Napi horoszkóp szeptember 17. – Kosok, Rákok, Ikrek, Bikák, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők jó hírünk van!

horoscope - Napi horoszkóp szeptember 17. – Kosok, Rákok, Ikrek, Bikák, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők jó hírünk van!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp szeptember 17. – Kosok, Rákok, Ikrek, Bikák, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők jó hírünk van!
Facebook
0

Napi horoszkóp szeptember 17. – Kosok, Rákok, Ikrek, Bikák, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők jó hírünk van!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Elgondolkozol azon, hogy a karriereddel és a céljaiddal kapcsolatban miért nem haladsz olyan gyorsan, mint mások. Ne hagyd, hogy ez a morfondírozás hirtelen döntésekhez és erőltetett tettekhez vezessen. Maradj eltökélt.

Bika

Nehezedre esik a karrieredet és a magánéletedet egyensúlyba hozni és miközben természetesen nem rázhatod el magadról a felelősséget, mégis szükséges, hogy kikapcsolj kicsit. Talán itt az ideje elengedni azt az elképzelést, hogy neked mindig keménynek kell lenned.

Ikrek

Talán nehezedre esik majd nem a szívedre venni bizonyos dolgokat, ám mielőtt sértve éreznéd magad valaki megnyilvánulása miatt, először kérdezd meg magadtól, hogy jogos-e a reakciód. Lehet, hogy hirtelen cselekszel.

Rák

Nem gondolod, hogy itt az ideje búcsút inteni egy egészségtelen kapcsolatnak? Ha ez a kapcsolat az elmúlt időszakban nem támogatta a fejlődésedet és többet szívott le belőled, mint adott, akkor talán igen, a válasz.

Oroszlán

Itt az ideje, hogy egy kicsit átgondoltabban szervezd meg azt, mire fordítod az energiádat és az idődet. Miközben kaphatsz ajánlatokat új projektekre és kötelezettségekre, ez nem jelenti azt, hogy el is kell fogadnod, főleg, ha a kompenzáció nem felel meg a kívánalmaidnak.

Szűz

Úgy érezheted, hogy rengeteg dolog megtalál téged a mai napon, amelyekre azonban nem kell maradéktalanul reagálnod. Kérdezd meg magadtól, hogy hogyan tudnál ledobni néhány terhet magadról? Hogyan tudnád jobban támogatni pihenésed idejét?

Mérleg

Egy romantikus kapcsolatfelvétel kezd érdekessé válni, habár te vagy a másik fél megfontolja, hogy érdemes-e időt és energiát szánni rá. Nagy az esélye, hogy ez a kapcsolat megmutatja majd, hogy az eddig randevúzási szokásaid hol csúsztak el.

Skorpió

Te és a partnered (legyen az szakmai vagy romantikus) nem tudtok közös nevezőre jutni a mai napon, amitől méregbe borulhatsz. Ahelyett, hogy kötnéd az ebet a karóhoz, inkább közelítsd meg másfelől a dolgot. Hagyatkozz a megérzéseidre.

Nyilas

Ha a mindennapi időbeosztásod nem teszi lehetővé számodra, hogy elvégezd a szükséges feladataidat, akkor talán ideje volna változtatni. Hogyan tudnál jobban priorizálni? Emlékezz rá, hogy mennyit nyerhetsz vele.

Bak

Megkérdőjelezheted magad a mai napon, hogy valóban annyira jók a képességeid, mint gondoltad vagy sem. A rövid válasz az lenne, hogy igen. Azonban nem kellene várnod senki már megerősítésére, sőt légy merész és például kérj fizetésemelést.

Vízöntő

Mondhatni idegesnek és mérgesnek fogod érezni magad a mai napon, ám nem vagy az a fajta, aki szeret egy helyben ülni és fortyogni a levében. Adj magadnak időt az ellazulásra és feldolgozásra, mert a végén még felrobbansz. Ha az segít, be

szélj valakinek arról, ami benned van.

Halak

Valami nyomja a szívedet, ám nem vagy benne biztos, hogy megoszd-e valakivel vagy sem. Segíthet, ha felfeded a kételyeidet vagy a dilemmádat egy barátnak vagy családtagnak és együttes erővel megoldásra juttok. Próbálj meg nem elvárni egy pontos végkimenetelt.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


 

Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL