Napi horoszkóp szeptember 15. – Bakok, Vízöntők, Skorpiók, Halak, Ikrek, Rákok jól figyeljetek!

horoscope - Napi horoszkóp szeptember 15. – Bakok, Vízöntők, Skorpiók, Halak, Ikrek, Rákok jól figyeljetek!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp szeptember 15. – Bakok, Vízöntők, Skorpiók, Halak, Ikrek, Rákok jól figyeljetek!
Facebook
0

Napi horoszkóp szeptember 15. – Bakok, Vízöntők, Skorpiók, Halak, Ikrek, Rákok jól figyeljetek!

Ha ma van a születésnapod: A magánéleted terén sokkal aktívabb leszel az elkövetkező időszakban. Egyes dolgokba sokkal könnyebben bele fogsz nyugodni és képes leszel a dühödet spirituális módon kezelni. Sokkal jobban ki fogod tudni fejezni az érzéseidet. A személyes fejlődésed hatására lehet, hogy az otthonodban is változtatásokat fogsz tenni.

A kisugárzásod sok jelöltet oda fog vonzani, de csak egy lesz, aki igazán meg fogja dobogtatni a szívedet. Hagyj időt az ismerkedésnek. Nem fogod megbánni. Ha párkapcsolatban élsz. Az együtt töltött minőségi idő hatására még erősebb lesz a kapocs köztetek, mint eddig bármikor.

Kos

A gyermeki oldalad előtérbe kerül. Van egy fontos dolog, amit még ma el kell intézned. Az, hogy hogyan osztod be az idődet és mit veszel a sor elejére, csak rajtad múlik. Azt nem teheted, hogy nemet mondasz mindenre. Ha letudod a kötelességedet, máris szabad lesz a napod fennmaradó része.

Bika

Az otthonod a menedékeddé válik, ugyanakkor egy olyan hellyé is, ami a szórakozásod központja lesz. Légy spontán és szervezz egy összejövetelt a barátaiddal, ahol te vagy a házigazda. Ne aggodalmaskodj túlzottan a részletek miatt.

Ikrek

Szükséged van rá, hogy kifejezhesd magad és ettől semmi nem tarthat vissza. Ha valaki kikéri a véleményedet, szíves örömest eleget teszel a kérésnek. Ha valaki érdeklődik az iránt, hogy mivel foglalkozol, azonnal megnyílsz és mindent megosztasz, amire csak kíváncsi.

Rák

Eléggé drámaian fogsz viselkedni a mai napon. Szétszórt is leszel és az érzéseidet nagyon egyedi módon fogod kifejezésre juttatni. Nem lesz könnyű ma a közeledben lenni, de akiknek igazán fontos vagy, el fogják viselni, hiszen tudják, hogy átmeneti állapotról van szó.

Oroszlán

A kedves természeted falakat képes ledönteni. Sokakat fogsz magadhoz vonzani. Ismerd fel a határaidat és gondold meg alaposabban, hogy mennyire bátorítod a többieket mélyebb kapcsolódásra, hiszen a te időd is véges.

Szűz

A szavaid nagy hatást gyakorolnak, bár a másik fél nem szeretné megosztani az érzéseit. A kíváncsiságoddal még várnod kell. Talán az elkövetkezendőkben ugyanazt a dolgot teljesen más irányból fogod majd megközelíteni és sokkal elégedettebb leszel.

Mérleg

Határozottan tudod, hogy mit szeretnél. Úgy találod, hogy mások, különösen egy barát nagyon fogékony a javaslataidra. Egy szeretted teljes vállszélességgel mögötted áll, ami csak hozzáad az örömödhöz. Semmi nem állíthat meg.

Skorpió

Meglátogatsz egy idősebb rokont vagy újra felveszed a kapcsolatot eggyel. Próbálj meg nem gondolni a munkára hétvégén és sokkal jobban fogod magad érezni. Vedd észre, hogy mennyien próbálnak meg a közeledbe férkőzni egy kis csevej reményében. Mágikus hatással vagy másokra.

Nyilas

Szeretnél megbékélni a változással és ez sikerülni is fog, ha képes leszel felvenni a lépést az átalakulási folyamattal. Egy újfajta szemléletmóddal is gazdagodhatsz, amely segíteni fog ellazulni is. Meg fogod tapasztalni valaki túláradó kedvességét.

Bak

Valaki próbára teszi a választási képességedet és a változtatásra való hajlandóságodat. Sokkal fontosabb számodra, hogy megfelelj ennek a személynek, mint gondolnád. Légy tisztában vele, hogy mit vagy képes felajánlani. Nagy különbséget tehetsz.

Vízöntő

Úgy fest, a többiek próbálnak provokálni téged, hogy erősebb reakciót váltsanak ki belőled. Egyszerűen tudni akarják, hogy mennyire vagy rugalmas. Valaki haragot és szarkazmust is bevethet, hogy erősebb reakciót váltson ki. Csak sétálj el, ha azt látod helyesnek.

Halak

Úgy dönthetsz, hogy lassítasz a tempón, annak ellenére, hogy a többiek próbálnak aktivizálni téged. Ingerültté válhatsz attól, hogy valaki egy adott reakciót akar kicsalni tőled. Próbálj meg segíteni ennek a személynek, hogy kifejezhesse azt, amire szüksége van.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL