Napi horoszkóp szeptember 21. – A csillagjegyek felének jó hírünk van, a többiek készüljenek!

horoscope - Napi horoszkóp szeptember 21. – A csillagjegyek felének jó hírünk van, a többiek készüljenek!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp szeptember 21. – A csillagjegyek felének jó hírünk van, a többiek készüljenek!
Facebook
0

Napi horoszkóp szeptember 21. – A csillagjegyek felének jó hírünk van, a többiek készüljenek!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Túl sokat vagy talán túl keveset mondtál? Ezen a hétvégén biztosan hallani fogsz néhány véleményt a kommunikációddal kapcsolatban. Ha kritizálnak, ne vedd a szívedre, inkább tanulj belőle.

Bika

Az élet nem fog ezüst tálcán kínálni neked semmit, szóval minél előbb tudatosítod ezt magadban, annál jobb. Ha azt hiszed, hogy minden, amire csak vágysz, az a hétvégén az öledbe hullik majd, csalódni fogsz.

Ikrek

Minél inkább dicsér téged valaki, annál biztosabb, hogy el fog várni cserébe valamit. Amit magadtól kell megkérdezned, hogy vajon te mit akarsz tőle? Az már biztos, hogy a közös érdeket szem előtt kell tartani.

Rák

Nem kell csendben szenvedned, kedves Rák. Ha szükséged van segítségre, akkor kérj. Meg fogsz lepődni, hogy a barátok, kollégák, de akár idegenek is szívesen rendelkezésedre fognak állni. Végül is, te is elég sokat tettél értük eddig.

Oroszlán

Egyesek megjegyzik majd, hogy sokkal több időt fordítasz magadra, mint egyéb más dolgokra, és talán igazuk is van. Ennek ellenére mégsem kell változtatnod ezen, hiszen ha te nem kényezteted magad, akkor senki.

Szűz

Eléggé tékozló üzemmódban vagy jelenleg, ami egyáltalán nem jellemző rád. Állj ellen a kísértésnek és ne költs olyan dolgokra, amelyekre egyáltalán nincs szükséged. De legalább tartsd meg a számlát, hogy vissza tudd vinni, ha meggondolod magad.

Mérleg

Ma szemben találod magad egy félelmeddel, akkor észreveheted, hogy már egyáltalán nincs rád hatással. Próbáld megérteni, hogy ez csak egyfajta illúzió, amelyet biztonságosan figyelmen kívül hagyhatsz.

Skorpió

A nap folyamán valamikor észre fogod venni, hogy a környezeted azokat a dolgokat mondja neked, amit szerintük hallani szeretnél. Fontos, hogy megtudd, mi folyik itt valójában és hogy felkészülj váratlan meglepetésekre.

Nyilas

Minél elszántabban próbál valaki bevonni egy projektbe, neked annál inkább várnod kell és megfigyelned, hogy hová fejlődnek a dolgok. Nagy valószínűséggel nincs okod aggodalomra, ám nem árt meg, ha óvatos vagy.

Bak

Egy olyan fázisba jutsz el, ahol, ha tudod, hogy mit szeretnél és keményebben dolgozol, mint bármely más riválisod, akkor elérheted, amit akarsz. Soha nem voltál az a fajta, aki fél gőzzel csinálna bármit is, szóval a siker garantált.

Vízöntő

Valami, amiről azt gondoltad, hogy soha nem fog működni, hirtelen jó irányba fordul a hétvégén. Szóval, mi változott? Nagy valószínűséggel az elméd elkezdte hatékonyan összepakolni a kirakós darabkáit, és már érted, hogy mi a dolgod.

Halak

Eléggé sűrű volt az elmúlt időszakod, így ha lehet, ne vállalj magadra extra terhet az elkövetkező 48 órában. Van néhány dolog, amit el kell intézni, emellett sok olyan is, amit bátran ignorálhatsz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL