Napi horoszkóp augusztus 2. – Kosok, Halak, Szüzek, Oroszlánok, Ikrek, Mérleg, Vízöntők figyeljetek, van egy fontos üzenetünk!

zodi - Napi horoszkóp augusztus 2. – Kosok, Halak, Szüzek, Oroszlánok, Ikrek, Mérleg, Vízöntők figyeljetek, van egy fontos üzenetünk!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp augusztus 2. – Kosok, Halak, Szüzek, Oroszlánok, Ikrek, Mérleg, Vízöntők figyeljetek, van egy fontos üzenetünk!
Facebook
0

Napi horoszkóp augusztus 2. – Kosok, Halak, Szüzek, Oroszlánok, Ikrek, Mérleg, Vízöntők figyeljetek, van egy fontos üzenetünk!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Úgy tapasztalhatod, hogy egy barátság már nem okoz annyi örömet és nem felel meg úgy a személyes értékrendednek, mint egykoron, így nem tudsz fejlődni általa. Miközben ez csalódottsággal tölt el, ne feledd, hogy az a legfontosabb, hogy a saját elveid szerint a lehető legboldogabban élj, ne pedig másoknak megfelelve.

Bika

Erős vágyat érzel, hogy valami drámait tegyél a mai napon, de mielőtt még hirtelen ötlettől vezérelve hoznál döntést, gondold át alaposan. Továbbra is meglépheted a változásokat, ha szeretnéd, csak haladj lépésről lépésre.

Ikrek

Úgy érzed, mintha benyomtad volna a pánik gombot, ugyanis a mai napon néhány régi érzés tör fel benned, mondhatni a semmiből. Mielőtt hegynek rohannál, ülj le egy kicsit ezen a kényelmetlen ponton és gondolkodj el rajta. Lehet, hogy te csinálsz sokkal nagyobb ügyet belőle, mint amekkora valójában.

Rák

Egy barát többet fog kérni tőled, mint amennyit jelenleg meg tudsz neki adni, amitől úgy érzed, hogy folyamatosan biztosra veszik a támogatásodat. Ne gondold, hogy kötelességed állandóan eleget tenni az elvárásoknak, sőt mi több, állítsd fel a határaidat.

Oroszlán

Talán készen állsz arra, hogy egy hirtelen lépést megtegyél és rákapcsolj egy kicsit, ha a munkáról van szó. A változás folyamatban van, viszont neked most nem kellene meggondolatlan mozdulatokat tenned. Ha távozni akarsz, azt higgadtan és megfontoltan tedd.

Szűz

Készen állsz, hogy nyélbe üss egy tervet a mai napon, ám megvan a lehetősége, hogy túl sokat vállalsz magadra anélkül, hogy észrevennéd. Lassíts egy kicsit és adj magadnak időt a pihenésre és a szórakozásra is.

Mérleg

A vonzerőd hatalmasra duzzad a mai napon, ami azt jelenti, hogy mások számára képtelenség lesz neked ellenállni. A feladatod az lesz, hogy felismerd, bárki is férkőzzön a közeledbe most, az megérdemli a figyelmedet, ha sikerrel járt. Ha romantikus az érdeklődés, maradj egyensúlyban.

Skorpió

Egy partner, lakótárs vagy rokon ma az agyadra mehet, ezért úgy érzed, ez egy alkalmas végszó lesz ahhoz, hogy lezárd a kapcsolatot. Mielőtt “meghúznád a ravaszt”, gondolkodj el rajta, hogy mit kellene mondanod. Az őszinteség sokszor kifizetődő.

Nyilas

Lehet, hogy le akarsz lassítani egy kicsit a mai napon, mivel érzed, hogy ha siettetsz dolgokat, az most balesetet is okozhat. Mindamellett ez egy alkalmas idő arra, hogy megválj olyan dolgoktól, amelyekre már nincs szükséged, vagy rossz szokástól, amely árt az egészségednek.

Bak

Egy új romantikus érdeklődés kicsit kilendít az egyensúlyodból, ami miatt bizonytalannak és kiszolgáltatottnak érezheted magad. Fontos, hogy emlékezz, nem kell teljesen megsemmisülnöd az érzelmek viharában, különösen úgy, hogy tudod, mennyire ellenálló, kemény és határozott személyiség vagy.

Vízöntő

Néhány régi érzés a felszínre bukkan a mai napon, amely miatt eléggé nyugtalan leszel. A lényeg, hogy ne feledd, ezek az érzések régiek, a múlthoz tartoznak, egy olyan eseményből fejlődtek ki, amely már elmúlt. Ideje volna elengedni.

Halak

Eléggé felpaprikázottnak érzed magad a mai napon és bárkinek képes lennél leordítani a fejét élőben és üzenetben egyaránt. Mielőtt teljesen elveszítenéd a józan ítélőképességedet, ülj le beszélgetni egy bizalmasoddal, akinek a visszajelzése sokat segíthet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL