Napi horoszkóp augusztus 18. – Csúnyán hátba támadhatnak ma, eláruljuk kivel vigyázz nagyon!

horoscope - Napi horoszkóp augusztus 18. – Csúnyán hátba támadhatnak ma, eláruljuk kivel vigyázz nagyon!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp augusztus 18. – Csúnyán hátba támadhatnak ma, eláruljuk kivel vigyázz nagyon!
Facebook
0

Napi horoszkóp augusztus 18. – Csúnyán hátba támadhatnak ma, eláruljuk kivel vigyázz nagyon!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben megmutatod a világnak a vidám, napos oldaladat, de a mély érzelmeidet visszatartod. Sőt mi több, meg is lepődsz azon, ha hirtelen érzelemkitörésed van, mert nem érted, hogy mégis honnan bukkant fel.

Ha egyedülálló vagy kimutatod a gondoskodó oldaladat, de az üzeneted nem minden esetben megy át. Lazulj el randizás közben és ismerj meg jobban valakit. Az október egy új kapcsolat ígéretét hordozza. Ha párkapcsolatban élsz, közelebb érzed magad a kedvesedhez, mint bármikor. Az együtt töltött idő nagyon fontos lesz.

Kos

Ki akarod hozni a napodból a lehető legjobbat. Meglepődsz, és egyben örülsz neki, hogy képes vagy túljutni egy dolgon, ami eddig visszatartott. Sok meghívást kapsz.

Bika

Egy beszélgetés közted és egy közeli barátod között nagymértékben hatással lesz mindkettőtökre. Nagy a valószínűsége a félreértéseknek a mai napon. Ellenőrizd le a programjaidat, különösen a helyszínt és az időt.

Ikrek

Tartsd fenn a kommunikációt. Az, hogy hogyan látod a mindennapi interakcióidat, nagyban különbözhet a többség látásmódjától. Hajlamos vagy az újdonságokat túl korán elkotyogni.

Rák

Intézz el hívásokat a reggeli órákban. Olyan híreket hallasz, amelyek hatására meg akarod változtatni a terveidet, hogy tovább folytathass egy beszélgetést. Keress fel egy fontos személyt és add jelét a szeretetednek felé.

Oroszlán

Úgy érzed, hogy nem vagy valami túl aktív a mai napon. Add meg a lehetőséget magadnak, hogy lustálkodhass. Ismerd fel, hogy okkal vagy most ilyen. Kényeztesd egy kicsit magad és hamar visszaszáll beléd az életerő.

Szűz

A reggeli órákban a többieknek sikerül felvidítaniuk téged. Kerülj kapcsolatba számodra fontos személyekkel és tedd az együttléteket szórakoztatóvá. Engedd, hogy mások kifejezhessék gondolataikat és érzéseiket neked.

Mérleg

Vedd kezedbe az irányítást és nyiss meg egy ajtót, ami eddig zárva volt előtted. Fejezd ki a háládat egy barát felé, aki fontos szerepet tölt be az életedben. Egy szeretett személynek sikerül a feje tetejére állítania egy helyzetet, de legalább izgalmat hoz az életedbe.

Skorpió

Kapcsolódj újra egy szeretett személlyel, aki nagyon különleges számodra. Az energiádat új lehetőségek kiaknázására és hirtelen változásokra koncentrálod. Légy a szervező egy mindenki számára fontos összejövetelnél.

Nyilas

Nagyon rá fogsz hangolódni egy szeretett személyre. Teret adsz ennek az embernek, hogy meghozhassa a saját döntését. Ismerd fel, hogy a bizalmad sokat számít és egy magasabb szintre emeli ezt a kapcsolatot. Szervezz valami különleges programot estére.

Bak

Nagyon fáradt és visszavonuló leszel ma. Elgondolkozol rajta, hogy mikor lenne a legjobb megejteni egy régóta esedékes beszélgetést. Hagyd, hogy a másik fél kezdeményezzen.

Vízöntő

Tudj le annyi kötelezettséget, amennyit csak tudsz. Egy barátod azt érezheti, hogy meghiúsítod a terveit. Engedd, hogy ez a személy tegye meg az első lépést és te is jobban fogod érezni magad, hogy nem erőlteted senkire az akaratodat.

Halak

Szeretnél sok dolgot elengedni és egy kevésbé megszervezett, laza napot tartani. Rájössz, hogy mennyire energikus leszel, ha ez megtörténik. Töltsd fel sokkal gyakrabban az elemeidet a számodra megfelelő módon, ez a mindennapjaidra is jelentős hatással lesz.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL