Napi horoszkóp szeptember 16. – Elveszíthetsz valakit a mai napon…

horoscope - Napi horoszkóp szeptember 16. – Elveszíthetsz valakit a mai napon…
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp szeptember 16. – Elveszíthetsz valakit a mai napon…
Facebook
0

Napi horoszkóp szeptember 16. – Elveszíthetsz valakit a mai napon…

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

A mai nap több áldás is ér. A Hold a jegyedben van, ezért szerencsés leszel, bármibe is kezdj bele. Másrészről egy feljebbvalóddal, szülőddel, hatósági személlyel vagy idősebb rokonnal összekaphatsz.

Bika

Úgy tűnik, hogy még mindig kételkedsz abban, hogy rendelkezésedre áll minden, ami ahhoz szükséges, hogy elérd, amit akarsz. Mit tehetnél azért, hogy ez a kétely eloszoljon? Ez legyen a mai nap fő gondolata.

Ikrek

Nem kell engedélyt kérned ahhoz, hogy szakíts olyan napi rutin dolgokkal, amelyek az őrületbe kergetnek. Ha azt érzed, hogy a világ rád telepszik, akkor tegyél meg bármit a szabadságod érdekében.

Rák

Egy veszekedés nyílt harcba is torkollhat a mai napon, ám nem kell keresned a megoldást, mert a bolygók arra intenek, hogy lehetséges, nem lesz. Ez azon ritka esetek egyike, amikor hagyni kell elülni a dolgokat.

Oroszlán

Tedd meg a tőled telhető legtöbbet, hogy pozitív  hangulatban maradj, még akkor is, ha sértve érzed magad amiatt, amit valaki mondott. Ne vedd személyeskedésnek. Ez csupán egy kisebb fekete felhő az égboltodon, amely tovaszáll majd.

Szűz

Kifejezetten sok energiád lesz a mai napon, ám jó hasznát is fogod venni? Bármit is tégy, ne vesztegesd az idődet olyanokra, akik szerinted nem érdemlik meg. Válogasd meg bátran a társaságodat.

Mérleg

Sok dologba belefogtál már ebben a hónapban, de ezek közül melyeket fogsz véghez is vinni? És ha be is fejezed őket, olyan szinten, hogy az megfeleljen a mércédnek? Ha túl sokat vállalsz magadra, annak a munkád minősége látja a kárát.

Skorpió

Muszáj hagynod, hogy mindenki a saját útját járja, és tegye, amit tenni akar. Ha bárkire is megpróbálod ráerőltetni az akaratodat, csak neheztelést fogsz kiváltani vele. Ezt te sem akarhatod.

Nyilas

Azt gondolhatod, hogy bármit megúszhatsz és igaz, hogy az önbizalmaddal messzire el tudsz jutni, ám ez nem jelenti azt, hogy érinthetetlen és verhetetlen vagy. Légy vakmerő, de ismerd a határaidat is.

Bak

Egy idősebb családtag ma belerondíthat egy összejövetelbe. Szerencsére te olyan tisztelettudó vagy, hogy a te részedről komolyabb következménye nem lesz a dolognak. Inkább odébbállsz, semhogy jelenetet rendezz.

Vízöntő

Fegyverkezz fel pozitív gondolatokkal a negatívak ellen. Az aggodalmaskodás olyan, mint a hintaszékben ülés. Ugyan megmozgat, mégsem haladsz vele sehová. Nézz a tükörbe és mondd el magadnak többször: ‘Hiszek magamban, szeretem magam.’

Halak

Ideje, hogy végre komolyan vegyél valamit, amit az elmúlt időszakban nem vettél. A bolygók arra intenek, hogy érd el végre az aktív cselekvés állapotát. Nem engedheted meg magadnak, hogy továbbra is fél gőzzel haladj.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL