Napi horoszkóp szeptember 1. – Nem várt fordulattal indít a hónap!

horoscope - Napi horoszkóp szeptember 1. – Nem várt fordulattal indít a hónap!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp szeptember 1. – Nem várt fordulattal indít a hónap!
Facebook
0

Napi horoszkóp szeptember 1. – Nem várt fordulattal indít a hónap!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Bármit is szeretnél ma elintézni, a nap első felében intézd el, ha nem akarsz lemaradni egy családi vagy baráti programról. Figyelj jobban a beszélgetésekre, mert számodra fontos információkról hallhatsz, aminek a jövőben hasznát veheted.

Bika

Egy idősebb barát vagy egy rokon szeretne találkozni veled. Maradj vidám és nyitott, még akkor is, ha emiatt módosítanod kell a terveidet. Egy kellemes vacsora sosem árthat.

Ikrek

Tedd olyan pozitívvá a napodat, amennyire csak lehet. Azok, akik csatlakoznak hozzád, szerencsésnek mondhatják magukat. Egy telefonhívás valakinek vagy valakitől, mosolyt fog csalni az arcodra.

Rák

Egy szeretted tele lesz hírekkel. Lehet, hogy nem fogjátok ugyanabból a szemszögből látni a szituációt, ezért ne kritizáld őt. Adj magadnak egy kis időt és tisztább képet fogsz kapni.

Oroszlán

Néha elég annyi, hogy nézed a tömeget, a sok embert, ahogy járnak-kelnek és teszik a napi dolgukat és ellazulsz. Egy hozzád közel álló személynek sok dolog jár a fejében, amit szeretne megosztani veled. Légy támogató, ne kritikus.

Szűz

Magasra szökhet benned a feszültség valamivel kapcsolatban, ám nem amiatt, ami történik, sokkal inkább az ítéletességed okán. Inkább távolodj el az izgalmaktól, mert valaki még jobban kihozhat a sodrodból, ha maradsz.

Mérleg

Ha tervezgetsz valamit, akkor bátran ötletelj valakivel. Amit együtt kitaláltok, nagyon izgalmassá teheti a napodat. Légy spontán és kerüld a stresszt.

Skorpió

Reggel egy kellemetlen helyzetbe kerülhetsz egy baráttal, de ez nem fog megakadályozni abban, amit tervezel. Este talán sokat fogsz gondolkodni a dolgon, ami nem baj, ám egyvalamit ne tegyél. Ne vonj le elhamarkodott következtetést.

Nyilas

A többiek szeretnének veled időt tölteni és a beszélgetések remek lehetőségeket nyitnak meg előtted. Valaki képes lesz formabontóan gondolkodni és téged is inspirálni fog.

Bak

Kevés időd van arra, hogy befejezz valamit, ezért ne hagyd, hogy mások megzavarjanak benne. Ha végeztél, lesz még időd velük foglalkozni. Egy szeretted lelki problémákat oszt meg veled.

Vízöntő

Értékeld ki egy terved költségeit, mielőtt a megvalósításba vágnál. Lehet, hogy anyagilag nem állsz még rá készen. Légy óvatos, mert érzékenyebb lehetsz ma a kelleténél valakivel kapcsolatban és vice versa.

Halak

Engedd szabadjára a képzelőerődet, amikor egy szeretteddel töltöd az idődet. Igazán jó lesz most a társaságodban lenni és mindketten remekül fogjátok érezni magatokat. Ha egy frusztráló gondolat ugrik be a semmiből, azonnal hessegesd el.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL