkódj miatta, hiszen meghozza a gyümölcsét. Ugyanakkor ne feledd, hogy nem kell hősnek sem lenned. Teljesen rendben van, ha megválogatod, hogy mit vállalsz el és mit nem.

Nyilas

Játékos kedvedben leszel a mai napon, ami remek dolog, azonban ne feledkezz meg magadról és ne költekezz túl. Valaki rátapinthat a gyenge pontjaidra a mai napon, így légy óvatos, mindazonáltal ne feledd, hogy senki más nem mondhatja meg neked, mennyit érsz.

Bak

Egy családtag vagy valaki, akivel együtt élsz, felhozhat egy mély témát a múltból, ami kicsit kilendít majd az egyensúlyodból. Csakis rajtad múlik, hogy hagyod-e másnak, hogy rossz hatással legyen rád. Ne add ki a kezedből az irányítást és az erőt.

Vízöntő

Aggódni fogsz valami miatt, ami nincs az irányításod alatt és ilyen módon lényegében semmi értelme nincsen az egésznek. Ha nem akarod, hogy az őrületbe kergessen a dolog, akkor beszélj valakivel, akiben megbízol, hátha segít egy másfajta perspektívából szemlélni a dolgot.

Halak

Készen állsz arra, hogy megtégy mindent azért, amire már régóta vágysz és a pénz sem visszatartó tényező. A legjobb azonban, ha előbb egy kis türelmet és önfegyelmet gyakorolsz, nehogy olyasmire és annyit költs, amit nem engedhetsz meg jelenleg magadnak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL