Napi horoszkóp szeptember 22. – Kosok, Rákok, Ikrek, Bikák, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők jó hírünk van!

horoscope - Napi horoszkóp szeptember 22. – Kosok, Rákok, Ikrek, Bikák, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők jó hírünk van!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp szeptember 22. – Kosok, Rákok, Ikrek, Bikák, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők jó hírünk van!
Facebook
0

Napi horoszkóp szeptember 22. – Kosok, Rákok, Ikrek, Bikák, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők jó hírünk van!

Kos – napi horoszkóp

Ma egyszerre túl sok ember kéri a segítségedet, vagy tart igényt a figyelmedre, ami egyszerre hízelgő és fárasztó számodra. Nem tudsz mindenkinek egyszerre megfelelni, úgyhogy muszáj lesz szelektálnod, kivel foglalkozol és kivel nem. Aki kimarad, annak kérd a türelmét.

Bika – napi horoszkóp

Ha egy közösségben feszültség van, annak előbb, vagy utóbb mindenki megissza a levét. A munkahelyeden, vagy a családodban most ketten nehezen jönnek ki egymással, ami folyamatosan rossz hangulatot teremt. Ha nem tudsz változtatni a helyzeten, maradj ki belőle. Csak így védheted meg magad.

Ikrek – napi horoszkóp

Közted és egy rokon, vagy szomszéd között egyre csak nő a feszültség, ami nem sok jóra vezet, ha minden így marad. Lehet, hogy meg kellene fontolnod, hogy az eddigieknél kompromisszumkészebb legyél, mert így nem nyerhet egyikőtök sem. Ismered a mondást: okos enged, szamár szenved.

Rák – napi horoszkóp

A pénz mindig fejfájást okoz, ha nincs, akkor azért, ha van, akkor meg azért. Most nálad éppen a takarékoskodás lenne soron és hiába szeretnél nagyon megvásárolni valamit, muszáj lesz elhalasztanod, vagy megpróbálnod egy kedvezőbb árat kialkudnod.

Oroszlán – napi horoszkóp

Nem szabad túl szigorúnak lenni önmagadhoz. Olyan iramot diktálsz mostanában, amit előbb, vagy utóbb meg fog bosszulni a szervezeted. Az előtted álló napokat töltsd tényleges pihenéssel és ne próbáld pihenésként beállítani, ha más jellegű munkát végzel, mint a hétköznapokban. Lazíts!

Szűz – napi horoszkóp

Ha lelkileg sérülsz, akkor sokáig elrágódsz rajta és cipeled magaddal az elkeseredettségedet. Nem jó ez így. Próbálj megszabadulni a terhektől, beszéld meg a lelki társaddal, vagy egy szakemberrel ezeket. A lelki bajok szinte minden esetben testi bajokat is okoznak. Ne adj esélyt ennek!

Mérleg – napi horoszkóp

 Ma, amikor elmondod a véleményed valamiről, érzékeny pontra tapinthatsz rá valakinél, amitől úgy érzed majd, mintha darázsfészekbe nyúltál volna. Talán belül megbánod, hogy így alakult, de ettől még nem kell visszahúzódnod. Ha úgy érzed, hogy igazad van, tarts ki az álláspontod mellett.

Skorpió – napi horoszkóp

Partnered ma családi problémákkal küszködhet, ami azt eredményezi, hogy rád kevesebb ideje marad. Légy megértő és hagyd, hogy tegye, amit tennie kell. Hálás lesz neked azért a menedékért, amit utána nyújtasz számára lelkileg. Mert a család néha mindenkinek komoly terhet jelent.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma minden összeesküdhet ellened, főleg ha a kommunikációról van szó. Talán nem működik majd a levelezések, vagy félreértelmezik a szavaidat, esetleg elérhetetlennek bizonyul valaki. Lehet, hogy vissza kell térned a személyes beszédre és jobban ügyelned kell arra, hogy világosan, érthetően fogalmazz.

Bak – napi horoszkóp

Az életedben sok az ellentétpár és ezt néha nagyon nehéz feloldanod. Te talán túlságosan idealista vagy, a partnered pedig a realitásokat szereti, vagy fordítva? Nehéz ezzel mit kezdeni, néha meg kell találni az egyensúlyt és megpróbálni egy win-win helyzetet létrehozni. És ez időnként vitákkal jár.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ha a partnerednek, vagy egy családtagodnak durva a napja, akkor nem kellene még neked is tetézned azzal, hogy türelmetlen vagy vele. Nyújts inkább támaszt neki ilyenkor és igyekezz enyhíteni a gondjain. Hasonló esetben te is erre számíthatsz tőle.

Halak – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy nyugtalanság vesz rajtad erőt és talán elsőre magad sem tudod ennek okát. Ha valami elfojtott probléma van a háttérben, akkor azt fel kell oldani. Próbáld megtalálni a probléma forrását és már attól nyugodtabb leszel, hogy tudod, mivel kell szembenézned.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


 

Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL