Heti horoszkóp augusztus 8.-14. – 5 csillagjegyre szerencse, 2-re tragédia, a többiekre váratlan öröm vár!

horo - Heti horoszkóp augusztus 8.-14. – 5 csillagjegyre szerencse, 2-re tragédia, a többiekre váratlan öröm vár!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Heti horoszkóp augusztus 8.-14. – 5 csillagjegyre szerencse, 2-re tragédia, a többiekre váratlan öröm vár!
Facebook
0

Heti horoszkóp augusztus 8.-14. – 5 csillagjegyre szerencse, 2-re tragédia, a többiekre váratlan öröm vár!

Vannak olyan helyzetek, amikor a spontaneitás és a gyors reakció kifizetődő, azonban ezen a héten mindenkinek javasolt, hogy ne cselekedjen, ne döntsön, ne változtasson hirtelen. A megfontolt, átgondolt tettek legyenek a fókuszban. Mindamellett ne hagyjuk, hogy az érzelmeink elragadjanak, mert annak csak zűrzavar lesz az eredménye.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér az előttünk álló hét.

Kos

Gondold át, hogyan tudnád emelni a bevételedet. Hagyd, hogy egy érzelmi szituáció kibontakozhasson a hét elején. Ne ítélkezz, és ne adj ultimátumot. Ajánlj fel inkább szeretetet, békét és figyeld meg, hogy mi történik. Ne engedd, hogy egy változás, amit más kezdeményez, lerontsa kedvedet. Fogadd el az elkerülhetetlent és az alapján dönts, ami a legjobb neked. Koncentrálj az önfejlesztésre, hogy általa erősödjön az önbizalmad. Szervezz olyan programot a hétvégére, amely szórakoztat és kikapcsol. Az utazás mindig jó hatással van a lélekre.

Bika

Felejtsd el az egót és az érzelmeket, amikor egy olyan személyes üggyel foglalkozol, amely befolyásolhatja az otthonod békéjét vagy a szerelmi életedet. A makacsság nem kifizetődő. Ha energikusan fogsz hozzá egy befejezetlen feladathoz, megnyugodhat végre az elméd. Cselekedj többet, beszélj kevesebbet. Keress módot arra, hogyan juthatnál több bevételhez. Egy tervben bekövetkező változások miatt máshogyan fogsz tekinteni valakire. Ha nem vagy boldog egy kapcsolatban, akkor tedd meg a szükséges lépéseket.

Ikrek

Viseld jobban gondját az érzelmi, mentális és fizikai egészségednek. Ne hagyd, hogy valaki rábeszéljen olyasmire, ami túlzó viselkedéshez, egészségtelen szokásokhoz vezet. A fittség legyen a fókuszban és nem az esztelenség. Egy partnerség vagy egy kollegiális viszony bíztatónak tűnik és a romantika is szárnyra kaphat a héten. A munkában soha ne hagyd, hogy az érzelmeid vegyék át a vezető szerepet. Reagálj mindenre diplomatikusan. Tervezz egy jó kis programot a hétvégére valakivel, akit szeretsz, akár egy minivakáció is beleférhet.

Rák

Csak azzal foglalkozz, ami igazán fontos számodra, induljon így a hét. Egy kreatív elfoglaltság lángra lobbantja a képzelőerődet, ráadásul közben sok érdekes emberrel is meg fogsz ismerkedni. Az érzelmeid ne vegyék át a főszerepet, viszont az önfejlesztésre, a fizikai aktivitásra helyezz több fókuszt. Vágj bele valamilyen tevékenységbe, ami kihívás elé állít. Kerüld a vitás helyzeteket, különösen a hét közepén, különben túlságosan is belegabalyodhatsz, és csúnya vége lehet, amit talán meg is bánsz később.

Oroszlán

Azért tegyél meg egy lépést, vagy azért hozz egy döntést, mert te úgy látod jónak és ne azért, mert valaki más gondolja azt helyesnek. Távolodj el az olyan helyzetektől, amelyekben valaki nyomást akar gyakorolni rád és manipulálni akar. Tartsd magad a terveidhez. Nézd meg, hogy melyek azok az azonnal elvégzendő feladatok, amelyek, ha nem foglalkozol velük, romba dönthetik az egész hetedet. Gondolkodj előre. Egy megérzésed jó tanácsosod lehet, hogy elkerülj egy hibát. Keresd azok társaságát a hétvégén, akik nem támasztanak eléd elvárásokat és nem akarnak rád erőltetni semmit, amit te nem szeretnél.

Szűz

Lépj a rivaldafénybe és mondd el, amit gondolsz. Amit megosztasz a többiekkel, változást is hozhat és nem csupán a te életedbe, hanem a másokéba is. Ne várj, hogy késztessenek rá, a függőben lévő ügyeiddel foglalkozz, menj elébe a dolgoknak. Foglalkozz többet azzal, hogy megháláld másoknak az eddigi segítségüket és közben olyan kapcsolati fejlődéseket vehetsz észre, amelyek már egy ideje hiányoztak az életedből. Adj és kapsz. Légy óvatos, hogyan kezelsz egy személyes szituációt, mert valaki érzelmileg kihasználhat vagy manipulálhat.

Mérleg

Ne vedd személyeskedésnek, ami körülötted folyik a hét elején. Ha hagyod, hogy az események föléd kerekedjenek, akkor a reakciód sokkal inkább érzelmi alapú lesz, semmint intellektuális. Gondold át a dolgokat, mielőtt reagálsz. Vegyél részt egy olyan tevékenységben, amely sokat jelent számodra. Akár adományozhatsz is, bármit. Tölts időt egy olyan személlyel, aki a legjobbat hozza ki belőled és ennek köszönhetően te is tudsz fejlődni. Gondold át, hogy mit szeretsz a legjobban csinálni és próbálj meg olyan területen elhelyezkedni, ahol ebből bevételed is származhat.

Skorpió

Gondold át a dolgokat, mielőtt akcióba lépsz a hét elején. Egy igazán jó tervet összehozni és azt elkötelezettséggel  megvalósítani mindig kifizetődő dolog.  Ne avatkozz bele valakinek a dilemmájába. Intelligensen állj hozzá a személyes kapcsolataidhoz. Tudd, hogy hogyan hallgass, hogyan javasolj, ne ítélkezz és ne is keveredj olyan dolgokba, amelyek nem rád tartoznak. Ha ez menni fog, a jövőben semmi problémád nem lesz. Ha valóban nem fejjel mész a falnak, akkor elsőre is tökéletesen sikerülhetnek a dolgok.

Nyilas

Ha nem leszel magaddal őszinte a hét elején, akkor nehéz lesz kiaknáznod a lehetőségeket, amelyek eléd kerülnek. Senki másnak ne engedd, hogy kihasználjon, vidd véghez az akaratodat. Használd ki minden tudásodat és a tapasztalataid révén elsajátított készségeket. Valaki, akinek a múltban segítettél, ezen a héten viszonozni fogja jószívűségedet. Ne mondj nemet egy ajánlatra, fogadd el a kedvességet és értékeld, mert ritka. Merj nagyban gondolkodni, de ne ess túl az ésszerűség határán.

Bak

Ásd bele magad a munkába, tedd helyére a dolgokat. Foglalkozz a családi ügyekkel és a partnerkapcsolataiddal is. Állj pozitívan az életedhez és sokat fordulnak körülötted a dolgok, csupán azzal, hogy szemléletet váltasz. Bölcsen válogasd meg a szavaidat, mert ha az érzelmek veszik át az irányítást, olyat mondhatsz, amit később megbánsz. Légy hajlandó hallgatni és kompromisszumot kötni. Lépj ki a komfortzónádból és valami igazán különleges dolgot érhetsz el. Ha képes vagy megnyílni és új dolgokat kipróbálni, azt nagyra fogják tartani feletteseid.

Vízöntő

Ha szeretnél valamin változtatni, akkor azt most tedd diszkréten. Mindent hozz egy kalap alá, fejezd be a munkát és már csak a végeredményt mutasd be a többieknek, így megelőzheted, hogy bárki is belekontárkodjon az elképzelésedbe. Intézd el hivatalos ügyeidet, hogy kevesebb dolog legyen, amiért aggódnod kell. Ne hagyd, hogy egy érzelmi incidens az utadat állja a hét vége felé. Maradj produktív és ne időzz el olyan dogok felett, amelyeken nem lehet változtatni. Egy romantikus kapcsolat ígéretesnek tűnik.

Halak

Részt fogsz venni egy olyan eseményen vagy tevékenységben, amely érdekes beszélgetések kibontakozásához vezethet, új barátságokat és új lehetőségeket hozhat magával. Légy megfontolt azzal kapcsolatban, hogy kivel osztasz meg magánjellegű információkat. Ha túlságosan nyílt leszel, egy elejtett információdat valaki a saját hasznára formálhatja. Tárgyalj a saját érdekedben és harcold ki magadnak, amit akarsz. Keress fel valakit, aki jön neked eggyel, ha nem boldogulsz egyedül. Barátokkal, rokonokkal való beszélgetés során ne hagyd, hogy elragadjanak az érzelmek.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL