Napi horoszkóp augusztus 28. – Különleges jelet kapsz ma fentről a jövőddel kapcsolatban!

horoscope - Napi horoszkóp augusztus 28. – Különleges jelet kapsz ma fentről a jövőddel kapcsolatban!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp augusztus 28. – Különleges jelet kapsz ma fentről a jövőddel kapcsolatban!
Facebook
0

Napi horoszkóp augusztus 28. – Különleges jelet kapsz ma fentről a jövőddel kapcsolatban!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

A mai napon a többiek könnyen az agyadra mennek, de amilyen ijesztő ellenfél tudsz lenni, tudod, hogy hogyan reagálj az ilyesmire. Mellesleg nem kell, hogy minden harcba vagy vitába torkolljon. Szánj egy percet arra, hogy vegyél egy mély levegőt és lenyugodj.

Bika

Azon kapod magad, hogy egyfolytában valamire vagy valakire gondolsz, de biztos, hogy szeretnéd, hogy ez a helyzet vagy személy ennyire lefoglalja a gondolataidat? Ha nehezedre esik megszabadulni a dologtól, akkor kérj segítséget egy bizalmastól.

Ikrek

Nehezedre esik a mai napon nem panaszkodni olyan dolgokról, amelyek kiakasztanak. A panaszkodás jobbá teszi a helyzetet? Ha a válaszod nem, akkor tudva, hogy a feszültség kieresztése gyakran egészséges, ha megtestesíted a változást, amit látni akarsz magad körül, talán még jobb megoldás.

Rák

Valakivel nem fogsz tudni kiegyezni ma a munkádban és lehetséges, hogy a kettőtök közötti nézeteltérés oka a pénz vagy az, hogy nem érzed magad megbecsülve. Ne hagyd, hogy ez az ember megfosszon a jókedvedtől.

Oroszlán

Úgy tűnik, hogy valami, amit terveztél, nem fog összejönni úgy, ahogy azt szeretnéd. Lehetséges, hogy az egész erőlködés azért eredménytelen, mert ennek a dolognak most nem is szabad megvalósulnia. Engedj a szorításon egy kicsit és hagyd, hogy a dolgok magukat forrják most ki.

Szűz

Ha az intimitás kerül szóba, hagyod, hogy a félelmeid álljanak közéd egy és olyan személy közé, akiért odáig vagy? Csak arra tudsz közben gondolni, hogy mi sülhet el rosszul? Bízz benne, hogy bárkit és bármit is neked szánt az élet, arról nem fogsz lemaradni.

Mérleg

Azt veszed észre, hogy egy kapcsolatod nem olyan örömteli vagy valaki túl sok időt és energiát követel tőled. Tudd, hogy nem a te dolgod mindig alkalmazkodni a másikhoz, hogy jól működjenek a dolgok. A mai nap megfelelő lesz egy kis pihenésre.

Skorpió

Ha munkáról van szó, a mai napon emlékeztetve leszel arra, hogy miért is szereted annyira, amit csinálsz. Ha nem ez a helyzet, akkor pedig ne korhold magad érte, hanem keresd meg azt, ami örömmel és elégedettséggel tölt el.

Nyilas

Teljesen érzelmes leszel a mai napon, mivel nem fogsz megkapni valamit, amit nagyon szeretnél. Van egy mondás, miszerint az aggódás egy ima, olyan dolgokért, amiket nem szeretnél az életedbe hívni. Ezt tartsd észben a mai napon.

Bak

Mondhatni hiperszenzitív leszel a mai napon, ami miatt nekironthatsz a környezetedben lévőknek. Próbálj meg inkább jószívűséggel kiharcolni magadnak dolgokat, ahelyett, hogy erőszakot alkalmaznál.

Vízöntő

Egy szakmai kapcsolat a mai napon annyira frusztrálni fog, hogy a felmondás gondolata is megfordul a fejedben, de az a minimum, hogy hallótávolságon belül mindenkinek kipanaszkodod majd magad. Lehetséges, hogy túl korán jutottál rossz következtetésre?

Halak

A küldetésed a mai napon az, hogy engedékeny légy önmagaddal, különösen, ha arról van szó, hogy egy célod úgy tűnik, mintha soha nem akarna megvalósulni. Ne vesztegesd arra az idődet, hogy másokhoz hasonlítgatod magad, főleg azért, mert nincs két egyforma ember. Higgy magadban!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL