Napi horoszkóp szeptember 3. – Van egy fontos üzenetünk mára neked is!

horoscope - Napi horoszkóp szeptember 3. – Van egy fontos üzenetünk mára neked is!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp szeptember 3. – Van egy fontos üzenetünk mára neked is!
Facebook
0

Napi horoszkóp szeptember 3. – Van egy fontos üzenetünk mára neked is!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Azt érzed, hogy nem igazán vagy képes ma megfelelni egy személy elvárásainak, legyen az a főnököd vagy egy közeli szeretted. Az sem utolsó dolog, hogy megkérdezd magadtól, ezek az elvárások reálisak-e vagy sem. Nem kell behódolnod senkinek.

Bika

Azt érzed, hogy a véleményedet nem úgy értelmezik, ahogyan szeretnéd és ettől talán te is kétségbe vonod annak értelmét és helyességét. Ettől függetlenül még nem kell lakatot tenned a szádra. Engedd szabadjára az egyediségedet.

Ikrek

Nem vagy a legjobb formádban a mai napon, ugyanis valaki bizonytalanságaidat fogja megcélozni. A legjobb módja, hogy elkerüld a kétségbeesését az, ha felszínre hozod magadból a nemtörődöm oldalad egy kis időre.

Rák

Azon morfondírozol, hogy mennyi mindent teszel meg másokért, emellett pedig mennyi időt szánsz magadra. Ha azt érzed, hogy valaki túl nagy elvárásokat támaszt veled szemben és fel akarja élni az időd és energiád nagy részét, akkor ideje új határvonalakat húzni magad köré.

Oroszlán

Eléggé lomhának érzed magad a mai napon, ami kisebb gátat szab annak, hogy maradéktalanul teljesítsd a kötelezettségeidet. Gondoskodj róla, hogy a tested is megkapja, amire vágyik, ugyanakkor a tennivalók listája se maradjon olyan hosszú, mint volt. A jelszó: priorizálás.

Szűz

Lehet, hogy rút kiskacsának fogod érezni magad a mai napon, akinek bizonyítania kell a tehetségét és szerethetőségét, ám kevés sikerrel. A boldogsághoz vezető út a szabadság, amit csak úgy érhetsz el, hogy elfelejted, nem vagy elég jó másoknak.

Mérleg

Az elvárások, amelyeket a munka és a magánéleted támaszt eléd, a mai napon azt az érzést fogja kelteni benned, hogy nem tudod jól menedzselni a dolgokat. Légy megértő magaddal szemben. Azokra a dolgokra koncentrálj, amit irányítani tudsz, ahelyett, hogy azon aggódnál, mi nem megy.

Skorpió

Legszívesebben elmenekülnél a világból, de egy gondolat erősen rátelepszik az elmédre. Próbáld meg félig telinek látni azt a poharat és ne fordítva. Beszélgess a pároddal vagy egy baráttal és más fényben fogod látni a dolgokat.

Nyilas

Ha az anyagiakról van szó, egy kicsit stresszes leszel a mai napon. Talán a pénz nem érkezik olyan gyorsan, mint kellene, esetleg a számlák egyre halmozódnak. Bárhogyan is legyen, ki kell ötölnöd valamit a megoldásra és nem halogatni tovább.

Bak

Nyisd meg a szívedet, legyen szó egy romantikus vagy bármilyen más kapcsolatról az életedben. Ha végre hagyod áramlani magadból a szeretet energiáját, meglepődsz majd, hogy cserébe mi minden fog áramlani vissza hozzád.

Vízöntő

Rögeszmésen hajszolsz és agyon elemzel valamit, pedig nem kellene? Hagyj magadnak egy kis időt és engedd, hogy a válasz kiforrja önmagát az üggyel kapcsolatban. Haladj az áramlattal és bízz az univerzum támogatásában.

Halak

Ha rosszul érzed magad egyes közösségi oldalakon lévő “barátaid” miatt, akkor ne gondolkozz sokat, hanem töröld őket. Teljesen rendjén van egyes embereket kiiktatni az életedből, ha azt gondolod, hogy negatív hatással vannak rád. Inkább foglalkozz az offline igaz barátaiddal.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.comSzent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL