Napi horoszkóp augusztus 3. – Nézd meg mire számíthatsz a mai napon…

zodi - Napi horoszkóp augusztus 3. – Nézd meg mire számíthatsz a mai napon…
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp augusztus 3. – Nézd meg mire számíthatsz a mai napon…
Facebook
0

Napi horoszkóp augusztus 3. – Nézd meg mire számíthatsz a mai napon…

És veled mi fog történni?

Napi horoszkóp 2020. augusztus 3.

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Rámenős, energikus és találékony a munkájában is. Különösen ma kápráztathatja el a főnökeit zseniálisabbnál zseniálisabb ötleteivel. A megvalósítás már nem annyira könnyű, ahhoz szüksége lesz a munkatársaira is. De azért legyen mértékletes, ne terhelje túl a szívét! Hajlamos lehet megerőltetni magát, és nem is csak az izomzata az, ami ennek a kárát láthatja. Étkezzen egészségesebben!

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Nem tud minden elvárásnak megfelelni, ezért a legjobban teszi, hogy bár törekszik a gyorsaságra, de a pontosságra inkább. A kapkodást mindenképpen kerülje, azzal csak plusz munkát csinál magának. Ha nem így tesz, akkor könnyen kicsúszhat a kezéből az események irányítása, emiatt pedig frusztráltnak érezheti magát. Ne ragaszkodjon annyira az előírásokhoz, próbálja meg elfogadni azt is, ami nem kiszámítható.

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Az uralkodó bolygójával nehéz fényszögben álló Szaturnusz hatására egyfajta lassulást tapasztalhat meg az életében. Akadályozottnak, korlátozottnak érezheti. Néha ez az állás valamilyen betegségtünettel is járhat, a legjellemzőbben mozgásszervi tünet formájában. Jól teszi, ha sürgősen szabadságoltatja magát, hogy az energiatartalékait feltöltse. A töltődésre most legjobb, ha valamilyen napos vízpartot választ.

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Uralkodó bolygója a Vízöntő jegyébe lépett, és ráadásul nehéz fényszögbe kerül annak urával, az Uránusszal. Kétségtelenül érzelmileg felzaklató napra számíthat, s ha ön épp szerelmes, akkor ez a szerelem tele lehet buktatókkal és szenvedéssel. A szenvedélynek azonban ez az ára. Néha nem is érthető, hogy egy szó, mért horzsolja fel a másik érzékenységét. Ma ne hozzon elhamarkodottan döntéseket!

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Ön érzelmes, rámenős, kitartó. Vigyáznia kell azonban, nehogy a kitartása agresszivitásba csapjon át. A vonzalmat akkor tudja fenntartani, ha inkább erősíti, mint ha követelni akarja. A szerelmi ajándékok ideje jött el. A pénztárcájától függően a jó könyvtől a finom ételen át, bármivel sikert arathat. A lényeg úgyis a gesztus maga, de azért semmiképp se teljesítsen maga alatt, mert az is beszédes a meghódítandó személynek. Szűz

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Mint mindig, ma is nagyon alapos és kimért a munkájában. Annál inkább, minél nagyobb egyébként a zűrzavar ön körül. Jól teszi, ez a módja annak, hogy a zavaros helyzetben valahogy mégiscsak lehorgonyozhasson. Tegye a dolgát! Ha ön sziklaszilárdnak mutatkozik, azzal jó hatással lehet az ön körül élőkre, s a munkatársaira is. A mai nap sorsfordító lehet a munkájában.

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

A mindennapi munka és az egzisztenciális harcok teljesen lekötik az energiáit. A valódi alkotásra így kevés ideje marad. Ez most még talán nem is annyira bántó, pedig tele van jó ötletekkel. Ám, ha sokáig elnyomja a kreativitását, akkor nem csodálkozhat, ha az önelnyomás hányás, hasmenés, gyomorrontás formájában is jelentkezik. Van az a mérték, amit már nem vesz be a gyomra sem.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Születési uralkodója együtt áll a bőséget adó Jupiterrel és a korlátokat szabó Szaturnusszal. Habár ön az, aki a leginkább uralkodni szeret, mégis talán éppen ezért találhatja magát a legmegbízhatóbb lény szerepében most a kapcsolatában. A saját érzelmeihez kellene valahogy istenigazából visszatalálnia, ha tisztázni akarja azt a helyzetet, amibe keveredett. Ehhez szüksége lehet egy kis magányra ma.

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

Aki gazdag, mutassa is meg, hogy az! Különben alábecsülést fog érezni a szerette, bármilyen ajándékkal is halmozza ma őt el. Mert, ha esetleg elfeledkezett volna róla, valakit meg kellene köszöntenie a mai napon. Ha még mindig nem jut eszébe, hogy kiről is van szó, akkor nézze meg a naptárban az e heti névnapokat, vagy hívja fel az édesanyját. Nehogy épp őróla feledkezzen meg?

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Ön talán nemigen van tisztában azzal, hogy milyen erősen és tartósan tudja táplálni a haragot azok ellen, aki valamilyen szempontból nem teljesítették az ön elvárásait. Ön úgy érzi, rengeteg áldozatot hoz másokért, amit azok nem kellően értékelnek. A szerelemben nem diktálhat, olyat és azt adjon, amire a másiknak valóban igénye van. A programokat is közösen tervezzék meg, s a lakberendezést is!

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

A párkapcsolatban a változás az úr: a nagy tervek most előmozdítóak, épp a tervezgetés hiánya, a koncepciótlanság okoz zavart a kapcsolatban. Elő a nagy tervekkel! Az idősebbek, és a stabilitásra törekvők most örömüket lelhetik a csendesen együtt töltött időben is. A magányosok pedig azon kaphatják magukat, hogy egy barátságnak induló kapcsolat lassan szerelemmé érhet, ha mindketten úgy akarják.

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Ma szinte minden felkavarodik ön körül: a kiszámíthatatlanság napirenden van, ezért erős idegekre lesz szüksége, ha állni akarja a próbát. De, mint mindig, most százszor igazabb lehet a mondás: a hit hegyeket mozgat meg. A próbatétel arra is jó lehet, hogy magában is letisztázza, mi a fontos, mi nem. Az a kapcsolat, mely nem állja ki a nehézségeket, talán nem is olyan fontos.

forrás: https://www.tudasfaja.com/napi-horoszkop-augusztus-3-nezd-meg-mire-szamithatsz-a-mai-napon/


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL