Napi horoszkóp szeptember 9. – A szerencse ma neked kedvez, erre figyelj!

horoscope - Napi horoszkóp szeptember 9. – A szerencse ma neked kedvez, erre figyelj!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp szeptember 9. – A szerencse ma neked kedvez, erre figyelj!
Facebook
0

Napi horoszkóp szeptember 9. – A szerencse ma neked kedvez, erre figyelj!

Ha ma van a születésnapod: Számos olyan lehetőséggel találkozol, amely az ismerőseidtől ered. A személyes interakcióid és a jobb ráérző képességed miatt erősebb kapcsolatokat tudsz kiépíteni és fenntartani. Képes leszel megvalósítani egy álmodat.

Ha egyedülálló vagy egyszerű lesz találkoznod valakivel, aki felkelti az érdeklődésedet. Ő lesz az igazi? Az idő majd segít megadni a választ. Ha párkapcsolatban élsz, akkor együtt el fogtok érni egy közös célt, amelyben egy különleges utazás is benne foglaltatik.

Kos

Engedj a napodba némi spirituális hozzáállást. Egy étkezés melletti beszélgetés vagy egy közös séta is segíthet egy idősebb rokonnal való kapcsolat megerősítésében.

Bika

A rendíthetetlen hozzáállásod nagy stabilitást és nagyobb kockázatvállalási kedvet tesz lehetővé számodra. Egy szeretett személy is szeretné megismerni a látásmódodat. Értékeld ennek a személynek az érdeklődését és segítsd őt.

Ikrek

Egy négyszemközti beszélgetés sebezhetőbbé és hitelesebbé fog tenni téged. Győződj meg róla, hogy magadra is jut elég időd. Egy erősebb kötelék és a nagyobb biztonság érzése jót fog tenni neked.

Rák

Elgondolkozol, hogy hogyan hozz fel egy kockázatos témát a barátaidnak. Lehet, hogy nem lesz megfelelő mód, egyszerűen fejest kell ugrani bele. Kérd egy szeretett személy véleményét és ne ijedj meg, ha nem olyan fogadtatásra találsz, mint gondoltad.

Oroszlán

Egy személyes ügyet teljesen új megvilágításban fogsz látni, amikor beszélgetést kezdeményezel róla egy olyan emberrel, akinek már volt hasonló tapasztalata. Gyakran van különbség aközött, hogyan látunk mi és hogyan mások egy személyes helyzetet.

Szűz

Máshogyan fogsz látni egy szituációt, mint az elmúlt időszakban. Mások észreveszik, hogy mennyire nyugodt és megértő lettél. Ezek a tulajdonságok mindig is benned voltak, csak eddig nem engedted őket kifejezésre jutni.

Mérleg

Kapcsolódj közvetlenül valakihez és próbáld jobban megérteni a logikáját. Nem tudod megváltoztatni azt, ami történik, viszont jobban elfogadhatod azt. Rájössz, hogy egyes események nem kifejezetten miattad történnek.

Skorpió

Értsd meg egy beszélgetés fontosságát, amelyet valaki más kezdeményezett. Arra talán nem vagy képes, hogy megváltoztasd a témát, de jobb rálátásod lesz a dolgokra, Ne vedd biztosra ezt a kapcsolatot, Vigyázz rá.

Nyilas

Egy nagy változás közepette lehetsz. Másokban talán nem is tudatosul, hogy mi minden zajlik most benned. Légy nyitott és képes leszel egy jobb látásmód elsajátítására és tudni fogod, mikor mi a helyes cselekedet.

Bak

Légy közvetlen és őszinte egy szeretett személlyel, aki sokat jelent neked. Ez az ember szokatlan, mégis értékes ötletekkel szokott szolgálni neked és a kreativitásodat is megindítja.

Vízöntő

Egy személyes ügy felöleli az időd nagy részét, annak ellenére, hogy most leginkább a családoddal szeretnél lenni. Próbálj meg ellazulni és kikapcsolni. Bármit is válassz, ne komplikáld túl a dolgokat.

Halak

Mások kezüket nyújtják feléd. Szerencsére sokkal nyitottabb leszel feléjük, mint az elmúlt időszakban bármikor. Ha sikerült letudnod a kötelező e-maileket, üzeneteket és telefonbeszélgetéseket, szánj időt egy számodra fontos személyre is. Szükséged van minőségi időre ezzel a személlyel.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL