Napi horoszkóp augusztus 30. – A hónap végéhez közeledve nagy változás vár rád!

horoscope - Napi horoszkóp augusztus 30. – A hónap végéhez közeledve nagy változás vár rád!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp augusztus 30. – A hónap végéhez közeledve nagy változás vár rád!
Facebook
0

Napi horoszkóp augusztus 30. – A hónap végéhez közeledve nagy változás vár rád!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

A fókusz a mai napon az ambícióidon és céljaidon van, közben pedig azon gondolkozol, vajon a munka, amit végzel, elég kielégítő-e számodra. Ha a válasz nem, ideje elgondolkozni azon, hogy mi iránt érzel szenvedélyt, még ha kis kísérletezéssel is jár.

Bika

Szomjazod az új élményeket és a lehetőségeket, hogy kiszélesítsd a tudásodat. Ahhoz, hogy nyitni tudj az új tapasztalatok felé, előbb a hiedelemrendszereden kellene kicsit formálnod. Egy elképzelés, amihez ragaszkodsz, nem biztos, hogy szolgál téged.

Ikrek

Eléggé mélyre ásol, amikor a körülötted lévő világot próbálod felfedezni vagy csak a felszínen kapirgálsz? Ez a kérdés többször is felmerülhet benned, miközben próbálsz valamire választ találni. Ne ragaszkodj a szűk látókörűségedhez.

Rák

A fókuszod egy munkahelyi kapcsolat felé terelődik, ugyanis szeretnél újra tárgyalni egy szerződést vagy a fizetéseddel kapcsolatban egyezkednél. A legfontosabb, hogy ne feledd, nem kell beérned kevesebbel. A pároddal pedig végre közös nevezőre fogtok jutni.

Oroszlán

Azt mondod, hogy vágysz bizonyos dolgokra, de mennyire vagy eltökélt velük kapcsolatban? Ezen ma komolyabban is el fogsz gondolkozni, miközben az idő – és energia beosztásod kerül terítékre. Szabadulj meg az önlimitáló gondolatoktól.

Szűz

Jót tenne egy kis szünet a mai napon, különösen, ha már teljesen kiégettnek érzed magad. Győződj meg róla, hogy bármit is csinálj, az szórakoztató legyen, és ki tudjon kapcsolni. A szükségleteid kerüljenek első helyre.

Mérleg

Ideje, hogy kicsit befelé fordulj és megvizsgáld, hogy mi az, amit valójában szeretnél. Összhangban vagy a vágyaiddal? Lehet, hogy valamelyest már változott, amit szeretnél? Az is rendjén van, a lényeg, hogy soha ne veszítsd el a hitedet!

Skorpió

A kommunikáció kiemelkedő szerepet tölt be a mai napon, különösen akkor, ha a szívedből beszélsz, és azt akarod, hogy az őszinteségeddel azonosulni tudjanak. Tartsd észben, hogy mekkora ereje van a szavaidnak.

Nyilas

Azon kapod magad, hogy a rövid és hosszú távú pénzügyeiden jár az eszed. Azon gondolkozol, hogyan tudnád megsokszorozni a bevételedet. Figyelj az álom lehetőségekre és azonnal csapj le rájuk.

Bak

Ideje, hogy elgondolkozz rajta, mit is szeretnél valójában és ne azon morfondírozz, hogy megérdemelsz-e bizonyos dolgokat vagy sem. Ne állj a saját utadba.

Vízöntő

Ideje visszavenned a tempóból és az érzéseiddel foglalkoznod egy kicsit. Van olyan kapcsolat az életedben, amelyet át kellene értékelned? Fontos, hogy észben tartsd, neked is vannak érzéseidet és azok, akik az életedben vannak, szintén nem árt, ha tisztában vannak ezzel.

Halak

A jövőbeli terveiddel kapcsolatban ideje átgondolnod, hogy mire vágysz valójában és mire nem, hogy így letisztázva valóra is válthasd azokat. Magyarán, zárd ki végre azokat a zavaró tényezőket, amik akadályozzák a sikeredet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL