Napi horoszkóp 2022. augusztus 5. – Izgalmakkal teli nap vár ránk

zodi - Napi horoszkóp 2022. augusztus 5. – Izgalmakkal teli nap vár ránk
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. augusztus 5. – Izgalmakkal teli nap vár ránk
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. augusztus 5. – Izgalmakkal teli nap vár ránk!

Kos

Lehet, hogy olyan elfoglaltságod akad ma, ami miatt ideiglenesen távol leszel partneredtől, családodtól. Lehet, hogy ez okoz némi feszültséget, de a megoldás kulcsa a hatékony kommunikáció. Ha mindenről tájékoztatod és érti a dolgok hátterét, meg fogja érteni, hogy nincs más választásod.

Bika

Váratlan esemény kuszálhatja össze a mai napodat, amely kapcsolatban lehet egy utazással. Ne aggódj a következmények miatt, később a dolgok visszaállnak a normál mederbe és minden a helyére kerül. Most sodródj az árral, mást úgysem tehetsz.

Ikrek

Ma már nagyon rád férne egy kis pihenés és egy kis időtöltés partnereddel, családoddal. Elég frusztráló lehet, hogy még mindig vannak feladatok, melyeken nem vagy túl. Nem kell, hogy így legyen, ha valamit át tudsz ütemezni, tedd meg, vagy húzz bele jó erősen és végezz minél előbb!

Rák

Ma családi feszültségek léphetnek fel, mivel valaki ismét a bolhából csinál elefántot. Próbálj nyugalmat erőltetni magadra és ne vedd fel a kesztyűt. Reakció hiányában hamarabb elül a vihar és mindenki láthatja, hogy kár ilyen apróság miatt feszültséget kelteni.

Oroszlán

A mai napod türelmetlen várakozással telhet valamire, ami késik. Talán egy szállítmány, vagy egy telefonhívás az, ami miatt feszültebb lehetsz az átlagosnál. Próbáld elfoglalni magad és ne állandóan azon járjon az eszed. Közben persze azért légy folyamatosan elérhető.

Szűz

Lehet, hogy valamit kénytelen vagy elhalasztani átmeneti pénzügyi csúszások miatt. Emiatt ne aggódj, mert a probléma mindössze átmeneti. Közben van időd átgondolni azt is, hogy vajon feltétlenül szükséged van-e erre. Mire a pénzed megérkezik, választ kapsz erre is.

Mérleg

Lehet, hogy ma kritikával illet valamelyik idősebb családtagod, mivel nem tetszik neki az életmódod. Bár most különösen érzékeny a lelked, mégis hagyd rá inkább a dolgot. Azzal semmi sem lesz jobb, ha összeveszel valakivel, akivel pedig éppen nem szeretnél haragban lenni.

Skorpió

Erőfeszítéseid, hogy valamilyen kreatív dolgot alkoss, lassan beérnek. Akár hobbi, akár munkával kapcsolatos a dolog, hamarosan készen áll arra, hogy megmutasd a közönségednek. Légy óvatos ebben a szakaszban, mivel mások is figyelik, mit csinálsz és nehogy a legjobb ötleteidet viszontlásd olyan helyen, ahol nem szeretnéd.

Nyilas

Az elmúlt hónapokban mindent megtettél a siker érdekében, most mégis úgy érzed, hogy benne van a levegőben egy bukás lehetősége. A visszaesés, amely most elért, kétségbe vonatja veled, hogy jó úton jársz-e. Nehogy feladd most, értékelj újra néhány dolgot és ülj vissza a nyeregbe!

Bak

Egy fontos hírre vársz és már nagyon türelmetlen vagy, mivel nem nagyon akar megérkezni. Ne töltsd a napot felesleges várakozással, foglald el magad, de közben legyél folyamatosan elérhető. Ha ölbe tett kézzel várakozol, azzal csak elmegy az időd, tökéletesen feleslegesen.

Vízöntő

Ha ma várakoznod kell valamire, akkor ez a nap emlékezetes lesz számodra. Egy hosszú sor a pénztárnál, késés egy reptéren, vagy bármilyen más időrabló felesleges várakozás megkeseríti az életet. Készülj fel könyvekkel, újságokkal erre az időszakra, hogy könnyebben peregjenek le a percek.

Halak

Valaki a közeledben pénzzavarba kerül, emiatt könnyen lehet, hogy rád marad a segítségnyújtás feladata. Ne csak pénzügyi segéllyel, jó tanáccsal is igyekezz a hasznára lenni és meglátod, hogy hosszútávon hálás lesz ezért neked.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL