Napi horoszkóp augusztus 14. – Több csillagjegy is aggódhat a mai nap miatt!

horoscope - Napi horoszkóp augusztus 14. – Több csillagjegy is aggódhat a mai nap miatt!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp augusztus 14. – Több csillagjegy is aggódhat a mai nap miatt!
Facebook
0

Napi horoszkóp augusztus 14. – Több csillagjegy is aggódhat a mai nap miatt!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Úgy érzed, mintha nagy nyomás nehezedne rád a munkáddal kapcsolatosan a mai napon. Tudd, hogy megvan a választásod és te határozod meg, hogy kinek vagy minek engeded, hogy kihozzon a sodrodból. A kemény munka mellett szórakozás is férjen a napba.

Bika

Úgy érzed, hogy készen állsz véghez vinni egy tervet a mai napon, ám nehogy túltengjen benned az önbizalom és nagyobbat markolj, mint amennyit fogni tudnál. Ne erőltess semmit és figyelj az apró részletekre is.

Ikrek

Egy romantikus kapcsolatot illetően döntésre jutsz, hiszen úgy érzed, hogy nincs meg az a fajta mélység, amire vágysz. Őszintén valld meg a szíved szavát és ne feledd, több hal is van még a tengerben.

Rák

A pároddal, egy családtaggal vagy valakivel, aki közel áll hozzád, a mai napon összekaphatsz. Alapvetően nagyon jól kijössz másokkal, de ez a nap pont olyan lesz, amikor magadra kell jobban figyelned. Emiatt pedig ne legyen lelkiismeret furdalásod.

Oroszlán

Ne a bűntudat legyen a motivációd, ha segíteni akarsz valakin. Azért adj, mert adni akarsz, ne pedig azért, mert úgy érzed, hogy kötelességed. Ez egy remek nap, hogy magadat kényeztesd végre.

Szűz

Egy romantikus partner többet vár el tőled, mint amit most szíved szerint nyújtani képes vagy. Figyelj a bensődre és az érzéseidre. Nem szabad valaki szeretetének kivívása miatt homlokegyenest mást tenned, mint amit szeretnél.

Mérleg

A hangulatingadozás lesz jellemző a mai napra és néhány múltbéli dolog is váratlanul felbukkanhat. Nem kell csendben, magadban szenvedni miatta. Keress fel egy barátot, akiben megbízol és kérd a segítségét.

Skorpió

Valami leterheli a mai napon az elmédet, de az, hogy gyötröd magad a megoldást keresve, nem biztos, hogy segíteni fog. Most jobban tennéd, ha egy lépést hátra lépnél és hagynád, hogy a dolgok kiforrják magukat.

Nyilas

Ragaszkodsz egy vágyálomhoz, ami úgy tűnik, hogy soha nem akar valóra válni? Ne keseredj el, de lehetséges, hogy nem is kell teljesülnie, mert az nem te javadat szolgálná. Talán új irányba kellene elindulnod.

Bak

Talán elismerést és figyelmet vársz el a mai napon a környezetedtől, ám ettől csak akaratosnak és követelőzőnek fogsz látszani a végén. Van, hogy az is elég, ha az ember elégedetten dől hátra az eredmények láttán, nem mindig van szükség mások megerősítésére.

Vízöntő

Félelemmel és aggodalmakkal teli lehetsz a mai napon, mert egyfolytában egy lépés megtételén agyalsz. Ahelyett, hogy újra meg újra ugyanazt a lemezt pörgetnéd, próbálj meg véleményt kérni a párodtól, vagy valakitől, akiben megbízol. Lehet, hogy olyasmit látnak majd meg, amit te észre sem vettél.

Halak

Valaki a mai napon szeretné, hogy teljesítsd a kívánságait, ám mielőtt a nyakadat törnéd érte, gondold végig, hogy magadért mikor tettél ilyet utoljára. Persze, segíts másokon, de közben a saját igényeidről se feledkezz meg.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL