Napi horoszkóp augusztus 8. – A hónap legszebb napja vár rád, de csak akkor, ha ebben a jegyben születtél!

zodi - Napi horoszkóp augusztus 8. – A hónap legszebb napja vár rád, de csak akkor, ha ebben a jegyben születtél!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp augusztus 8. – A hónap legszebb napja vár rád, de csak akkor, ha ebben a jegyben születtél!
Facebook
0

Napi horoszkóp augusztus 8. – A hónap legszebb napja vár rád, de csak akkor, ha ebben a jegyben születtél!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Egy üzleti kapcsolat vagy egy munkával kapcsolatos egyezség nem úgy alakul, ahogyan elképzelted, ami elgondolkodtat, hogy valóban megéri-e a befektetett idődet. Az lesz a legjobb, ha továbbállsz valahová, ahol értékelnek.

Bika

Úgy érzed, hogy mindenki biztosra veszi a segítségedet a munkában vagy egyéb helyeken. Lehet, hogy ez feldühít, ugyanakkor figyelmeztet is arra, hogy ideje kicsit visszahúzódnod és hagynod másoknak, hogy rendezzék a saját dolgaikat.

Ikrek

Egy romantikus kapcsolat stagnál, mivel nem mersz megnyílni a másik előtt túlságosan, aminek nem ő az oka, hanem inkább a múltbéli tapasztalataid. Ha igazi intimitásra vágysz, akkor most van itt az ideje elengedni a régi eseményeket.

Rák

A pároddal vagy egy hozzád közel álló másik személlyel ma nem fogtok kiegyezni. Legtöbbször nem tudod elrejteni az érzelmeidet, de most az lesz a legjobb, ha megpróbálsz objektíven, gyakorlatiasan hozzáállni a problémához.

Oroszlán

A szavaidnak súlya lesz, ezért győződj meg róla, hogy a beszélgetéseid valóban megérik az időt és az energiát. Mindeközben erősen tartasz attól, hogy lemaradsz valamilyen klassz eseményről, ám ne feledd, hogy az elkötelezettséged a céljaid iránt hamarosan kifizetődnek.

Szűz

Egy munkaajánlat vagy egyéb remek anyagi lehetőség kerülhet az utadba, amelyet csakis a kreatív tehetségednek köszönhetsz. Mielőtt nemet mondanál, makacsold meg magad és ne fogadj el kevesebbet, mint amit megérdemelsz.

Mérleg

Ha azon veszed észre magad, hogy egy családtagtól beleegyezésre vársz, ám ez látszólag nem akar bekövetkezni, ne felejtsd el, hogy nem kell átruháznod a hatalmat magad felett másra. Becsüld önmagad.

Skorpió

Kissé lehangoltnak érezheted magad ma, mintha valami, amire vágysz, soha nem valósulna meg. Ahelyett, hogy a negatív dolgokra koncentrálnál, nyújtsd ki a kezed és kapcsolódj valakivel, aki más perspektívából tudja megmutatni neked a dolgokat.

Nyilas

Úgy érzed, hogy valami nem úgy alakul, ahogyan szeretted volna egy kapcsolatot vagy anyagi ügyet illetően. Mielőtt túlságosan haragos és csalódott lennél, inkább engedd el a gondolatot, hogy az eseményeknek csak egy bizonyos kimenetele lehet.

Bak

Megkérdőjelezed önmagad azzal kapcsolatban, hogyan jössz ki másokkal és mit értél el eddig. Mielőtt elkezdenéd kritizálni magad és csökkenteni a kemény munkád értékét, tarts egy perc szünetet és ünnepeld, amit eddig véghez vittél.

Vízöntő

Úgy érezheted, hogy útzárhoz érkeztél egy tervedet vagy álmodat illetően, ami negatív hangulatba sodorhat. Mielőtt feladnád, ismerd fel, hogy a késedelem vagy éppen az akadály áldás álruhában. Most kell visszatérned a tervezőasztalhoz egy kicsit.

Halak

Ha a dolgok kietlennek tűnnek az anyagiakkal kapcsolatban, akkor tudd, hogy a helyzeted csak átmeneti. Ha egy adósságról van szó, akkor kreatívnak kell lenned a kifizetést illetően. Talán egy mellékállás segít megoldani a dolgot.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL