Napi horoszkóp augusztus 25. – Ezek a csillagjegyek lesznek a nap nyertesei!

horoscope - Napi horoszkóp augusztus 25. – Ezek a csillagjegyek lesznek a nap nyertesei!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp augusztus 25. – Ezek a csillagjegyek lesznek a nap nyertesei!
Facebook
0

Napi horoszkóp augusztus 25. – Ezek a csillagjegyek lesznek a nap nyertesei!

Ha ma van a születésnapod: Új ciklusba lépsz, ahol sokkal nagyobb vonzerővel fogsz rendelkezni minden téren, mint eddig bármikor. Mindent őszintén és tisztán fejezel ki és ennek köszönhetően mások veszik is az üzeneteidet.

Ha egyedülálló vagy a csáberőd lehető teszi, hogy teljesen passzív maradj, ha szeretnél. Elég valószínű, hogy még ebben az évben megtalálod a lélektársadat. Ha párkapcsolatban élsz, képes leszel úgy tekinteni a kedvesedre, hogy minden nézeteltérést sikerül felszámolnotok egymás között.

Kos

Annyit álmodozol egy jobb életről, hogy az a valós életed rovására megy. Oszd meg a vágyaidat egy szeretett személlyel. Közelítsd meg a terveidet lelkesedéssel, ne légy önmagad gátja. Érdemes lenne máshogyan tekintened egy szeretett személyre.

Bika

Tisztában vagy vele, hogy mekkora akaraterővel rendelkezel, de ezt nem szabad ráerőltetned másokra. Egy barát nagyon izgalmas tervvel áll eléd. Lehet, hogy most nemet kell mondanod.

Ikrek

Szánj időt magadra, nem kell, hogy ezért bárkinek is magyarázattal szolgálj. Gyorsan tudd le a kötelezettségeidet, hogy ne vághassa keresztbe a napodat. Az egyik szeretted nagyon kíváncsivá válik, mert nem úgy viselkedsz, ahogyan szoktál.

Rák

A gondolataid középpontjában egy szeretett személy áll. Használd fel a képzelőerődet a terveidhez és fontos döntéseidhez. Próbáld meg értékelni a napod különböző aspektusait. Nézz körül magadon úgy igazán, hiszen ritkán teszed meg.

Oroszlán

Nem meglepő, ha otthon szeretnél maradni, hiszen elég kemény heted volt, őrületes időbeosztással. Ha szeretnél otthon maradni, de mégis találkoznál a barátaiddal, akkor hívd el őket magadhoz. A lényeg, hogy együtt legyetek.

Szűz

Ki fogod mondani azt, ami már nagyon régóta érlelődik benned és talán nem is fogod észrevenni, hogy ezzel milyen reakciót válthatsz ki. Egy komoly, de mindenképpen sikeres beszélgetésre számíthatsz.

Mérleg

Senki nem mondhatja rád, hogy sóher vagy, hiszen elég sokat költesz mostanában. Jelenleg azt érzed, hogy nem ártana egy kis önkontroll. Otthon némi feszültséget érzel. Jobb ülni a problémán vagy mihamarabb megoldani? Te döntesz.

Skorpió

Úgy érzed, mintha nem lennél eléggé óvatos, bár úgy gondoltad, hogy igen. Gondolkozz el ezen és egy jelenlegi problémát is könnyebben meg fogsz tudni oldani. Mások szívesen segítenek, hogy elérhesd a vágyaidat, de ahhoz előbb el kell mondanod őket.

Nyilas

Talán ez a nap a nosztalgia jegyében fog telni. Ha van valamilyen tipikus vasárnapi rituáléd, akkor élj vele. Lehetséges, hogy a ma inkább egyedül lennél, de néhány barát keresni fog.

Bak

Komolynak tűnhetsz sok barátod számára, de van egyvalaki, aki mindig képes megnevettetni és éreztetni veled, hogy előtte bármikor megnyílhatsz. Érezd jól magad egy zenés, bulis eseményen. Talán egy vízparti sétát is be tudsz iktatni.

Vízöntő

Egy olyan kérést támasztanak feléd, amely viszonylag sok időt vesz igénybe. Egy idősebb rokon vagy barát összetűzésbe keveredik veled. Kezdetben sértődött leszel, de később sikerül lenyugodnod.

Halak

Lehetőséged lesz, hogy kipróbálj valami újat vagy részt vegyél egy olyan kalandban, amiről régóta álmodoztál. Az egyetlen válasz a felajánlásra az ’igen!’. Kezdj el élni! Ne agyalj annyit, inkább cselekedj.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL