Napi horoszkóp augusztus 22. – Ha Halak, Mérleg, Ikrek, Bika, Oroszlán, Szűz vagy Skorpió vagy, nagyon figyelj!

horoscope - Napi horoszkóp augusztus 22. – Ha Halak, Mérleg, Ikrek, Bika, Oroszlán, Szűz vagy Skorpió vagy, nagyon figyelj!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp augusztus 22. – Ha Halak, Mérleg, Ikrek, Bika, Oroszlán, Szűz vagy Skorpió vagy, nagyon figyelj!
Facebook
0

Napi horoszkóp augusztus 22. – Ha Halak, Mérleg, Ikrek, Bika, Oroszlán, Szűz vagy Skorpió vagy, nagyon figyelj!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Egy kapcsolatodban problémák adódhatnak a mai napon, ha rossz időben, rossz helyen, rossz módon fejezed ki magad. Próbáld meg a negatívabb színezetű gondolataidat most megtartani magadnak. Nem kell mindig mindent kimondani.

Bika

Úgy tűnik, hogy egy kreatív projekttel kapcsolatban falakba ütközöl. Ezek után is folytatni fogod? Vagy talán feladod és az energiádat máshová összpontosítod? Nagy kár lenne azért a sok befektetett időért és erőfeszítésért. Adj neki még egy esélyt.

Ikrek

Pár nap múlva a leterheltséged fokozódni fog, így érdemes volna régóta tervezett házimunkákat elvégezni, hogy ne kelljen ezután hetekig azzal küzdened, hogy utolérd magad. Ha egyes feladatokat másra tudsz ruházni, tedd csak meg bátran.

Rák

Egy viszály, ami már ezer éve fenn áll, most azonnali megoldást fog követelni. Ha továbbra is függőben hagyod, akkor vissza fog tartani valami remek lehetőségtől, szóval fontos, hogy kompromisszumra lelj.

Oroszlán

Ha úgy érzed, hogy nem sok kedved van most bármit is csinálni a hétvégén, akkor ez legyen a program. Az elméd és a tested már egy ideje jeleket küld feléd, hogy jobb lenne lazára venni a figurát és talán most az egyszer érdemes is volna ennek eleget tenni.

Szűz

Miért vársz még mindig? Miért hezitálsz még mindig? Bármi is legyen az ok, tedd magad túl rajta, mert hamarosan olyan lehetőségek fognak az utadba érkezni, amelyek azonnali tetteket és ehhez passzoló gondolkodásmódot követelnek.

Mérleg

Úgy tűnik, hogy újfent olyan dolgok miatt aggódsz, amit nem tudsz megváltoztatni. Hányszor kell még eszedbe juttatni, hogy ez felesleges időpazarlás? Na és, hányszor tökélted már el, hogy változtatsz az irányon? De nem baj, talán most végre eljött az idő.

Skorpió

Talán nem gondolsz magadra hírességként, közkedvelt személyként, olyasvalakiként, akire többen is felnéznek, ám bizonyos módon mégis meg fogod tapasztalni mások kitüntető figyelmét. Ekkor rájössz, hogy mennyien támogatnak lelki energiáikkal.

Nyilas

Semmi értelme feladni a hitedet csak azért, mert valami nem úgy alakul, ahogyan azt eltervezted, hiszen ez semmi lényegesen nem fog változtatni. Ami viszont változni fog, az az, hogy képes leszel megérteni, elsődlegesen mi sodort ebbe a helyzetbe.

Bak

Próbálj meg nem alaptalanul ellenszenvet tanúsítani valaki felé, akit nem is ismersz, Igen, talán a felszínen kissé önteltnek tűnik ez a személy, de ha hagysz alkalmat rá, hogy közelebb kerüljetek, rájöhetsz, hogy több közös van bennetek, mint gondoltad.

Vízöntő

Járj el nagyon óvatosan egy olyan megegyezésben/üzletben, ahol a másik fél a részedről kis befektetésért/áldozatért cserébe aránytalanul nagy viszonzást ajánl fel. Mostanra már tudnod kellene, hogy annak érdekében, hogy komoly jutalmat kapj, komoly munkát is kell letenni az asztalra.

Halak

Egyesek a szeretteid közül nagyon furcsán fognak viselkedni a mai napon, ami, bár nem tudod hová tenni, téged szerencsére nem befolyásol negatívan. Jelenleg az a legjobb, ha hagyod, hogy a dolgok a maguk ütemében haladjanak és alakuljanak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL