Napi horoszkóp szeptember 12. – Megcsalás, felmondás, sírás, váratlan örömök… Rád mi vár a mai nap?

horoscope - Napi horoszkóp szeptember 12. – Megcsalás, felmondás, sírás, váratlan örömök… Rád mi vár a mai nap?
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp szeptember 12. – Megcsalás, felmondás, sírás, váratlan örömök… Rád mi vár a mai nap?
Facebook
0

Napi horoszkóp szeptember 12. – Megcsalás, felmondás, sírás, váratlan örömök… Rád mi vár a mai nap?

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Nehéz helyzetben vagy, hiszen kétféleképpen látsz egy helyzetet – ahogy a valóságban van, és ahogyan szeretnéd, hogy legyen. Miközben semmi baj nincs az álmodozással, azt se felejtsd el, hogy azért ne ragadj a fantáziavilágodban, mert félsz szembenézni az igazsággal.

Bika

Ha egyedülálló vagy, akkor meglesz az esélyed arra, hogy találkozz valakivel, aki megdobogtatja a szíved, és akitől megremeg a lábad. Azért adj időt magadnak, hogy rájöjj, vajon tényleg ő-e az igazi. Ugyanehhez a témához kapcsolódóan, nem gondolod úgy, hogy a szerelemmel kapcsolatos elvárásaid kicsit irreálisak?

Ikrek

Ha a céljaid eléréséről van szó, talán nem fogod elérni őket úgy, ahogy tervezted, hiszen még mindig ragaszkodsz a múlthoz vagy próbálsz túlságosan is megfelelni másoknak. Ideje, hogy a saját érdekedben megszegj néhány szabályt.

Rák

Van egy kreatív ötleted vagy elképzelésed, amit szeretnél valóra váltani, ám kissé homályos még, hogy hogyan is kezdj hozzá. Mielőtt megindulnál az úton, érdemes volna egy tapasztaltabb ismerős véleményét és tanácsát kikérni.

Oroszlán

Azon kapod magad, hogy a saját vagy a családod anyagi helyzetéről gondolkodsz, aminek hatására kész leszel meghozni egy döntést a jövődet illetően. Előbb mindenképp végezd el a szükséges kutatást, ne ugorj fejest a dologba felkészületlenül. Kezdetnek talán a költekezésedet kellene kontroll alatt tartani.

Szűz

Egy meglévő vagy lehetséges jövőbeni kapcsolatodat illetően tisztán látod a másik személyt? Miközben egy igazi főnyereménynek tűnik, azért nem ártana kis időt adni neki, hogy megmutassa az igazi arcát, ugyanis azt nem lehet túl sokáig palástolni.

Mérleg

Ha a pénzügyeid kerülnek terítékre, akkor azt tapasztalhatod, hogy a dolgok jó irányban haladnak. Azonban, ha van valami, amit igazán szeretnél megszerezni, akkor az nem fog csak úgy az öledbe repülni. A szerencse mellett az akaratodra és cselekvésedre is szükség lesz.

Skorpió

Igazán önzetlen leszel ma egy baráttal, aki szükséget szenved valamiben. Nem ártana elgondolkoznod azon, hogy vajon ezt ő is megtenné-e érted. Na, nem azért, hogy mindenképpen a szemet szemért elvet kellene követned, csak jobb, ha tisztán látod a helyzetedet.

Nyilas

Nagyon vágyódsz valamiért, ami már egy ideje függőben van és nehezen alakul. Mielőtt teljesen belemerülnél ebbe a dologba, ne feledd, hogy amit valóban neked szánt az élet, az elérkezik, függetlenül attól, hogy milyen nehézkes az útja, amit nem, az egyszerűsége ellenére sem lesz a tiéd.

Bak

Megpróbálsz elemezni egy helyzetet és ítéletet mondani felette, ám nem fogsz olyan tisztán látni, mint kellene. Tegyél egy lépést hátra és törekedj az objektivitásra, ez segítségedre lehet.

Vízöntő

Ideje, hogy szembenézz a félelmeiddel, amikor az álmaidról van szó és nem feltételezni a legrosszabbat. Emellett pedig szentelj nagyobb figyelmet az intuíciódnak és felfedezhetsz egy igazságot, amely hasznos lesz számodra.

Halak

Ne akard mások véleménye alapján szemlélni magad. Nagy az esélye, hogy csak kivetítik rád az érzéseiket, belső világukat és nem látnak téged tisztán. Tarts ki a meggyőződéseid mellett.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL