Napi horoszkóp szeptember 2. – Néhány csillagjegynek van egy rossz hírünk!

horoscope - Napi horoszkóp szeptember 2. – Néhány csillagjegynek van egy rossz hírünk!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp szeptember 2. – Néhány csillagjegynek van egy rossz hírünk!
Facebook
0

Napi horoszkóp szeptember 2. – Néhány csillagjegynek van egy rossz hírünk!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben sokkal éleslátóbb, megfontoltabb és eltökéltebb leszel. Az életed számos területén zavarokat fogsz tapasztalni és csalódásban is részed lesz. Ne feltételezz semmit, amíg nem jutsz hiteles információkhoz. Hallgass figyelmesen.

Ha egyedülálló vagy nyitott leszel rá, hogy egy olyan személlyel randizz, aki személyiségre teljesen más, mint te vagy. Ismerd meg ezt a személyt jobban, mielőtt piedesztálra emelnéd. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel álomszerű fázisban lesztek és számos romantikus pillanatot fogtok átélni.

Kos

Fogd vissza magad és ne légy olyan lobbanékony. Fejezd ki az érzéseidet visszafogott, nyugodt módon. Kissé össze leszel zavarodva, amikor egy rutinfeladattal kell foglalkoznod. Tiszta sor, hogy nincs a kezedben minden szükséges információ.

Bika

A prioritásokkal foglalkozz. Lehet, hogy előző este még forgolódtál az ágyadban egy probléma miatt, de a mai nappal megszűnik az aggodalmad. A kreativitásod segítségedre lesz egy nehéz természetű emberrel való interakció során.

Ikrek

Foglalkozz egy személyes üggyel még a nap elején. Lehet, hogy egy idősebb személlyel vagy egy közeli baráttal lesz vitád. Sokat fogsz gondolkozni rajta. Ne légy olyan erőszakos, mint az elmúlt időszakban.

Rák

Keress fel egy szeretett személyt a távolból. Úgy érezheted, hogy tiszta vizet kell öntened a pohárba egy nagy beszélgetés keretében. Nagyon ritkán látod ezt az embert és nagyon eltökélt vagy vele kapcsolatban.

Oroszlán

Sokkal feszültebb lehetsz, mint ahogyan azt észreveszed. Némi probléma adódik pénzügyi téren. Lehet, hogy nem vagy egy véleményen a többiekkel, de minél hamarabb igyekeztek megoldani a problémát, annál hamarabb juttok eredményre.

Szűz

Képes leszel ügyesen túljutni egy problémán. A mai napon legyőzhetetlen leszel. Észrevetted, hogy nagyon furcsán érzed magad néhány napja. Egy számodra nagyon fontos üggyel kell most foglalkoznod. Vesd be minden energiádat.

Mérleg

Úgy érzed, hogy ha most a háttérben maradsz, az fog legjobban szolgálni téged és ebben nagyon igazad van. Minél kevesebbet mondasz, annál jobban jársz. Feszültnek érezheted magad. Vizsgáld meg, hogy mi lehet a problémád gyökere.

Skorpió

Koncentrálj egy hosszú távú terved alakulására. Lehet, hogy akadályba ütközöl, miközben egy baráttal vagy családtaggal át akarjátok magatokat rágni egy problémán.

Nyilas

Nyomás alatt érzed magad a családoddal, az otthoni közeggel kapcsolatban. Sok időt és energiát szánsz egy közösségi vagy munkahelyi projektre, amely nem segít az ügyben. Egy munkatársad nagyon nyitottnak és őszintének tűnik.

Bak

Szeretnél kipróbálni több lehetőséget is, hogy megtudd, melyik működik nálad a legjobban. A személyes érdeklődésed is nagyban befolyásolni fogja a választásodat. Olvas a sorok között, ha egy fontos beszélgetésre kerül a sor.

Vízöntő

Problémád lehet beszélgetésbe elegyedni egy kollégával. Lehetséges, hogy nem értetek egyet egy pénzügyi helyzetet illetően. Másfajta megközelítést kell alkalmaznotok, hogy megoldásra jussatok. Kérd ki egy témában járatos személy tanácsát.

Halak

Jó kedved van és mások is szívesen csatlakoznak hozzád abban, amivel most foglalkozol. Légy óvatos, hogy kit utasítasz vissza, mert probléma adódhat belőle. Ez a személy nem veszi könnyen az elutasítást.

tudasfaja.comSzent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL