Napi horoszkóp augusztus 26. – Nagyot változik az élete ennek a pár csillagjegynek!

horoscope - Napi horoszkóp augusztus 26. – Nagyot változik az élete ennek a pár csillagjegynek!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp augusztus 26. – Nagyot változik az élete ennek a pár csillagjegynek!
Facebook
0

Napi horoszkóp augusztus 26. – Nagyot változik az élete ennek a pár csillagjegynek!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben megnyílsz az új ötletek felé, amelyektől eddig alapvetően elzárkóztál. Sokkal lazábbnak érzed magad és könnyebben vállalsz kockázatot. Ez a hozzáállás az életed számos területén változást fog hozni.

Ha egyedülálló vagy, egy olyan emberre vágysz, akivel megoszthatod az életedet. A potenciális talán még nem áll készen rá, hogy megállapodjon, de légy türelmes. Ne akarj semmit kierőszakolni. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel talán más dolgok iránt fogtok érdeklődni, de ez ne zavarja meg köztetek a harmóniát. Találkozzatok félúton.

Kos

Formáld át a rád ható stresszt energiává. Talán nem leszel képes befejezni egy tervezett dolgod, de sokkal közelebb fogsz jutni a végső lépésekhez. Valaki érdekes híreket oszt meg veled, de elsőre érdemes elgondolkodni, hogy vajon tényleg igaz vagy csak kacsa.

Bika

Egy négyszemközti beszélgetés olyan ajtót fog megnyitni, ami eddig hét lakat alatt volt. Egy közelgő esemény stresszforrás lehet, de a lényeg, hogy ne ítélj elhamarkodottan. Egy barát talán nem lesz olyan lojális, mint azt te gondoltad.

Ikrek

Egy kolléga szokatlanul érzékeny lesz, bár te nem teljesen érted, hogy mi zavarja őt pontosan. Egyszerűen fogadd el, hogy most ilyen hangulatában van. A megértésed át fogja segíteni a helyzeten. Egyesek szeretnének veled újra kapcsolatba kerülni.

Rák

Szeretnél letudni sok kötelezettségedet. Élvezd a munkatársak társaságát, de ne vegyél mindent készpénznek, amit mondanak neked. Az ötleteid szárnyalni fognak és örömmel veszel részt egy jó brainstormingon.

Oroszlán

A képzeleted mindent felülmúl és a legfurcsább pillanatokban talál el. Fantasztikus humorod most a legjobb helyzetekben üt be. Mások irigyek arra, hogy bármilyen helyzetben képes vagy megőrizni a tisztánlátásodat, hangulatodtól függetlenül.

Szűz

Egy lakótárssal vagy családtaggal összetűzésbe keveredhetsz és a feszültség fokozódni fog. Közeli szeretteid úgy viselkedhetnek, mintha egy távoli bolygóról jöttek volna és az elképzeléseik a tiéddel teljesen ellentétesek lennének. Hallgass meg másokat mielőtt ítélkeznél.

Mérleg

Kérdezz, ha úgy érzed, hogy egy bizonyos ügy kiegészítést kíván. Állj meg, ha úgy érzed, hogy akadályba ütköztél és keresd meg azt az útvonalat, ahol szabadon haladhatsz tovább. Egy szomszéd, akinek sok mondanivalója van, megkereshet. Hallgasd meg figyelmesen.

Skorpió

Pénzügyi kérdéseket érintő problémával kell foglalkoznod, de sikeresen menedzseled a dolgot. Sokkal rugalmasabb vagy, mint mások azt gondolják és megvan a képességed, hogy másfajta hozzáállást alkalmazz, ha a helyzet megkívánja.

Nyilas

Használd ki a személyes vonzerődet, hogy megoldj egy otthoni problémát. A legfontosabb, hogy képes légy ellazulni és pozitív irányba eltolni a vitát. Egy főnök vagy kolléga szokatlanul nehezen kezelhető lesz ma, de te ne fújd fel a dolgot. Ma tiéd lesz az elsimító szerepe.

Bak

Adj magadnak több időt. Néha olyan megfeszített a tempó, hogy egy nyugodt gondolatra sincs időd. Képes vagy egy problémát minden irányból átlátni, ezért a munkahelyeden és a magánéletben is jól lavírozol.

Vízöntő

Egy pénzügyi problémán ügyesen átverekeded magad. Egy meetingen talán nem fogsz mindenkivel egyetérteni, de ennek ellenére az eredetileg meghozott döntésed mellett fogsz kitartani. Először még beszéld át jó alaposan a dolgot egy bizalmasoddal, mielőtt elköteleznéd magad a választott út irányában.

Halak

Egyfajta bizonytalan zavar vesz körül. Olyan hírt hallasz, ami nagyon fontos lehet számodra. Először bizonyosodj meg róla, hogy van-e igazságalapja a dolognak. Talán érdemes volna pár napot várni mielőtt a tettek mezejére lépsz. Nem kell minden egyes ötletet valóra váltani, egyszerre elég csak egyre koncentrálni. Tarts egy kis szünetet és tisztázd el a gondolataidat.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL