Napi horoszkóp szeptember 4. – A mai naptól megfordul az életed, de csak ennek a néhány csillagjegynek!

horoscope - Napi horoszkóp szeptember 4. – A mai naptól megfordul az életed, de csak ennek a néhány csillagjegynek!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp szeptember 4. – A mai naptól megfordul az életed, de csak ennek a néhány csillagjegynek!
Facebook
0

Napi horoszkóp szeptember 4. – A mai naptól megfordul az életed, de csak ennek a néhány csillagjegynek!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ha elégedett vagy, az nem csak annak az eredménye, hogy alapvetően jó a kedved, hanem annak is, hogy teljesíted a kötelezettségeidet és mind a testi, mind a lelki egészségedről gondoskodsz. Erre fog emlékeztetni valami a mai napon.

Bika

Nem kell, hogy mindig igazad legyen. Erre fognak emlékeztetni a mai napon azok az emberek a környezetedben, akiknek van némi hasznos tanácsuk és visszacsatolásuk számodra. Légy nyitott a mondanivalójukra és engedd meg magadnak, hogy valami újat te is tanulj.

Ikrek

Egy munkaajánlat érkezik be hozzád, ám ne érezd azt, hogy bármibe bele kell menned, amit a sors az utadba sodor. Más szavakkal, ismerd az értékeidet. Ugyanakkor ideje határokat húzni valakivel szemben, aki azt akarja, hogy többet fizess, mint kellene, egy anyagi ügyletet illetően.

Rák

Egy érdekes idegennel találkozhatsz a mai napon, akinek szinte lehetetlen lesz ellenállnod. Bármennyire is csábító ez a személy, próbálj meg a józan ítélőképességedre hagyatkozni és eldönteni, hogy érdemes-e tovább állni.

Oroszlán

Az önbecsülésed elég ingatag az elmúlt időszakban és ez különösen akkor ütközik ki, ha másokhoz hasonlítod magad. A mai nap arra sarkall, hogy áss mélyen magadba és találd meg azt a szeretetet, ami benned lakozik. Szeresd önmagad.

Szűz

Alapvetően gyakorlatias és alázatos vagy, ám a mai napon tiszteletet fogsz követelni. Ne becsüld alá a képességeidet. Okkal adatott meg számodra a tehetség egyes területeken. Szilárdítsd meg magad.

Mérleg

Mostanában igazán jól teljesítettél, szóval miért vagy olyan szigorú magaddal? Bármi is történt vagy éppen nem történt a múltban, annak semmi köze ahhoz, aki a jelenben vagy, szóval jobb, ha nem ostorozod magad olyan dolgok miatt, amin nem lehet változtatni.

Skorpió

Nagyon önfejű leszel a mai napon és szívesen megmondanád a véleményedet, ám ehelyett inkább használd ezt a túláradó energiát valami kreatív célra és hagyj bizonyos dolgokat kimondatlanul. Csodákra lehetsz képes, ha inspirációt kapsz.

Nyilas

Ez az az időszak, amikor megkérdőjelezed, hogy mennyit érsz, különös tekintettel a képességeidre? Ha szeretnél vezetői szintre emelkedni, akkor úgy is kell viselkedned, a pénzkérdést illetően is. A jóhírneved magért beszél, tehát ideje lenne elkezdeni irányítani.

Bak

Egy hozzád közel álló személynek a segítségedre lesz szüksége a mai napon és bár észreveszed ezt, hagyd, hogy ő kérjen meg rá, különben még erőszakosnak tűnnél. Nem mindenki cselekszik úgy, ahogy te. Mindamellett ideje, hogy végre újra érdeklődj a világ iránt.

Vízöntő

Tisztulj meg Vízöntő. Lehet az egy fizikai dolog, amit már régóta cipelsz, vagy egy érzelmi dolog, amit már ideje lenne elengedni. Ugyanakkor bátran merj végre kérni, ha szükséged van rá, még ha kissé kiszolgáltatottnak is érzed magad miatta.

Halak

Ne hagyd, hogy a negatív személyek elfedjék a ragyogásodat a mai napon. Ha azt veszed észre, hogy valaki bele akar rondítani a terveidbe, akkor húzd meg a határokat és mondd meg neki, hogy ez nincs rendjén. Amellett pedig fordulj azokhoz, akik támogatnak téged. Ne feledd, elég szeretet vesz körbe.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL