Napi horoszkóp augusztus 10. – Rákok, Ikrek, Halak, Kosok, Mérlegek, Oroszlánok!

zodi - Napi horoszkóp augusztus 10. – Rákok, Ikrek, Halak, Kosok, Mérlegek, Oroszlánok!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp augusztus 10. – Rákok, Ikrek, Halak, Kosok, Mérlegek, Oroszlánok!
Facebook
0

Napi horoszkóp augusztus 10. – Rákok, Ikrek, Halak, Kosok, Mérlegek, Oroszlánok!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Azok az erőfeszítések, amiket az elmúlt hónapokban tettél, kezdik meghozni gyümölcsüket. Minden szinten, de különösen a kreativitás és a romantika szintjén fogsz tapasztalni változásokat és egy boldog időszak következhet az életedben. Adj szeretetet és a viszonzás sem lesz más.

Bika

Ha van esélyed a mai napon segíteni valakin, akkor nyújtsd ki a kezed és tedd meg. Te is nyersz általa, nem csak a másik. Minél többet segítesz, az univerzum annál többet fog visszaáramoltatni feléd. Annál jobb üzlet nem létezik, mint amelyben mindenki nyer.

Ikrek

A kommunikációs szektorodban tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően semmi problémád nem lesz üzenetek megfogalmazásában és átadásában. Amit mondanod kell, legyen tömör és velős, ne kertelj.

Rák

Ha elégedetlen vagy jelenlegi helyzeteddel, akkor itt az idő, hogy változtass rajta. Anyagi szinten különösen sok lehetőséggel fogsz találkozni az elkövetkező napokban, szóval készülj fel és a félelem ne tartson vissza semmitől.

Oroszlán

Nagyon kalandvágyó voltál mostanában és ennek eredményeképpen sok nagy dolgot el is értél. Ezek azonban mind el fognak törpülni amellett, ami hamarosan következik. Csak most jönnek az igazán ámulatba ejtő események.

Szűz

Nem lenne szabad feltételezned, hogy a párod és a szeretteid tudják, hogy mire vágysz pontosan. Ki kell mondanod tisztán és világosan, mert magától senki nem fog rájönni. Te sem vagy gondolatolvasó, másoktól miért várod el ezt?

Mérleg

Ha egy barát vagy idegen segítséget kér tőled, ne hezitálj kinyújtani a kezed felé. Nyugodtan vegyél részt olyan tevékenységekben, amelyekben kamatoztatni tudod a képességeidet, különösen jó ügyek érdekében.

Skorpió

Ha eddig nehezedre esett befejezni egy projektet, akkor a most megfelelő alkalom lesz, hogy egy kis extra erőfeszítést vigyél a dologba. Minél többet adsz bele, annál jobban el fognak ámulni a környezetedben olyanok is, akik hatalmi helyzetben vannak.

Nyilas

Nagyon egyszerűen meg fogod nyerni a terveidnek a barátokat és könnyedén fogod befolyásolni az embereket a környezetedben. A kemény munkára most ne is gondolj. Nyár van, lazíts!

Bak

Valami, amit hallasz vagy látsz a hétvégén, fel fogja nyitni a szemed és meg fogja nyitni az elmédet új lehetőségekre. Még akkor is, ha egyeseket túlzásnak tartasz, érezni fogod, hogy melyik a te utad, amit követned kell.

Vízöntő

Semmi értelme haragot tartani valakivel, még akkor sem, ha a neheztelésed jogos. Ha képtelen vagy megbocsátani annak, aki bántott, akkor töröld ki az elmédből a gondolatát. Vannak fontosabb dolgok is, amikkel foglalkozhatsz.

Halak

Minél erősebben próbálkozol koncentrálni egy bizonyos dologra, az elméd annál hajlamosabb lesz elkalandozni. Talán venned kellene a jelet és nem erőltetni a dolgot. Lazíts és engedd, hogy az elméd olyan tájakra utazzon, ahová csak akar.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL