Napi horoszkóp szeptember 14. – Bika, Ikrek, Szűz, Rák, Mérleg, Nyilas, Skorpió, Oroszlán : a hét második fele mindent megváltoztat!

horoscope - Napi horoszkóp szeptember 14. – Bika, Ikrek, Szűz, Rák, Mérleg, Nyilas, Skorpió, Oroszlán : a hét második fele mindent megváltoztat!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp szeptember 14. – Bika, Ikrek, Szűz, Rák, Mérleg, Nyilas, Skorpió, Oroszlán : a hét második fele mindent megváltoztat!
Facebook
0

Napi horoszkóp szeptember 14. – Bika, Ikrek, Szűz, Rák, Mérleg, Nyilas, Skorpió, Oroszlán : a hét második fele mindent megváltoztat!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Minél inkább próbál nyomást gyakorolni rád a környezeted, hogy meghozz egy döntést, neked annál több időt kell adnod magadnak gondolkozni. Mutasd meg nekik, hogy te vagy a saját főnököd és nem más.

Bika

Abban az esetben, ha dolgoznod vagy munkával kell foglalkoznod a hétvégén, biztos lehetsz benne, hogy jutalomban részesülsz majd érte. Ne feledd azonban, hogy az elvek fontosabbak a pénznél.

Ikrek

Ne aggódj amiatt, ha valami a mai napon nem jön össze. Ez csak az univerzum jelzése lesz arra, hogy nem szabad sürgetni a dolgokat. Minden a maga idejében érkezik az életedbe. Ez a késedelem talán éppen a te érdekedben dolgozik.

Rák

Nagyszerű, hogy az önbizalmad nagy, de emiatt ne ess abba a hibába, hogy olyasmit ígérsz, amit nem tudsz betartani. Nem vetít rád jó fényt, ha egyik nap garantálsz valamit, majd a másik nap lemondod.

Oroszlán

Ha szeretnél különlegessé válni és nyomot hagyni a világban, akkor légy őszinte az ambícióidat illetően és tudasd másokkal, hogy hol látod magad 5 vagy akár 10 év múlva. A tervezés fontos, élesen tartja az elmét.

Szűz

Lévén a Nap és a Mars még mindig a jegyedben, rengeteg energia, motiváció és kitartás van benned. Remek helyzetben vagy most és az elkövetkező hetekben a vagyonod gyarapításán fogod törni a fejed.

Mérleg

Néha a legjobb út a továbblépéshez, ha először teszel hátrafelé egy lépést, megtisztítod a gondolataid, elhagyod a felesleges terheket, amelyeket a múltad hagyományozott rád, és amelyekre már semmi szükséged.

Skorpió

Hagyd, hogy a szeretteid megtudják, hogy érzed magad jelenleg. Különösen akkor, ha nem érzed magad jól. Néha még neked is szükséged van egy kis lelki támogatásra, de addig nem kapod meg, amíg nem teszed meg az első lépést.

Nyilas

Nem kétséges, hogy tudod, mi kell a sikerhez, ám a siker hamarabb jön és tovább is tart, ha nem nyerésben és vesztésben gondolkodsz. Dolgozz úgy másért, mint magadért és mindenki nyerni fog.

Bak

Néha túl szerény vagy az eredményeidet illetően és ezen túl kell jutnod végre. Nem sok ember van a világon, aki teljesen elégedett az életével, szóval, ha ez neked sikerült, hát élvezd bátran a sikeredet.

Vízöntő

Viták merülhetnek fel egy közös ingatlannal és/vagy örökséggel kapcsolatban. Mindeközben minden vágyad elutazni valahová, hogy kikapcsolhass. Nem kell a világ végére gondolni, elég, ha egy szomszéd várost vagy falut nézel meg magadnak.

Halak

Olyan sok dolog történik most az életedben, hogy könnyedén elterelődhet a figyelmed a teljes képről. Szánj időt arra, hogy végiggondold, merre is tartasz valójában. Tökéletes terv szerint alakul az életed vagy csak sodródsz?

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL