Napi horoszkóp augusztus 4. – A párkapcsolatodban összegyűlnek ma a viharfelhők!

zodi - Napi horoszkóp augusztus 4. – A párkapcsolatodban összegyűlnek ma a viharfelhők!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp augusztus 4. – A párkapcsolatodban összegyűlnek ma a viharfelhők!
Facebook
0

Napi horoszkóp augusztus 4. – A párkapcsolatodban összegyűlnek ma a viharfelhők!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Úgy látszik, állandóan jövés-menésben vagy, de néha a Kosoknak is le kell lassítani egy kicsit és relaxálni. Hidd el, meg fogod tapasztalni az előnyeit, ha végre rá tudod venni magad.

Bika

Bármi, amit most csapatban teszel meg, jól fog alakulni, ám az, amit egyedül próbálsz rendezni, sokkal több erőfeszítést fog igényelni és talán nem olyan eredményt érsz el, amit szeretnél.

Ikrek

Ha egy barátnak szüksége van a mai napon egy vállra, amin kisírhatja magát, akkor ajánlkozz fel bátran, ítélkezés és kritika nélkül. Igen, talán megérdemli, hogy eljutott idáig, de neked ezt már nem kell tovább hangoztatni.

Rák

Bármilyen dolgod is legyen most, próbálj megfeledkezni róla, mert semmi nem fontosabb annál, mint hogy a barátokkal vagy a családoddal légy. Dolgozz kevesebbet, szórakozz többet.

Oroszlán

Úgy tűnik, hogy a kreativitásod egy ideje elhagyott, ezért fontos, hogy visszatalálj magadhoz, ahhoz, hogy mit szeretnél elérni, hogy mik a hosszú távú céljaid. Ez majd erőt és ihletet ad.

Szűz

A mai napon nem leszel szigorú magadhoz, így végre olyan dolgokkal fogsz foglalkozni, amelyektől jól érzed magad. Ne is foglalkozz azokkal, akik azt mondják rád, hogy lusta vagy. Szükséged is van egy kis énidőre.

Mérleg

Úgy tűnhet, hogy valamilyen összeesküvés áldozata vagy, de sokkal inkább arról van szó, hogy a képzeleted szórakozik veled és beengeded a negatív gondolatokat az elmédbe. Nincs ellenséged.

Skorpió

Lehet, hogy nem vagy az az érzékeny típus, de soha nem hezitálsz, ha egy barátod nehézségbe ütközik és segítségre van szüksége. Most talán egy idegenről lesz szó, de ez sem fog visszatartani.

Nyilas

Kozmikus aktivitás tapasztalható a karrier szektorodban, ezért érdemes volna elgondolkoznod rajta, hogy mivel tudnád lenyűgözni a felettesedet, hogy hasznod származzon belőle.

Bak

Ha már egy ideje azon gondolkozol, hogy egy jó nyaralásra kellene indulni, akkor most jó ötlet lenne beváltani azokat az akciós kuponokat, amiket kaptál. Nem kell, hogy milliókba kerüljön az út, csak érezd jól magad.

Vízöntő

A párkapcsolati szektorodban kozmikus aktivitás tapasztalható, ami miatt nem is meglepő, hogy egy olyan személy után vágyódsz, akit nem kaphatsz meg. Lépj túl ezeken az érzéseken, mielőtt elevenen felfalnak.

Halak

Felejts el minden bajodat és aggodalmadat és csak kellemes pillanatokra koncentrálj, amit egy olyan emberrel élsz meg, akit igazán szeretsz. Nem számít, hogy mennyire messzire kerültetek egymástól, újra egymásra tudtok hangolódni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL