Napi horoszkóp augusztus 7. – Mérleg, Bak, Vízöntő, Szűz, Rák, Skorpió figyeljetek, nehéz napotok lesz!

zodi - Napi horoszkóp augusztus 7. – Mérleg, Bak, Vízöntő, Szűz, Rák, Skorpió figyeljetek, nehéz napotok lesz!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp augusztus 7. – Mérleg, Bak, Vízöntő, Szűz, Rák, Skorpió figyeljetek, nehéz napotok lesz!
Facebook
0

Napi horoszkóp augusztus 7. – Mérleg, Bak, Vízöntő, Szűz, Rák, Skorpió figyeljetek, nehéz napotok lesz!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Az érzelmeid tengerében hánykolódsz, és azon gondolkodsz, hogy mennyire vagy szerethető. Ahelyett, hogy a négy fal között ücsörögve régi sebeket nyalogatnál, inkább keres valami elfoglaltságot, ami felpörgeti az önbizalmadat.

Bika

Nagyobb figyelmet fordíts azokra az információkra és hírekre, amelyeket a mai napon kapsz, mert kiderülhet, sokkal üresebbek, mint gondolnád. Ugyanakkor, ha nagyon furán érzed magad a mai napon, akkor fordíts egy kis időt arra, hogy visszatalálj magadhoz.

Ikrek

Egyes jelek romantikus érdeklődést rejthetnek magukban, amelyek számodra egyfajta bizonytalanságot válthatnak ki. Miközben talán nem akarod kezelni a helyzetet azonnal, megoldhatnál néhány kommunikációs problémát, ami ehhez kapcsolódik.

Rák

Nagyon érzékeny leszel a mai napon, amiben az is közrejátszik, hogy valaki, aki közel áll hozzád, tesz valamit, ami miatt úgy érzed, hogy ki vagy használva. Beszélj ezzel az emberrel őszintén az érzéseidről.

Oroszlán

A világ most valahogy túl sok neked, ezért ez a legjobb nap arra, hogy elvonulj és csendben pihenj egy kicsit. Ha ezenközben elszomorodsz valami miatt, hát beszélj egy bizalmasoddal, aki segíthet, ha mással nem, azzal, hogy meghallgat.

Szűz

Úgy érezheted magad, mint a rút kiskacsa, amikor a barátaidról van szó vagy nevezetesen egy barátról. Teljesen érthető, hogy mérges vagy amiatt, ha valaki csak akkor keres, ha szüksége van valamire. Bárhogy is legyen, ne helyezd magad háttérbe.

Mérleg

Túlságosan aggódhatsz amiatt, hogy mások vajon mit gondolnak rólad, különösen, ha arról van szó, hogy mit értél el eddig az életben. Ne feledd, hogy az egyetlen vélemény, ami számít, az a tiéd, de ha mástól is szeretnél megerősítést, egy jó barát mindig kisegíthet.

Skorpió

Lehet, hogy nem látsz olyan tisztán valakit a mai napon, ahogy kellene. Talán hagyod, hogy irreális elvárások álljanak az utadba és ezért több problémát látsz, mint megoldást. A megvilágosodás pillanata már úton van.

Nyilas

A szív dolgai terén megeshet, hogy kipukkan egy buborék egy intim kapcsolatodat illetően. Úgy érezheted, hogy mindaz, amire vágytál, amit reméltél, nem jött össze úgy, ahogy szeretted volna. Továbbra se add fel a reményt.

Bak

Ha az állásodban azt érzed, hogy nem értékelnek úgy, ahogyan kellene, akkor érdemes volna egy lépést megtenni hátra és átgondolni, hogy mibe és mennyi energiát érdemes fektetned. Ne feledd, hogy más lehetőségeid is vannak.

Vízöntő

Légy tudatában, hogy mennyi terhet veszel a válladra, mert könnyedén kifáraszthatod magad, ha nem vigyázol. Ne hagyd, hogy a gondolat, hogy szükség van rád valahol, ahol nem vagy jelen, lelkiismeret furdalást okozzon. Mindamellett, ha te szorulsz segítségre, ne átallj kérni.

Halak

Egy romantikus kapcsolat talán nem alakul olyan jól, mint remélted, hiszen ez a személy nem biztos, hogy meg tudja adni neked azt a fajta intimitást, amire vágysz. Ne gondold, hogy meg kell állapodnod valaki mellett, aki nem a tökéletes számodra. Nem baj, ha válogatsz, sok hal van még a tengerben.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL