Napi horoszkóp augusztus 13.- A Bak vigyázzon a pénzére, a Kost meglepetést éri, az Ikrek újratervezhet…. rád mi vár ma?

zodi - Napi horoszkóp augusztus 13.- A Bak vigyázzon a pénzére, a Kost meglepetést éri, az Ikrek újratervezhet…. rád mi vár ma?
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp augusztus 13.- A Bak vigyázzon a pénzére, a Kost meglepetést éri, az Ikrek újratervezhet…. rád mi vár ma?
Facebook
0

Napi horoszkóp augusztus 13.- A Bak vigyázzon a pénzére, a Kost meglepetést éri, az Ikrek újratervezhet…. rád mi vár ma?

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Egy barát valószínűleg meg fog lepni a mai napon. Találkozhatsz valakivel, akit eddig nem ismertél, és aki felkelti az érdeklődésedet. Ez tökéletesen illeni fog a mai kedvedhez, hiszen vágysz egy kis izgalomra és mókára. Tervezz valamit a barátokkal, egy mozi, koncert vagy csak kiülni valahová.

Bika

Készülj fel néhány meglepetésre a mai napon, különösen akkor, ha főnökkel szülővel vagy hatósági személlyel beszélsz. Olyat hallhatsz, ami teljesen váratlanul fog érni. Mindazonáltal a mai nap kiváló arra, hogy otthonoddal foglalkozz egy kicsit, esetleg ingatlanos lehetőségeket böngéssz.

Ikrek

Utazási terveid megváltoznak a mai napon. Lehet, hogy törlődik, átszerveződik vagy később fog megvalósulni. Lehet, hogy hirtelen kell majd elutaznod, egy olyan időpontban, amire nem is gondoltál volna. Szerencsére ez nem fog nehezedre esni.

Rák

Kétszer is ellenőrizd az adatokat és részleteket, ha osztozol egy ingatlanon valakivel, biztosításról vagy valamilyen hagyatéki ügyről van szó. Meglepő dolog merülhet fel az említettek valamelyikével kapcsolatban. Lehetséges, hogy a mai napon erősödni fog a bevételed.

Oroszlán

Egy barát vagy egy kolléga meglephet a mai napon. Bármi is legyen az, könnyedén fogod venni, hiszen a Nap a Vénusszal közösködik a jegyedben, ami ellenállhatatlanná és verhetetlenné fog tenni.

Szűz

A munkahelyi rutinodat ma meg fogja zavarni valami, ami lehet egy számítógépes probléma, áram kimaradás vagy valakinek a bakija, ami miatt te is nyögni fogsz. Valószínűleg nem lesz nagy horderejű a dolog és amúgy nem is fog meghatni annyira, főleg, hogy most elég jóban vagy magaddal.

Mérleg

Nagy esélye lesz a baleseteknek a mai napon, szóval szülők, figyeljetek a gyerekeitekre és magatokra is. Egy mai társasági eseményt lehet, hogy törölni fognak. Ugyanakkor kaphatsz egy váratlan, de annál izgalmasabb meghívást valahová. Ne mondj nemet.

Skorpió

A napi rutinodat valami meg fogja szakítani. Kisebb eszközök hibásodhatnak meg a környezetedben vagy egy váratlan személy kopogtat be az ajtódon, amire nem vagy felkészülve. Légy türelmes a családtagjaiddal és kerüld a vitákat. A munkahelyeden simán mennek ma a dolgok.

Nyilas

Nagyon vonz, hogy elutazz valahová a mai napon. Szeretnél kimozdulni valahová, és miért ne tehetnéd meg? Ne feledd, hogy a balesetek valószínűsége ma nagyobb lesz. Ne lankadjon a figyelmed.

Bak

Tartsd a szemed a mai napon a pénzen, mert vagy találni fogsz vagy ha nem figyelsz, akár veszíteni is. Óvd meg az értékeidet. Ugyanakkor hasznot zsebelhetsz be egy egyezségből vagy akár ajándékban is részed lehet.

Vízöntő

Nyugtalannak érzed magad a mai napon. Kissé izgatott vagy és készen állsz egy kalandra. Szerencsére a baráti és munkahelyi kapcsolataiddal most minden rendben, így társat is találsz magadnak egy kis mókára.

Halak

A dolgok jól alakulnak a munkában a mai napon, hiszen mindenki nagyon segítőkész és közvetlen. Ugyanakkor azt érzed, hogy valami történik a háttérben, ami miatt izgatottá válsz. Olyan, mintha előre meg akarnál jósolni egy dolgot, aminek semmi előjele nincs.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL