Napi horoszkóp augusztus 21. – Ma erre figyelj!

horoscope - Napi horoszkóp augusztus 21. – Ma erre figyelj!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp augusztus 21. – Ma erre figyelj!
Facebook
0

Napi horoszkóp augusztus 21. – Ma erre figyelj!

Kos – napi horoszkóp

Ha van olyan dolog, amelyben elakadtál, akkor a mai napot szeretni fogod, mivel az energia, amit kapsz, most át fog lendíteni azokon a holtpontokon, amelybe beleragadtál. Igaz lehet ez az emberi kapcsolatokra is. Ha üzleti megállapodást kötnél, akkor a mai nap remek lehet erre is. Ma bárkit bármire rá tudsz venni. Használd ki ezt!

Bika – napi horoszkóp

Az a mentális energia, amely ma a tiéd lesz, átsegít sok olyan dolgon is ma, amelyekkel elakadtál, vagy azt hitted, félbe kell hagynod. Kezdj el hát foglalkozni a függő ügyeiddel és fejezd be, amit csak lehet. Ha pedig készen vagy a saját ügyekkel, és még van benned energia, segíts másoknak.

Ikrek – napi horoszkóp

Vedd el, ami a tiéd. Ez lehet a mai napod mottója. A bizonytalanságot nyugodtan el is felejtheted, hiszen ma, ha valaki, te igazán tudni fogod, mit akarsz. Tedd meg, fejezd be, vagy kezdd el, függően attól, hogy milyen szakaszban vagy. Mindenesetre ma nagy lépést tehetsz a céljaid elérése érdekében.

Rák – napi horoszkóp

Ha mostanában úgy érezted, hogy nem haladsz a dolgaiddal, legyen az munka, vagy magánélet, akkor a mai napot szeretni fogod. Végre érezni fogod magadban azt az erőt és kreativitást, amely mindig sikeressé tett. Ma végre tisztáznod is kell valakivel egy félreértést, ami egy ideje feszültséget kelt benned.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ha van valami, amit már régóta szeretnél kipróbálni, akkor ez a nap éppen megfelelő erre. A kaland izgalma meghozhatja számodra azt a kreatív energiát is, amelyet az életed szinte minden területén hasznosítani tudsz majd. Gyűjts adrenalint, majd használd fel!

Szűz – napi horoszkóp

Ma lépéseket kellene tenned, hogy az életedben a rend érvényesüljön. Kezdheted például az irodáddal, lakásoddal. Ha rend van körülötted, az erősíti benned azt az érzést, hogy kézben tartod a dolgokat, ettől viszont a munkád és a magánéleted is erősebb kontroll alá kerül.

Mérleg – napi horoszkóp

Azokkal az energiákkal, melyekkel ma rendelkezel, szinte bármit elérhetsz, amit csak akarsz. Ha viszont valami radikális lépésre készülnél, előtte bizonyosodj meg arról, hogy azzal másoknak nem okozol kárt. Vannak bizonyos etikai normák, melyekhez tartani kell magadat, hogy később ne bánd meg, amit tettél.

Skorpió – napi horoszkóp

Ha valami elsőre nem sikerült, az még nem biztos, hogy másodszorra sem fog. Ma megbizonyosodhatsz arról, hogy képes vagy olyasmit is megtenni, amit a környezeted sem gondol rólad és talán már te is lemondtál a sikerről. Bátorság és kitartás! Te vagy a nagy visszatérő.

Nyilas – napi horoszkóp

Neked megvan az a képességed, hogy innovatív módon közelítesz a dolgokhoz és még kevés rendelkezésre álló információ esetén is megtalálod a megfelelő megoldást. Ma pont egy ilyen problémára kell választ találnod. Közelítsd meg a dolgot több irányból is és megjön az ötlet.

Bak – napi horoszkóp

Ha elmaradtál valamivel és úgy érzed, rád omlik minden akkor nem szabad teret adnod a pániknak. Állj meg egy pillanatra, végy egy nagy levegőt és próbáld meg új szemszögből közelíteni a dolgokat. Ha valamivel elakadtál, hagyd ott, csinálj mást. Később visszatérve a dologhoz, megtalálod a megoldást.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma mindent bepótolhatsz, amit az elmúlt napokban elmulasztottál. Olyan kozmikus energiák munkálnak benned, hogy még magad is meg fogsz lepődni. Állj a sarkadra és told végig ezt a mai napot teljes energia-bedobással. Utólag már azt nem fogod érteni, miért kellett ezen neked ennyit aggódni.

Halak – napi horoszkóp

A mai napod várakozással telik és a felkészüléssel egy új lendületre, amely még magasabbra repít majd. Most is, mint mindig, ha értelmes célokat tűzöl magad elé, a siker szinte borítékolva van, de azért nem jön teljesen magától. Alapos tervezés szükséges és az, hogy az agyadat és a testedet jó karban tartsd.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL